Goed

Trustpilot

Potloden en kleurpotloden

KLASSIEKE WEGGEVERTJES ALS POTLODEN BEDRUKKEN

Bedrukte potloden zijn klassieke reclameartikelen om weg te geven. De prijs per oplage is relatief laag en potloden heeft men altijd nodig. Toegegeven, het reclameoppervlak op een potlood is beperkt, maar voor een bedrijfsnaam plus logo of een vlotte slogan is het voldoende. Verpakkingen van kleurpotloden bieden zelfs nog een groter drukoppervlak aan. Wij hebben waskrijt, kleurpotloden en gewone potloden als reclameartikelen in deze categorie, die wij graag volgens uw wensen bedrukken. U weet het, kleine relatiegeschenken houden de klanten vast.

RECLAMEDOELEINDEN VOOR BEDRUKTE POTLODEN

Wanneer u weggevertjes als potloden laat bedrukken, verspreiden deze zich haast als vanzelf. Een vergeten potlood blijft niet lang liggen, die vindt snel een nieuwe eigenaar. Met het potlood gaat uw reclameopdruk van hand tot hand en maakt uw onderneming bekender. Denk aan de vele beroepsgroepen waarvoor u potloden kunt laten bedrukken. Daarmee tekenen bouwvakkers markeringen af, architecten, kunstenaars en designers schetsen ermee op papier, en contactpersonen op kantoor maken er notities mee op zelfklevende memoblaadjes. Daarmee wordt de reclameopdruk onopvallend in het geheugen ingeprent. Wanneer u bijvoorbeeld een kinderfeest of een kindervoorziening binnen uw werkgebied sponsort, kunt u daarvoor potloden laten drukken of kleurpotloden beschikbaar stellen. Daarvoor zijn losse potloden net zo geschikt als een hele verpakking kleurpotloden in gangbare kleuren. Sinds volwassenen kleurboeken en mandala's hebben herontdekt om mee te ontspannen, zijn stiften en kleurpotloden ook bij ouderen geliefd, en hierbij wordt niet eens op kantoor, maar zelfs thuis getekend.

POTLODEN BEDRUKKEN: DRUK EN SOORTEN

In de regel worden losse potloden op het hout bedrukt, terwijl bij verpakkingen het doosje wordt bedrukt. Wanneer u potloden laat bedrukken, maken wij daarbij meestal als drukmethode gebruik van tampondruk en bedrukken het bovenste deel van het potlood. Preciezere informatie vindt u in de beschrijving van het desbetreffende product. Voor speciale klanten en zakenpartners kunt u ook hoogwaardig schrijfgereedschap met ingegraveerd motief beschikbaar stellen. Bijvoorbeeld een schrijfset in een mooi doosje of stijlvolle balpennen van metaal met een lasergegraveerd motief. In onze categorie "Pennen" vindt u aantrekkelijke producten die u samen met de potloden kunt bestellen. Zoals u hebt gezien zijn er voldoende afnemers waarvoor u potloden kunt laten bedrukken en elk exemplaar herinnert de gebruiker aan uw bedrijf, dienst of merk. Laat dit potentieel u niet ontgaan en zorg dat de contactgegevens van uw onderneming in alle kantoren en op alle bureaus terechtkomen.

Meld u aan
Wachtwoord vergeten
Nieuwe klantenaccount aanmaken
Geen toegangsrecht tot deze klantgegevens.
Voer uw e-mailadres in
Voer uw wachtwoord in
Nieuw bij ONLINEPRINTERS? Nu registreren
Controleer uw e-mailadres
Na een geslaagde authentificatie ontvangt u per e-mail een gedurende 1 uur geldige link evenals verdere aanwijzingen voor het terugzetten van uw wachtwoord.
Voer uw e-mailadres in
Voer uw wachtwoord in
Herhaal het wachtwoord
Wij gebruiken de door u meegedeelde gegevens om een klantenaccount aan te maken en voor de uitvoering van uw bestelling. Wanneer u een product heeft gekocht kunnen wij u daarna via een e-mail aanbevelingen voor soortgelijke producten sturen. Wanneer u dat niet wilt kunt u ons een berichtje sturen of klikken op de afmelding in de e-mail. Meer informatie vindt u op Privacybescherming.
Heeft u al een klantenaccount? Naar de aanmelding
Meld u met de juiste toegangsgegevens aan om toegang te krijgen tot de gepersonaliseerde productvoorstellen. Met ÚÚn klik op de knop wordt u doorgestuurd naar de standaardproductpagina zonder personalisatie.
Naar de productpagina