Jubileumvoordeel: Bespaar 15 % op visitekaartjes – slechts tot en met 31 juli 2024. Code: HAPPY-BC-15

Goed

Trustpilot
Jubileumvoordeel: Bespaar 15 % op visitekaartjes – slechts tot en met 31 juli 2024. Code: HAPPY-BC-15

Poloshirts dames

Poloshirts voor dames bedrukken in verschillende kleuren

Poloshirts zijn onmiskenbaar, vooral dankzij de markante kraag. Polo's zijn allang niet meer alleen graag gezien op de tennisbaan. In de 20e eeuw was het poloshirt aanvankelijk geliefd als sportkleding, voordat het bedrukt met een logo ook graag werd gedragen in de horeca en detailhandel. Polo's belichamen daarvoor precies de juiste mengeling van formele kleding zoals een overhemd of blouse en een casual T-shirt. Maar ook als vrijetijdsoutfit zijn poloshirts heel trendy. Profiteer dus direct dubbel, door bijvoorbeeld een poloshirt voor dames te laten bedrukken. Enerzijds hebt u daarmee werkkleding en een effectieve manier om de bekendheid van uw merk te vergroten in handen. Anderzijds kan een bedrukt poloshirt voor vrouwen ook worden gebruikt als effectief reclamemiddel. Dit kunt u ook aan klanten cadeau doen of bijvoorbeeld verkopen met een trendy motief of spreuk erop. Wanneer u poloshirts voor dames wilt laten bedrukken, vindt u in ons assortiment hoogwaardige shirts in verschillende kleuren. Want soms moet het leven wat kleurrijker zijn ook bij poloshirts.

Meld u aan
Wachtwoord vergeten
Nieuwe klantenaccount aanmaken
Geen toegangsrecht tot deze klantgegevens.
Voer uw e-mailadres in
Voer uw wachtwoord in
Nieuw bij ONLINEPRINTERS? Nu registreren
Controleer uw e-mailadres
Na een geslaagde authentificatie ontvangt u per e-mail een gedurende 1 uur geldige link evenals verdere aanwijzingen voor het terugzetten van uw wachtwoord.
Voer uw e-mailadres in
Voer uw wachtwoord in
Herhaal het wachtwoord
Wij gebruiken de door u meegedeelde gegevens om een klantenaccount aan te maken en voor de uitvoering van uw bestelling. Wanneer u een product heeft gekocht kunnen wij u daarna via een e-mail aanbevelingen voor soortgelijke producten sturen. Wanneer u dat niet wilt kunt u ons een berichtje sturen of klikken op de afmelding in de e-mail. Meer informatie vindt u op Privacybescherming.
Heeft u al een klantenaccount? Naar de aanmelding
Meld u met de juiste toegangsgegevens aan om toegang te krijgen tot de gepersonaliseerde productvoorstellen. Met ťťn klik op de knop wordt u doorgestuurd naar de standaardproductpagina zonder personalisatie.
Naar de productpagina