Wij vieren feest en jij bespaart: 15 % op posters tot en met 30 juni 2024 – code: HAPPYPOSTER-15

Goed

Trustpilot
Wij vieren feest en jij bespaart: 15 % op posters tot en met 30 juni 2024 – code: HAPPYPOSTER-15

Beachflags

BEACHFLAGS BEDRUKKEN: MEER AANDACHT VOOR UW SHOP KRIJGEN

Prominenter kan men nauwelijks reclame maken voor zijn entree: een beachflag trekt al vanwege de ongebruikelijke afmetingen alle aandacht naar zich toe en maakt van voorbijgangers potentiŽle klanten. Met een hoogte van enkele meters steken de vlakken boven veel andere reclamevormen uit en zijn op die manier al van verre zichtbaar.
De reclamereuzen zijn niet alleen verkrijgbaar als druppelvormige dropflag; ze kunnen ook zijn vormgegeven als wingflag of squareflag en bekennen dan vleugelvormig of vierkant kleur.
Maar niet alleen voor een winkel zijn bedrukte beachflags een eyecatcher. De vlaggen worden net zo graag besteld voor evenementen, infopunten of beursstands en worden altijd gebruikt wanneer men informatie al van veraf wil presenteren.

BEACHFLAG-UITVOERINGEN EN -FORMATEN

Onze beachflags zijn verkrijgbaar in verschillende formaten: maar daarbij trekt zelfs de kleinste uitvoering met bijna twee meter al de aandacht. Voor speciale gelegenheden zoals grote buitenevenementen met veel bezoekers zijn de L- en XL-varianten met hoogtes tot wel enkele meters zeer geschikt.
Alle varianten zijn daarbij verkrijgbaar als praktisch systeem dat gemakkelijk kan worden vervoerd en alle benodigde onderdelen bevat, waaronder de standvoet, de bevestigingen en natuurlijk de beachflag zelf. Deze kan echter ook apart worden besteld, zodat u de motieven kunt wisselen. Of u uw beachflag nu laat bedrukken met het bedrijfslogo, een zomer- of wintermotief, met de imposante beachflags staat u bij elke gelegenheid in het middelpunt.
De stevige standvoet zorgt ervoor dat de beachflag niet omvalt. Bovendien kunt u de standvoet verder verzwaren, door het ballastgewicht met water of zand te vullen. Als optie bieden wij passende grondankers aan, waardoor de beachflag beter op zand of sneeuw kan blijven staan.

Meld u aan
Wachtwoord vergeten
Nieuwe klantenaccount aanmaken
Geen toegangsrecht tot deze klantgegevens.
Voer uw e-mailadres in
Voer uw wachtwoord in
Nieuw bij ONLINEPRINTERS? Nu registreren
Controleer uw e-mailadres
Na een geslaagde authentificatie ontvangt u per e-mail een gedurende 1 uur geldige link evenals verdere aanwijzingen voor het terugzetten van uw wachtwoord.
Voer uw e-mailadres in
Voer uw wachtwoord in
Herhaal het wachtwoord
Wij gebruiken de door u meegedeelde gegevens om een klantenaccount aan te maken en voor de uitvoering van uw bestelling. Wanneer u een product heeft gekocht kunnen wij u daarna via een e-mail aanbevelingen voor soortgelijke producten sturen. Wanneer u dat niet wilt kunt u ons een berichtje sturen of klikken op de afmelding in de e-mail. Meer informatie vindt u op Privacybescherming.
Heeft u al een klantenaccount? Naar de aanmelding
Meld u met de juiste toegangsgegevens aan om toegang te krijgen tot de gepersonaliseerde productvoorstellen. Met ťťn klik op de knop wordt u doorgestuurd naar de standaardproductpagina zonder personalisatie.
Naar de productpagina