Jubileumvoordeel: Bespaar 15 % op visitekaartjes – slechts tot en met 31 juli 2024. Code: HAPPY-BC-15

Goed

Trustpilot
Jubileumvoordeel: Bespaar 15 % op visitekaartjes – slechts tot en met 31 juli 2024. Code: HAPPY-BC-15

Blokken

OM TE HELPEN HERINNEREN EN CREATIEF MEE TE ZIJN: ONZE SCHRIJFBLOKKEN

Om op te schrijven, te tekenen, te schilderen of om ideeŽn op vast te leggen, blokken zijn allrounders in het dagelijks leven. Of het nu is als schrijfblok, rekenblok, tekenblok of kelnerblok: blokken worden gebruikt in de meest uiteenlopende situaties. Bij ons kunt u kiezen uit verschillende formaten, papiersoorten en bindsystemen. En zo uw eigen, individuele blokken laten drukken! Het liefst laten onze klanten trouwens gelijmde blokken in A4-formaat drukken, met vlak daarachter A5-blokken met spiraalbinding.

BINDSYSTEMEN EN PAPIERSOORTEN VOOR UW SCHRIJFBLOKKEN

Bij ons kunt u gelijmde blokken of blokken met een spiraalbinding laten drukken en daarbij kiezen uit twee papiersoorten en in totaal vier gramsgewichten.

Gelijmde blokken kunt u laten drukken in zeven formaten, zowel staand als liggend, en vijf daarvan zelfs in een vierkante uitvoering. Het voordeel van een gelijmd schrijfblok is dat afzonderlijke pagina's te allen tijde kunnen worden afgescheurd en in mappen of ordners kunnen worden opgeborgen.

Onze schrijfblokken met spiraalbinding drukken wij in vijf uitvoeringen. De spiraalbinding, die wij aanbieden in de kleuren zilver, zwart en wit, heeft als voordeel dat alle notities netjes bij elkaar worden gehouden. Briefjes hoeven niet extra worden afgescheurd en worden opgeborgen. Bovendien kunnen de pagina's prima worden omgebladerd en naast elkaar worden opengeslagen.

Onafhankelijk van het bindsysteem kunt u schrijfblokken bedrukken met offsetpapier of wit kringlooppapier tussen 80 en 120 g/m≤. Of de blokken lijntjes of ruitjes moeten hebben of blanco moeten zijn, legt u vast in uw design.

VOOR ONTVANGSTBEWIJZEN EN NOTITIES: DOORSCHRIJFSETS EN ZELFKLEVENDE MEMOBLAADJES:

Om ervoor te zorgen dat beide partijen een bewijsje in handen krijgen, zijn doorschrijfsets het ideale medium. Leg overeengekomen punten schriftelijk vast, onderteken facturen of teken voor de ontvangst van leveringen, betalingen en dergelijke en ontvang na afloop twee of drie exemplaren in ťťn keer. Het originele document is wit, de doorgeschreven pagina's kunt u bestellen in geel of roze. Bovendien kunt u kiezen of het aftekenblok een tweevoudige of viervoudige perforatie moet hebben of helemaal geen perforatie.

Kleine notities kunt u prima vastleggen op onze zelfklevende memoblaadjes. De zelfklevende witte briefjes kunt u laten bedrukken met uw eigen, individuele design, bestellen met softcover en zelfs in een van onze vijf speciale vormen laten stansen.

FAQ'S OVER HET PRODUCT SCHRIJFBLOKKEN

Kan men schrijfblokken ook aan de zijkant verlijmen, in plaats van aan de bovenkant (kop)?

U kunt de kant van de verlijming bij de meeste blokken zelf kiezen tijdens de productconfiguratie.

Hebben de schrijfblokken al van tevoren ruitjes of lijntjes?

U bepaalt de lay-out van de blokken zelf. Drukrasters of lijnen kunt u gewoon in het drukbestand aanmaken. Wanneer u een keuze wilt maken uit kant-en-klare papierlay-outs, kunt u uw schrijfblokken online vormgeven.

Kan ik het aantal vellen bij schrijfblokken zelf kiezen?

Om productietechnische redenen is het bij schrijfblokken niet mogelijk het aantal zelf te kiezen. U kunt kiezen uit verschillende opties bijvoorbeeld 50 of 100 vel.
Meld u aan
Wachtwoord vergeten
Nieuwe klantenaccount aanmaken
Geen toegangsrecht tot deze klantgegevens.
Voer uw e-mailadres in
Voer uw wachtwoord in
Nieuw bij ONLINEPRINTERS? Nu registreren
Controleer uw e-mailadres
Na een geslaagde authentificatie ontvangt u per e-mail een gedurende 1 uur geldige link evenals verdere aanwijzingen voor het terugzetten van uw wachtwoord.
Voer uw e-mailadres in
Voer uw wachtwoord in
Herhaal het wachtwoord
Wij gebruiken de door u meegedeelde gegevens om een klantenaccount aan te maken en voor de uitvoering van uw bestelling. Wanneer u een product heeft gekocht kunnen wij u daarna via een e-mail aanbevelingen voor soortgelijke producten sturen. Wanneer u dat niet wilt kunt u ons een berichtje sturen of klikken op de afmelding in de e-mail. Meer informatie vindt u op Privacybescherming.
Heeft u al een klantenaccount? Naar de aanmelding
Meld u met de juiste toegangsgegevens aan om toegang te krijgen tot de gepersonaliseerde productvoorstellen. Met ťťn klik op de knop wordt u doorgestuurd naar de standaardproductpagina zonder personalisatie.
Naar de productpagina