Wij vieren feest en jij bespaart: 15 % op posters tot en met 30 juni 2024 – code: HAPPYPOSTER-15

Goed

Trustpilot
Wij vieren feest en jij bespaart: 15 % op posters tot en met 30 juni 2024 – code: HAPPYPOSTER-15

Meerzijdige tafelkalender

BUREAUKALENDERS ALS HOOGWAARDIGE RECLAMEARTIKELEN

Maak de bureaus op kantoor eens mooier en bestel bedrukte tafelkalenders. Als relatiegeschenk doen deze maandkalenders het ook goed op de tafels van uw klanten. U kunt behalve het dekblad ook twaalf kalenderbladen voor de maanden van foto's voorzien. Zonder extra programma's ontwerpt u uw individuele bureaukalender heel eenvoudig met onze online vormgeven-tool, voor dezelfde prijs als in de shop en zonder drukgegevens te hoeven uploaden. Wanneer u bureaukalenders wilt laten drukken, selecteert u eerst het formaat, bijvoorbeeld DL of A5-vierkant. U kunt ook de spiraalkleur van de wire-o binding zelf bepalen: wit, zwart of zilverkleurig. Bovendien hebben deze tafelkalenders een ge´ntegreerd rugkarton, zodat ze ook als staande kalender kunnen worden gebruikt.

Meld u aan
Wachtwoord vergeten
Nieuwe klantenaccount aanmaken
Geen toegangsrecht tot deze klantgegevens.
Voer uw e-mailadres in
Voer uw wachtwoord in
Nieuw bij ONLINEPRINTERS? Nu registreren
Controleer uw e-mailadres
Na een geslaagde authentificatie ontvangt u per e-mail een gedurende 1 uur geldige link evenals verdere aanwijzingen voor het terugzetten van uw wachtwoord.
Voer uw e-mailadres in
Voer uw wachtwoord in
Herhaal het wachtwoord
Wij gebruiken de door u meegedeelde gegevens om een klantenaccount aan te maken en voor de uitvoering van uw bestelling. Wanneer u een product heeft gekocht kunnen wij u daarna via een e-mail aanbevelingen voor soortgelijke producten sturen. Wanneer u dat niet wilt kunt u ons een berichtje sturen of klikken op de afmelding in de e-mail. Meer informatie vindt u op Privacybescherming.
Heeft u al een klantenaccount? Naar de aanmelding
Meld u met de juiste toegangsgegevens aan om toegang te krijgen tot de gepersonaliseerde productvoorstellen. Met ÚÚn klik op de knop wordt u doorgestuurd naar de standaardproductpagina zonder personalisatie.
Naar de productpagina