Jubileumvoordeel: Bespaar 15 % op visitekaartjes – slechts tot en met 31 juli 2024. Code: HAPPY-BC-15

Goed

Trustpilot
Jubileumvoordeel: Bespaar 15 % op visitekaartjes – slechts tot en met 31 juli 2024. Code: HAPPY-BC-15

Vloersticker

VLOERSTICKERS ALS RECLAMEOPPERVLAK GEBRUIKEN

Uw reclame hoeft niet altijd de hoogte in te gaan, soms is ook een blik in de andere richting de moeite waard: naar beneden. Wij bieden speciale stickers voor op de vloer aan. Het oppervlak van de plakfolie is voorzien van een speciale lamineerlaag om de opdruk te beschermen, maar ook om ervoor te zorgen dat niemand erover uitglijdt. Met de vloerstickers verandert u vloeren die tot nog toe onbenut bleven, maar waar wel veel mensen overheen liepen, in aantrekkelijke en opvallende reclameoppervlakken. Zo maakt u van de ondergrond van uw ruimten of van uw terrein een echte blikvanger. Het gebruik bij evenementen of op beurzen is daarbij vooral populair. De vloerstickers worden bedrukt met passende motieven voor een effectieve vloerreclame, maar zijn ook bij uitstek geschikt ter markering van uw stand of zaak en worden gebruikt als wegwijzers.

VOOR BINNEN EN BUITEN: ANTISLIP-VLOERSTICKERS

Voor vloerstickers die binnenshuis worden toegepast gebruiken wij materiaal dat is afgestemd op de omstandigheden van de binnenruimte: PET-folie plakt uitstekend op een gladde ondergrond zoals bijv. marmer of tegels. De indoor-vloerstickers kunnen bovendien na tot wel zes maanden worden verwijderd zonder lijmresten achter te laten. Wanneer u outdoor-plakfolies wilt bestellen, dient u de folie voor buiten te kiezen. Deze vloerfolie hecht uitstekend op ruwe ondergronden zoals bijv. beton, asfalt of steen en is dus bij uitstek geschikt als asfaltsticker.

Beide materialen voor vloerstickers worden voorzien van een beschermende lamineerlaag die ongevoelig is voor krassen en slijtage. Daarmee wordt niet alleen uw gedrukte motief beschermd. Dankzij de antislipstructuur met reliŽf op het oppervlak is de lamineerlaag stroef en bovendien door verzekeringen gecertificeerd tegen eventueel veroorzaakt lichamelijk letsel. Aanwijzing: Beplak alleen droge en gereinigde vloeren met de vloerstickers. Hoelang vloerstickers meegaan, hangt onder andere af van de ondergrond, de plaats waar de sticker is geplakt en hoeveel er over het reclameoppervlak heen wordt gelopen. Daarom kan over de duur van de zichtbaarheid geen betrouwbare voorspelling worden gedaan.

VLOERSTICKERS IN EEN VORM NAAR WENS

Onze voordelige vloerstickers, die wij voor u in hoogwaardige digitale druk met CMYK-kleuren drukken, zijn leverbaar in verschillende papierformaten. Kies eenvoudig de juiste afmetingen. Wanneer u geen rechthoekige stickers wilt, kunt u een individuele vorm bepalen en dat in de drukgegevens opslaan. De vloerstickers worden dan contourgesneden en in de door u gewenste vorm geleverd. Daarmee kunt u uw reclame nog individueler vormgeven en in de schijnwerpers zetten. Als pijl of voetafdruk kunnen de vloerstickers bijvoorbeeld perfect worden gebruikt als wegwijzer. Aanwijzing: Let a.u.b. op de veranderde eisen van de drukgegevens voor contourgesneden producten; meer informatie daarover vindt u in de data-eisen en in onze Help-functie onder "Drukgegevens aanmaken" > "Contoursnede".
Meld u aan
Wachtwoord vergeten
Nieuwe klantenaccount aanmaken
Geen toegangsrecht tot deze klantgegevens.
Voer uw e-mailadres in
Voer uw wachtwoord in
Nieuw bij ONLINEPRINTERS? Nu registreren
Controleer uw e-mailadres
Na een geslaagde authentificatie ontvangt u per e-mail een gedurende 1 uur geldige link evenals verdere aanwijzingen voor het terugzetten van uw wachtwoord.
Voer uw e-mailadres in
Voer uw wachtwoord in
Herhaal het wachtwoord
Wij gebruiken de door u meegedeelde gegevens om een klantenaccount aan te maken en voor de uitvoering van uw bestelling. Wanneer u een product heeft gekocht kunnen wij u daarna via een e-mail aanbevelingen voor soortgelijke producten sturen. Wanneer u dat niet wilt kunt u ons een berichtje sturen of klikken op de afmelding in de e-mail. Meer informatie vindt u op Privacybescherming.
Heeft u al een klantenaccount? Naar de aanmelding
Meld u met de juiste toegangsgegevens aan om toegang te krijgen tot de gepersonaliseerde productvoorstellen. Met ťťn klik op de knop wordt u doorgestuurd naar de standaardproductpagina zonder personalisatie.
Naar de productpagina