Goed

Trustpilot

Koelkastmagneten

PRAKTISCH EN MOOI TEGELIJK: NU KOELKASTMAGNETEN BEDRUKKEN

Wie is er niet blij met een aardige boodschap op een notitieblaadje op de koelkast, wanneer hij of zij de keuken binnenkomt? Maar, wat gebeurt er als de boodschap niet wordt gelezen, omdat het plakbriefje allang niet meer op de koelkastdeur zit, maar ergens op de grond ligt? Wanneer het briefje met een koelkastmagneet wordt bevestigd, kan dat niet gebeuren. Natuurlijk hoeven de praktische kleine hulpmiddelen niet alleen op de koelkast te worden aangebracht, want ook op auto's, verwarmingen of whiteboards blijven de magneten zitten. De enige voorwaarde voor bevestiging ervan is, dat het oppervlak waarop ze moeten blijven zitten, van metaal is en daarmee magnetisch. Grotere magneten zijn niet alleen geschikt om notities, boodschappen of decoraties mee te bevestigen, maar kunnen zelf ook met een aardige spreuk worden bedrukt. Wie koelkastmagneten laat bedrukken heeft daarmee reclamemiddelen die een nuttige functie hebben en tevens ook nog heel decoratief zijn, wanneer ze passend worden vormgegeven en in goede kwaliteit worden bedrukt. Daarom zijn de magnetische reclameartikelen in veel bedrijven ook heel populair. In ons assortiment vindt u ronde en hoekige magneten in telkens drie verschillende afmetingen.

KOELKASTMAGNETEN: RECLAMEARTIKELEN MET AANTREKKINGSKRACHT

Wanneer u koelkastmagneten laat bedrukken, heeft u ideale weggevertjes bij de hand. Deze kunnen bijvoorbeeld heel goed op beurzen of direct bij de kassa worden uitgedeeld. Bij de vormgeving van de reclamemagneten kunt u uw ideeŽn de vrije loop laten. Bedruk kleine koelkastmagneten met uw bedrijfslogo. Of bestel grotere magneten. Deze bieden extra ruimte voor een vlotte spreuk, een foto of een ander bedrijfsrelevant motief. Omdat een goede foto emotie teweegbrengt, zijn reclamemagneten vooral overtuigend wanneer ze in de vorm van fotomagneten cadeau worden gedaan, en de foto dus het volledige oppervlak van de magneet beslaat. Klanten en belangstellenden gebruiken de fotomagneten met het mooie motief dan graag op de koelkast in de keuken of op een andere plaats, om briefjes met notities, uit te voeren werkzaamheden of hun lievelingsfoto's mee te bevestigen. Daarbij hebben ze uw merk of producten altijd in het vizier. Zorg met uw relatiegeschenk voor een eyecatcher in huis en laat mooie reclame- en fotomagneten als reclameartikel bedrukken.

EEN INDIVIDUEEL ONTWERP MAKEN EN KOELKASTMAGNETEN LATEN BEDRUKKEN

Onze ronde en hoekige koelkastmagneten bestaan uit een button die u individueel kunt vormgeven en met uw motief kunt laten bedrukken, en een hechtmagneet die aan de achterkant is aangebracht. In tegenstelling tot onze magneetstickers of een gebruikelijke foliemagneet zijn de koelkastmagneten wat steviger. Daardoor kunnen ze niet zo gemakkelijk worden verbogen of zelfs breken. Wanneer u koelkastmagneten laat bedrukken, wordt de voorkant veredeld met een folielamineerlaag. Daarmee wordt uw opgedrukte reclameboodschap beschermd tegen beschadiging, slijtage en vuil. Tijdens het bestelproces kunt u bovendien kiezen of het oppervlak van de magneten een mat of glanzend uiterlijk moet krijgen.

Wanneer u het ontwerp samenstelt waarmee wij de koelkastmagneten moeten bedrukken, hebben wij een paar tips voor u. Bij het aanmaken van de drukgegevens voor de koelkastmagneten moet u erop letten dat aan het eindformaat rondom een extra rand van 5,0 mm moet worden toegevoegd. Deze rand wordt bij de productie van de reclameartikelen omgeklapt en aan de achterkant bij de magneet bevestigd. De extra rand is daarmee nog slechts gedeeltelijk zichtbaar en heeft idealiter dezelfde kleur als de rest van de ondergrond van de reclamemagneet. Alle (belangrijke) vormgevingselementen van de reclame, zoals uw bedrijfslogo, een foto van uw producten of een grappige spreuk moeten op het zichtbare drukgedeelte worden geplaatst. Onze vormgevingstip: Wanneer u ronde magneten met een cirkelvormig motief wilt laten bedrukken, adviseren wij buttons met een formaat van 3,7 cm. Anders kan de kwaliteit minder zijn, wanneer wij de koelkastmagneten bedrukken. Want op kleinere magneten lijkt het of het cirkelvormige motief in sommige gevallen niet helemaal in het midden staat.
Meld u aan
Wachtwoord vergeten
Nieuwe klantenaccount aanmaken
Geen toegangsrecht tot deze klantgegevens.
Voer uw e-mailadres in
Voer uw wachtwoord in
Nieuw bij ONLINEPRINTERS? Nu registreren
Controleer uw e-mailadres
Na een geslaagde authentificatie ontvangt u per e-mail een gedurende 1 uur geldige link evenals verdere aanwijzingen voor het terugzetten van uw wachtwoord.
Voer uw e-mailadres in
Voer uw wachtwoord in
Herhaal het wachtwoord
Wij gebruiken de door u meegedeelde gegevens om een klantenaccount aan te maken en voor de uitvoering van uw bestelling. Wanneer u een product heeft gekocht kunnen wij u daarna via een e-mail aanbevelingen voor soortgelijke producten sturen. Wanneer u dat niet wilt kunt u ons een berichtje sturen of klikken op de afmelding in de e-mail. Meer informatie vindt u op Privacybescherming.
Heeft u al een klantenaccount? Naar de aanmelding
Meld u met de juiste toegangsgegevens aan om toegang te krijgen tot de gepersonaliseerde productvoorstellen. Met ťťn klik op de knop wordt u doorgestuurd naar de standaardproductpagina zonder personalisatie.
Naar de productpagina