Jubileumvoordeel: Bespaar 15 % op visitekaartjes – slechts tot en met 31 juli 2024. Code: HAPPY-BC-15

Goed

Trustpilot
Jubileumvoordeel: Bespaar 15 % op visitekaartjes – slechts tot en met 31 juli 2024. Code: HAPPY-BC-15

Bedankkaarten

Bruiloft, jubileum, crematie of begrafenis: Voor elke gelegenheid de passende bedankkaartjes drukken

Zowel privé als zakelijk zijn er veel gelegenheden om bedankkaartjes te laten drukken en deze naar vrienden, kennissen en familie of naar klanten, partners en medewerkers te versturen. Uit een serieus gemeend "dankjewel" dat uit het hart komt, spreekt veel waardering. Natuurlijk kan men dit ook mondeling overbrengen, maar een (extra) bedankkaartje in een mooie kwaliteit laat deze bedoeling nog sterker tot zijn recht komen. Want wie is in de huidige digitale wereld niet blij met een envelop in de brievenbus, die voor de afwisseling eens geen rekening of reclame bevat? Frequente gelegenheden om bedankkaartjes te laten drukken, zijn huwelijken, geboortes, doopfeesten, verjaardagen of een crematie of begrafenis. In het zakelijk dagelijks leven worden bedankkaartjes graag verzonden vanwege een succesvolle winning van nieuwe klanten, een geslaagd evenement, bijdragen van donateurs of een voltooid project. Daarbij geldt zowel privé als zakelijk: Bedankkaartjes dienen individueel en stijlvol te zijn vormgegeven en enkele persoonlijke woorden te bevatten. Met een aardige spreuk, een kort gedicht en eerlijk gemeende woorden wordt elk bedankkaartje een bijzondere wenskaarte. Daarbij verhogen een mooi motief en foto's de optische waarde van de bedankkaartjes.

Onmiskenbaar eigen bedankkaartjes drukken: U bepaalt formaat, papier en inhoud

Als bedankje na een geslaagd jubileum van het bedrijf of na het vieren van een kroonjaar te midden van familie en vrienden: Bedankkaartjes brengen respect, authenticiteit en natuurlijk dankbaarheid aan de gasten en degenen die hebben geholpen over. Dit komt behalve de tekst vooral door een geslaagd ontwerp heel goed tot zijn recht. In onze onlineshop kunt u talrijke aanpassingen met betrekking tot het formaat, de papiersoort en de extra veredelingsmogelijkheden van uw kaarten aanbrengen. Daarmee kunt u bij ons heel individuele bedankkaartjes laten drukken. U kunt uw bedankkaartjes ook in de vorm van postkaarten laten drukken of uw bedankkaarten op vierzijdig bedrukbare vouwkaarten op papier brengen. Beslis bovendien of u uw bedankkaarten in liggend of staand formaat wilt maken en kies een geschikte grootte. Zowel de postkaarten als de vouwkaarten vindt u in veel gangbare formaten als DL, A5 of A6. Maar ook diverse speciale formaten zoals het maxi-formaat in 12,5 x 23,5 cm of A4-vierkant zijn mogelijk. Ook de keuze van het passende papier draagt bij aan de individualiteit van het ontwerp van uw kaarten, want elke soort papier heeft zijn eigen effect. Terwijl foto's op kunstdrukpapier heel goed tot hun recht komen, kan offsetpapier naderhand beter beschreven of bestempeld worden dan kunstdrukpapier. Papiersoorten als Magic Chrome, Chromolux Pearl of linnenkarton zorgen voor heel bijzondere effecten. Zo heeft Magic Chrome bijvoorbeeld een hoogglanzende voorkant die metaalachtig spiegelend glanst. De voorkant van CHROMOLUX® Pearl heeft een licht parelmoer-effect. Daarentegen heeft linnenkarton een fantastische kwaliteit en ziet er met zijn fijne linnenstructuur heel natuurlijk uit. In het kader van uw bestelling heeft u ook de mogelijkheid uw bedankkaartjes te laten voorzien van een extra veredeling. De glanzende of matte cellofaanlaag, matte soft-touch-cellofaanlaag of de glanzende UV-lak geven de kaarten net dat beetje extra. Dan ontbreken alleen nog de bijpassende enveloppen , en uw individueel gedrukte bedankkaarten zijn klaar om te worden verzonden.

Bedankkaartjes snel en eenvoudig online maken

Wil u op een snelle manier bedankkaarten drukken en naar uw gasten, vrienden of klanten sturen? Geen probleem! Met onze intuïtieve onlinetool ontwerpt u uw bedankkaarten in een paar stappen zelf helemaal zonder professioneel lay-outprogramma en ontwerpervaring. Selecteer een van de templates als uitgangsbasis en begin het ontwerpproces direct op onze website. U kunt de bedankkaarten in de vorm van postkaarten vormgeven of uw bedankkaartjes op hoogwaardige vouwkaarten laten drukken. Beide kaarten zijn te vinden in onze online-vormgeven-tool in de formaten DL en A6. Wilt u in plaats van liggend formaat liever bedankkaartjes in staand formaat laten drukken, maak dan gebruik van het normale bestelproces. Alle templates in de onlinetool kunnen met het oog op de kleuren, teksten, afbeeldingen en designelementen individueel worden aangepast. Vanzelfsprekend kunt u ook uw logo en uw adres op de bedankkaartjes laten drukken. Wanneer u de designtemplates overeenkomstig de gelegenheid van uw bedankkaartje heeft aangepast, ontvangt u een pdf-bestand met uw drukgegevens. Leg dit vervolgens in de winkelwagen en sluit de bestelling af zoals u dat gewend bent. Dan kunnen wij uw individuele bedankkaartjes drukken. Natuurlijk kunt u onze online-vormgeven-tool ook gebruiken om privé- en zakelijke uitnodigingen of allerlei soorten wenskaarten te maken.
Meld u aan
Wachtwoord vergeten
Nieuwe klantenaccount aanmaken
Geen toegangsrecht tot deze klantgegevens.
Voer uw e-mailadres in
Voer uw wachtwoord in
Nieuw bij ONLINEPRINTERS? Nu registreren
Controleer uw e-mailadres
Na een geslaagde authentificatie ontvangt u per e-mail een gedurende 1 uur geldige link evenals verdere aanwijzingen voor het terugzetten van uw wachtwoord.
Voer uw e-mailadres in
Voer uw wachtwoord in
Herhaal het wachtwoord
Wij gebruiken de door u meegedeelde gegevens om een klantenaccount aan te maken en voor de uitvoering van uw bestelling. Wanneer u een product heeft gekocht kunnen wij u daarna via een e-mail aanbevelingen voor soortgelijke producten sturen. Wanneer u dat niet wilt kunt u ons een berichtje sturen of klikken op de afmelding in de e-mail. Meer informatie vindt u op Privacybescherming.
Heeft u al een klantenaccount? Naar de aanmelding
Meld u met de juiste toegangsgegevens aan om toegang te krijgen tot de gepersonaliseerde productvoorstellen. Met één klik op de knop wordt u doorgestuurd naar de standaardproductpagina zonder personalisatie.
Naar de productpagina