Goed

Trustpilot

Kerstkaarten

Prettige kerstdagen wenst men elkaar ieder jaar weer toe. Denk op tijd aan kerstkaarten voor uw klanten.

Kerstkaarten drukken en dankjewel zeggen!

Kerstmis is voor velen de mooiste tijd van het jaar en nodigt uit om mensen te bedanken en een geschenk te geven. Met persoonlijk vormgegeven kerstkaarten kunt u klanten en zakenpartners op een mooie manier laten zien dat u aan hen denkt en hen fijne feestdagen wensen. Wanneer u kerstkaarten wilt laten drukken, kunt u dit bij ons eenvoudig en snel online doen. U kunt bij de individueel vorm te geven kerstkaarten kiezen uit vier verschillende formaten evenals talrijke papiersoorten en veredelingsmogelijkheden.
Alle kerstkaarten in staand formaat zijn behalve de normale vierzijdige versie ook verkrijgbaar als zeszijdige vouwkaarten. Ook een perforatie is mogelijk om kerstkaarten zakelijk te kunnen gebruiken en bijvoorbeeld een tegoedbon of coupon op het afscheurbare deel van de kaart te plaatsen.

Met luxe papier bijzondere kerstkaarten drukken

Besluit, wanneer u uw kerstkaarten wilt laten drukken, in de eerste stap of u kaarten in staand of liggend formaat wilt en maak telkens een keuze uit de formaten DL en A6. Er zijn een groot aantal papiersoorten en veredelingstechnieken beschikbaar om van uw gedrukte kerstkaarten iets heel bijzonders te maken. Kies voor een stemmige kerstsfeer bijvoorbeeld 250 g/m≤ CHROMOLUXģ Pearl met een parelmoerachtig glanzend effect of 250 g/m≤ Magic Chrome voor een zilver-spiegelende ondergrond aan de voorkant van de kerstkaarten.
Wanneer u uw motief op hoogglanzende kerstkaarten wilt laten drukken, is 250 g/m≤ Splendorlux van Fedrigoni zeer geschikt. Veredelingen geven de kaarten een heel bijzonder tintje, maken ze steviger en beschermen tegen slijtageverschijnselen. UV-lak bijvoorbeeld zorgt voor extra glans, net als een glanzende cellofaanlaag. Wanneer u uw kerstkaarten zakelijk gebruikt, kan echter ook een matte cellofaanlaag een zeer hoogwaardig effect hebben, die ervoor zorgt dat deze kaarten zich van de massa onderscheiden.

Gratis templates om kerstkaarten vorm te geven

Kerstkaarten drukken was nog nooit zo eenvoudig: Met ons gratis designpakket ontvangt u 39 verschillende kerstmotieven, die u kunt gebruiken voor de vormgeving van uw kerstkaarten. Download het designpakket, pas de templates aan naar eigen wens, bestel de kerstkaarten gemakkelijk via onze onlineshop en laat uw individueel vormgegeven kerstkaarten drukken. U kunt uw bestelling met kerstkaarten prima aanvullen met enveloppen. Deze zijn optioneel verkrijgbaar als neutrale, witte enveloppen, maar u kunt ze ook naar uw eigen ideeŽn vormgeven.

Meld u aan
Wachtwoord vergeten
Nieuwe klantenaccount aanmaken
Voer uw e-mailadres in
Voer uw wachtwoord in
Nieuw bij ONLINEPRINTERS? Nu registreren
Controleer uw e-mailadres
Na een geslaagde authentificatie ontvangt u per e-mail een gedurende 1 uur geldige link evenals verdere aanwijzingen voor het terugzetten van uw wachtwoord.
Voer uw e-mailadres in
Voer uw wachtwoord in
Herhaal het wachtwoord
Wij gebruiken de door u meegedeelde gegevens om een klantenaccount aan te maken en voor de uitvoering van uw bestelling. Wanneer u een product heeft gekocht kunnen wij u daarna via een e-mail aanbevelingen voor soortgelijke producten sturen. Wanneer u dat niet wilt kunt u ons een berichtje sturen of klikken op de afmelding in de e-mail. Meer informatie vindt u op Privacybescherming.
Heeft u al een klantenaccount? Naar de aanmelding