Kalenders

MAAK GEBRUIK VAN DE PRINTVARIANT EN LAAT KALENDERS DRUKKEN

Ondanks de toenemende digitalisering in het dagelijks leven, zijn fysieke kalenders een geliefde afwisseling voor kalenders in e-mailprogramma's en mobiele toestellen. Bovendien bieden ze het voordeel dat ze kunnen worden gepersonaliseerd: Met pennen, stickers en dergelijke kunnen gedrukte kalenders persoonlijk worden vormgegeven. Ook op het gebied van branding hebben fysieke kalenders een duidelijk voordeel ten opzicht van de digitale varianten. Individuele pictogrammen, lettertypes, kleuren dat alles kunt u volgens uw eigen corporate design, bijvoorbeeld in de vorm van uw logo en claims, op uw kalenders drukken.

ALLE AFSPRAKEN IN ╔╔N OOGOPSLAG ONS ASSORTIMENT KALENDERS

In onze onlineshop kunt u vier soorten kalenders laten drukken: klassieke kalenders met ÚÚn maand, drie maanden of vier maanden per blad en complete jaarkalenders, waarop telkens het desbetreffende aantal maanden in ÚÚn oogopslag te zien is. Alle soorten kalenders zijn verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen: in grootformaat, als muurkalender of als tafelkalender. Bovendien kunt u kiezen uit veel formaten: van het heel grote A0-formaat tot en met het kleine formaat 8,5 x 5,5 cm. Het populairst bij onze klanten zijn overigens wandplanners in A1-formaat, jaarkalenders in A4-formaat, zakkalenders in A5-formaat en muurkalenders in A4-formaat. Onze tip: Bij meerzijdige muurkalenders kunt u kiezen tussen een wire-o binding of de gelijmde versie.

PAPIERSOORTEN VOOR HET DRUKKEN VAN KALENDERS

Ook het papieraanbod voor kalenders is in onze onlineshop zeer gevarieerd: Maak een keuze uit kunstdruk-, offset- en wit kringlooppapier evenals kringloopkarton. Voor kalenders met foto's adviseren wij kunstdrukpapier voor een realistische en kleurechte weergave. De populairste papiersoort voor jaarkalenders is kunstdrukpapier met een gramsgewicht van 250 g/m▓. Tafelkalenders en muurkalenders worden het vaakst besteld met 170 g/m▓ dik kunstdrukpapier, wandplanners daarentegen met kunstdrukpapier van 150 g/m▓.