Wij vieren feest en jij bespaart: 15 % op posters tot en met 30 juni 2024 – code: HAPPYPOSTER-15

Goed

Trustpilot
Wij vieren feest en jij bespaart: 15 % op posters tot en met 30 juni 2024 – code: HAPPYPOSTER-15

Gym- en sporttassen

Sporttassen zijn trendy

Een sporttas is allang niet meer alleen een herinnering aan de eigen schooltijd. Ooit waren ze alleen te zien op het schoolplein en in het gymnastieklokaal, maar ondertussen zijn de nostalgische tassen geschikt voor de brede massa. In 2010 ontdekten vormgevers uit de mode- en creatieve sector de sporttasjes als chique accessoires voor outfits en geschikte tassen voor have en goed. Sindsdien zijn ze helemaal trendy. Dat geldt vooral voor exemplaren met opdruk. Die zien er niet alleen prachtig uit, maar kunnen ook als effectief reclamemiddel worden gebruikt: Vergroot daarom de bekendheid van uw merk door sporttassen te bedrukken.

Sporttassen bedrukken voor uw marketing

Sporttassen met uw logo zijn perfect geschikt als relatiegeschenken. Ze zijn praktische metgezellen voor de ontvanger van een relatiegeschenk, maar ook voor uw bedrijf: Op beurzen en evenementen maakt u uw marketingacties met sporttasjes als tas voor meer reclameartikelen als pennen, zoetwaren, USB-sticks of informatiemateriaal als brochures namelijk prachtig compleet. Op deze manier brengen bezoekers aan een evenement, klanten en medewerkers uw merk naar buiten. Daarbij kunt u de bedrukbare ruimte op het sporttasje niet alleen gebruiken voor uw bedrijfslogo, maar ook voor uw claim of bijvoorbeeld voor aankomende evenemententips.

Onze sporttassen tot in detail

Sporttasjes hebben karakteristieke kenmerken: Ze beschikken allemaal over dezelfde vorm en de trek- resp. draagkoorden, waardoor de tassen pas een trendy sporttas worden. Voordat u uw sporttasjes laat bedrukken, dient u na te denken over de fijne verschillen van de diverse uitvoeringen. Ons eenkleurige sporttasje Leopoldsburg is bijvoorbeeld verkrijgbaar in verschillende kleuren en kan door het lichte gewicht van 22 gram ook in grote hoeveelheden relatief eenvoudig worden meegenomen naar uw beurs- of evenementenstand. Terwijl het gele rugzakje Marchtrenk vooral opvalt door zijn reflectiestrepen, overtuigt de grijze sporttas Mexico City met accentuerende zwarte details door zijn handige voorvak, waarin uw reclameflyers prachtig en opvallend een plaatsje kunnen vinden. Bovendien is deze sporttas dankzij het materiaal van 300D-polyester heel stevig en duurzaam. Wanneer u de voorkeur geeft aan een variant van katoen, kunt u ook het sporttasje Suva met uw design laten bedrukken.

Meld u aan
Wachtwoord vergeten
Nieuwe klantenaccount aanmaken
Geen toegangsrecht tot deze klantgegevens.
Voer uw e-mailadres in
Voer uw wachtwoord in
Nieuw bij ONLINEPRINTERS? Nu registreren
Controleer uw e-mailadres
Na een geslaagde authentificatie ontvangt u per e-mail een gedurende 1 uur geldige link evenals verdere aanwijzingen voor het terugzetten van uw wachtwoord.
Voer uw e-mailadres in
Voer uw wachtwoord in
Herhaal het wachtwoord
Wij gebruiken de door u meegedeelde gegevens om een klantenaccount aan te maken en voor de uitvoering van uw bestelling. Wanneer u een product heeft gekocht kunnen wij u daarna via een e-mail aanbevelingen voor soortgelijke producten sturen. Wanneer u dat niet wilt kunt u ons een berichtje sturen of klikken op de afmelding in de e-mail. Meer informatie vindt u op Privacybescherming.
Heeft u al een klantenaccount? Naar de aanmelding
Meld u met de juiste toegangsgegevens aan om toegang te krijgen tot de gepersonaliseerde productvoorstellen. Met ťťn klik op de knop wordt u doorgestuurd naar de standaardproductpagina zonder personalisatie.
Naar de productpagina