Goed

Trustpilot

Zoetwaren

SNOEP BEDRUKKEN VOOR RECLAME MET SMAAK

Er is snoep dat altijd lekker is, in welk jaargetijde of op welk moment van de dag dan ook. Pepermuntdragees en vruchtensnoepjes evenals druivensuiker en kauwgum zijn zowel ┤s zomers als ┤s winters een populaire snack tussendoor en kunnen bij uitstek worden gebruikt als weggevertjes bij het dagelijks zakendoen. Laat de verpakking van deze zoetwaren bedrukken met uw logo of bedrijfsnaam. De vruchtensnoepjes bieden wij aan als mix van afzonderlijk verpakte snoepjes in de smaken citroen, sinaasappel en cassis. Bij onze fruitgomsnoepjes kunt u behalve de smaak ook de vorm van de snoepjes bepalen. U kunt kiezen uit tien verschillende varianten. Wat te denken van fruitgomsnoepjes in de vorm van vruchten of een auto? Laat de verpakking vervolgens nog bedrukken met uw logo en onderscheidt u van de massa.

ALS WEGGEVERTJES VOOR EEN GESLAAGDE BEURSPRESENTATIE: SNOEP MET UW LOGO

Veel bedrijven maken tijdens beurzen en evenementen gebruik van reclameartikelen om deelnemers en bezoekers een plezier te doen en hun merk bekendheid te geven. Hiervoor zijn vooral lichte producten bij uitstek geschikt, die gemakkelijk kunnen worden meegenomen of in een zak kunnen worden gestoken. Wat te denken van snoep voor uw belangstellende bezoekers als lekkere traktatie voor onderweg? Maak hier smaakvol gebruik van weggevertjes en laat snoep bedrukken met uw logo of uw slogan. U kunt ook langslopend publiek of bezoekers die haast hebben bereiken, en deze met kleine relatiegeschenken een zoet plezier doen. Presenteer zoetwaren zoals bijvoorbeeld vruchtensnoepjes, fruitgomsnoepjes of druivensuiker in praktische zakjes in uw beursstand. Of verdeel pepermuntdragees in kartonnen dozen, plastic dispensers of bakken met uw reclame. Wanneer u uw beurs- of adviesgesprek met een kleinigheidje wilt afronden, geef uw gesprekspartner dan eens een goodiebag met een keuze aan snoep en andere weggevertjes.

CHOCOLA EN KOEKJES VOOR EEN ENERGIEBOOST TUSSENDOOR SNOEP BEDRUKKEN

Zoetwaren bedrukken is een effectieve methode om uw merk handig in de hoofden van uw belangstellenden te plaatsen. Bedrukte zakjes snoep hoeven niet altijd alleen aan klanten tijdens gesprekken of tijdens evenementen te worden uitgedeeld. Ook uw medewerkers zullen blij zijn met kleine zoete lekkernijen tijdens hun dagelijkse werkzaamheden. Want soms is een stukje chocola voldoende als energieboost, om weer nieuw creatieve ideeŰn te kunnen leveren. Dus waarom niet eens zoete reclameartikelen intern neerzetten? Zet bijvoorbeeld eens een schaaltje snoep, zoals druivensuiker, fruitgomsnoepjes of vruchtensnoepjes in uw vergaderruimten, om medewerkers ook bij langere meetings te motiveren. Centraal bij de ontvangstbalie neergezet, kunt u ook bezoekers aansporen de bedrukte zoetwaren te pakken. Chocola kan ook bij uitstek bij een kopje thee worden gepresenteerd, waardoor wachttijden voor leveranciers, partners en sollicitanten worden verkort. Passend bij een kopje koffie kunt u ook zakjes suiker met een opgedrukt logo presenteren. Wanneer u van wat knapperigs houdt, kunt u in plaats van chocola ook andere zoetwaren uit de categorie reclameartikelen met uw logo laten bedrukken. Behalve koekjes als amarettini en cantuccini kunt u uw bezoekers tijdens besprekingen ook verzoeten met chocoladekoekjes en dubbele minikoekjes van Bahlsen.

Meld u aan
Wachtwoord vergeten
Nieuwe klantenaccount aanmaken
Geen toegangsrecht tot deze klantgegevens.
Voer uw e-mailadres in
Voer uw wachtwoord in
Nieuw bij ONLINEPRINTERS? Nu registreren
Controleer uw e-mailadres
Na een geslaagde authentificatie ontvangt u per e-mail een gedurende 1 uur geldige link evenals verdere aanwijzingen voor het terugzetten van uw wachtwoord.
Voer uw e-mailadres in
Voer uw wachtwoord in
Herhaal het wachtwoord
Wij gebruiken de door u meegedeelde gegevens om een klantenaccount aan te maken en voor de uitvoering van uw bestelling. Wanneer u een product heeft gekocht kunnen wij u daarna via een e-mail aanbevelingen voor soortgelijke producten sturen. Wanneer u dat niet wilt kunt u ons een berichtje sturen of klikken op de afmelding in de e-mail. Meer informatie vindt u op Privacybescherming.
Heeft u al een klantenaccount? Naar de aanmelding
Meld u met de juiste toegangsgegevens aan om toegang te krijgen tot de gepersonaliseerde productvoorstellen. Met ÚÚn klik op de knop wordt u doorgestuurd naar de standaardproductpagina zonder personalisatie.
Naar de productpagina