Jubileumvoordeel: Bespaar 15 % op visitekaartjes – slechts tot en met 31 juli 2024. Code: HAPPY-BC-15

Goed

Trustpilot
Jubileumvoordeel: Bespaar 15 % op visitekaartjes – slechts tot en met 31 juli 2024. Code: HAPPY-BC-15

Drinkflessen en glazen

Filter

Alles resetten
Drinkflessen en glazen bedrukken

Wie drinkflessen of glazen wil laten bedrukken hoeft tegenwoordig geen contact meer te zoeken met een dure, speciale aanbieder. Het bedrukken hiervan is ondertussen geperfectioneerd, zodat ook aparte ideeŽn snel en voordelig kunnen worden gerealiseerd. Voor klanten en medewerkers kunnen zo hoogwaardige en karakteristieke reclameartikelen worden vormgegeven, die steeds weer graag ter hand worden genomen. U kunt glazen met nagenoeg willekeurige motieven laten bedrukken, waarbij deze in de regel niet worden opgedrukt, maar in het materiaal worden gegraveerd.

Modellen en varianten

Drinkflessen en glazen kunt u bij ons in verschillende varianten laten bedrukken. Behalve drinkglazen met handvat en deksel hebben wij ook drankdispensers in het programma, die uitstekend geschikt zijn voor kleinere afdelingen of teams. Heel praktisch zijn bedrukte drinkflessen met een zeef; daarmee kunnen verse vruchten of ijsblokjes met een smaakje in de fles worden gehangen, waardoor de inhoud, meestal water, een licht aroma krijgt. Zo zorgt u vooral in de zomer in een handomdraai voor verfrissende en individuele drankjes voor uw medewerkers of klanten. Een speciale vermelding verdient ook de kunststof drankdispenser Somerset West; deze is opvouwbaar en kan daarom gemakkelijk worden meegenomen naar een beurs, bedrijfsfeest of een evenement buiten de deur.

Alternatieven voor bedrukte glazen

Om glazen te kunnen bedrukken, moet u dus eerst een model of materiaal kiezen en dan met de vormgeving beginnen. In ons assortiment vindt u echter niet alleen glazen die u kunt laten bedrukken, maar ook veel andere artikelen waaruit kan worden gedronken. Niet alleen bij sporters heel geliefd zijn daarbij drinkflessen die wij aanbieden in verschillende kleuren en vormen. Zo kunt u via het materiaal invloed uitoefenen op het reclame-effect van de bedrukte artikelen. Er kan worden gekozen uit modellen van kunststof en aluminium. Drinkflessen van kunststof bieden meer mogelijkheden voor de vormgeving, omdat hiervoor gebruik wordt gemaakt van tampondruk. Aluminium drinkflessen daarentegen worden geÔndividualiseerd met een lasergegraveerd motief, deze zijn hoogwaardiger en robuuster.

Meld u aan
Wachtwoord vergeten
Nieuwe klantenaccount aanmaken
Geen toegangsrecht tot deze klantgegevens.
Voer uw e-mailadres in
Voer uw wachtwoord in
Nieuw bij ONLINEPRINTERS? Nu registreren
Controleer uw e-mailadres
Na een geslaagde authentificatie ontvangt u per e-mail een gedurende 1 uur geldige link evenals verdere aanwijzingen voor het terugzetten van uw wachtwoord.
Voer uw e-mailadres in
Voer uw wachtwoord in
Herhaal het wachtwoord
Wij gebruiken de door u meegedeelde gegevens om een klantenaccount aan te maken en voor de uitvoering van uw bestelling. Wanneer u een product heeft gekocht kunnen wij u daarna via een e-mail aanbevelingen voor soortgelijke producten sturen. Wanneer u dat niet wilt kunt u ons een berichtje sturen of klikken op de afmelding in de e-mail. Meer informatie vindt u op Privacybescherming.
Heeft u al een klantenaccount? Naar de aanmelding
Meld u met de juiste toegangsgegevens aan om toegang te krijgen tot de gepersonaliseerde productvoorstellen. Met ťťn klik op de knop wordt u doorgestuurd naar de standaardproductpagina zonder personalisatie.
Naar de productpagina