Wij vieren feest en jij bespaart: 15 % op posters tot en met 30 juni 2024 – code: HAPPYPOSTER-15

Goed

Trustpilot
Wij vieren feest en jij bespaart: 15 % op posters tot en met 30 juni 2024 – code: HAPPYPOSTER-15

Zakkalender (tweezijdig)

ZAKKALENDERS ALS HANDZAME CADEAUTJES

Onze zakkalenders die tweezijdig zijn bedrukt, passen perfect in een zak of portemonnee. Een ideaal cadeautje dus: klein, handzaam en praktisch. Zo hebben uw klanten altijd snel een jaaroverzicht bij de hand en daarmee ook het logo en de typische kleuren van uw onderneming. Op de zakkalender wordt elke maand als afgebeeld als een klein blokje, waarin de dagen overzichtelijk op week met vermelding van de desbetreffende kalenderweek zijn gerangschikt. Zo kan men snel zien welke datum op welke dag van de week valt. Wanneer u zakkalenders laat drukken, kunt u kiezen uit twee verschillende formaten: 8,5 x 5,5 cm of 9 x 5 cm. Uw motief wordt daarbij gedrukt op stevig papier van 400 g/m≤ en er wordt een dubbelzijdige cellofaanlaag aangebracht. Wanneer u de voorkeur geeft aan een nog steviger model, adviseren wij u zakkalenders van plastic in het formaat 8,6 x 5,4 cm.

Upload uw drukgegevens voor de bestelling of maak gebruik van onze online vormgeven-tool. Daarmee kunt u uw zakkalenders en andere artikelen uit de categorie "Kalenders" gewoon online via de browser maken, zonder extra programma's en voor dezelfde prijs als in de shop.

Meld u aan
Wachtwoord vergeten
Nieuwe klantenaccount aanmaken
Geen toegangsrecht tot deze klantgegevens.
Voer uw e-mailadres in
Voer uw wachtwoord in
Nieuw bij ONLINEPRINTERS? Nu registreren
Controleer uw e-mailadres
Na een geslaagde authentificatie ontvangt u per e-mail een gedurende 1 uur geldige link evenals verdere aanwijzingen voor het terugzetten van uw wachtwoord.
Voer uw e-mailadres in
Voer uw wachtwoord in
Herhaal het wachtwoord
Wij gebruiken de door u meegedeelde gegevens om een klantenaccount aan te maken en voor de uitvoering van uw bestelling. Wanneer u een product heeft gekocht kunnen wij u daarna via een e-mail aanbevelingen voor soortgelijke producten sturen. Wanneer u dat niet wilt kunt u ons een berichtje sturen of klikken op de afmelding in de e-mail. Meer informatie vindt u op Privacybescherming.
Heeft u al een klantenaccount? Naar de aanmelding
Meld u met de juiste toegangsgegevens aan om toegang te krijgen tot de gepersonaliseerde productvoorstellen. Met ťťn klik op de knop wordt u doorgestuurd naar de standaardproductpagina zonder personalisatie.
Naar de productpagina