Beachflags

BEACHFLAGS BEDRUKKEN: MEER AANDACHT VOOR UW SHOP KRIJGEN

Prominenter kan men nauwelijks reclame maken voor zijn entree: een beachflag trekt al vanwege de ongebruikelijke afmetingen alle aandacht naar zich toe en maakt van voorbijgangers potentiŰle klanten. Met een hoogte van enkele meters steken de vlakken boven veel andere reclamevormen uit en zijn op die manier al van verre zichtbaar.
De reclamereuzen zijn niet alleen verkrijgbaar als druppelvormige dropflag; ze kunnen ook zijn vormgegeven als wingflag of squareflag en bekennen dan vleugelvormig of vierkant kleur.
Maar niet alleen voor een winkel zijn bedrukte beachflags een eyecatcher. De vlaggen worden net zo graag besteld voor evenementen, infopunten of beursstands en worden altijd gebruikt wanneer men informatie al van veraf wil presenteren.

BEACHFLAG-UITVOERINGEN EN -FORMATEN

Onze beachflags zijn verkrijgbaar in verschillende formaten: maar daarbij trekt zelfs de kleinste uitvoering met bijna twee meter al de aandacht. Voor speciale gelegenheden zoals grote buitenevenementen met veel bezoekers zijn de L- en XL-varianten met hoogtes tot wel enkele meters zeer geschikt.
Alle varianten zijn daarbij verkrijgbaar als praktisch systeem dat gemakkelijk kan worden vervoerd en alle benodigde onderdelen bevat, waaronder de standvoet, de bevestigingen en natuurlijk de beachflag zelf. Deze kan echter ook apart worden besteld, zodat u de motieven kunt wisselen. Of u uw beachflag nu laat bedrukken met het bedrijfslogo, een zomer- of wintermotief, met de imposante beachflags staat u bij elke gelegenheid in het middelpunt.
De stevige standvoet zorgt ervoor dat de beachflag niet omvalt. Bovendien kunt u de standvoet verder verzwaren, door het ballastgewicht met water of zand te vullen. Als optie bieden wij passende grondankers aan, waardoor de beachflag beter op zand of sneeuw kan blijven staan.