Jubileumvoordeel: Bespaar 15 % op visitekaartjes – slechts tot en met 31 juli 2024. Code: HAPPY-BC-15

Goed

Trustpilot
Jubileumvoordeel: Bespaar 15 % op visitekaartjes – slechts tot en met 31 juli 2024. Code: HAPPY-BC-15

Overhemden

Relatiegeschenken met stijl: overhemden bedrukken

Kledingstukken zijn bij uitstek geschikt als reclamedragers. Met textiel als reclameartikel vergroot u de bekendheid van uw merk niet alleen bij degene die het geschenk ontvangt, maar ook bij degenen die de opdruk te zien krijgen. Daarbij kunt u niet alleen scoren met vrijetijdskleding als shirts (uit ons veelsoortige assortiment), maar ook met businesskleding als individuele relatiegeschenken. De opdruk van logo en tekst van uw bedrijf maakt van een modieus herenoverhemd een effectief reclamemiddel. Wanneer u overhemden laat bedrukken, kunt u natuurlijk ook aantrekkelijke of thematische motieven kiezen. Maar ook bij deze optie dient uw bedrijfslogo niet te ontbreken. Aanwijzing: Houd bij de vormgeving rekening met eventuele knoopsluitingen en borstzakjes op de overhemden.

Ons assortiment herenoverhemden

Wanneer u overhemden laat bedrukken, kunt u in ons assortiment verschillende modellen van diverse merken kiezen. Wij hebben overhemden met bijvoorbeeld een rechte, casual of accentuerende pasvorm. Bovendien kunt u kiezen tussen overhemden met lange mouwen of zomerse modellen met korte mouwen. De herenoverhemden zijn verkrijgbaar in verschillende maten (S tot en met XXL) en kleuren van klassiek wit, stijlvol zwart tot kleurige modellen. Natuurlijk heeft u ook de mogelijkheid een keuze te maken uit diverse details zoals stijlvolle knoopsluitingen, kragen of manchetten. Aanwijzing: U kunt de overhemden laten bedrukken en daarbij verschillende motieven voor het voor- en rugpand ontwerpen. Zo kunnen logo en tekst van uw bedrijf op een kant worden gedrukt en op de andere kant zou een aantrekkelijk motief kunnen worden geplaatst.

Overhemden bedrukken en gebruiken als werkkleding

Wanneer u overhemden laat bedrukken, kunt u deze ook aan uw medewerkers geven. Met een relatiegeschenk als een herenoverhemd, een damesblouse of een ander kledingstuk, laat u uw klanten, partners en medewerkers zien dat u hen waardeert. Bovendien kunnen bedrukte overhemden bij uitstek worden gebruikt in de buitendienst of op de verkoopafdeling. Wanneer u overhemden laat bedrukken, denk dan ook eens aan evenementen. Want ook voor betreffende gelegenheden als beurzen of events is een overhemd met opdruk als herkenningsteken en reclamedrager heel geschikt voor uw medewerkers.

Meld u aan
Wachtwoord vergeten
Nieuwe klantenaccount aanmaken
Geen toegangsrecht tot deze klantgegevens.
Voer uw e-mailadres in
Voer uw wachtwoord in
Nieuw bij ONLINEPRINTERS? Nu registreren
Controleer uw e-mailadres
Na een geslaagde authentificatie ontvangt u per e-mail een gedurende 1 uur geldige link evenals verdere aanwijzingen voor het terugzetten van uw wachtwoord.
Voer uw e-mailadres in
Voer uw wachtwoord in
Herhaal het wachtwoord
Wij gebruiken de door u meegedeelde gegevens om een klantenaccount aan te maken en voor de uitvoering van uw bestelling. Wanneer u een product heeft gekocht kunnen wij u daarna via een e-mail aanbevelingen voor soortgelijke producten sturen. Wanneer u dat niet wilt kunt u ons een berichtje sturen of klikken op de afmelding in de e-mail. Meer informatie vindt u op Privacybescherming.
Heeft u al een klantenaccount? Naar de aanmelding
Meld u met de juiste toegangsgegevens aan om toegang te krijgen tot de gepersonaliseerde productvoorstellen. Met ťťn klik op de knop wordt u doorgestuurd naar de standaardproductpagina zonder personalisatie.
Naar de productpagina