Wij vieren feest en jij bespaart: 15 % op posters tot en met 30 juni 2024 – code: HAPPYPOSTER-15

Goed

Trustpilot
Wij vieren feest en jij bespaart: 15 % op posters tot en met 30 juni 2024 – code: HAPPYPOSTER-15

Vouwkaarten

VOUWKAARTEN LATEN DRUKKEN VOOR VEELZIJDIGE TOEPASSINGEN

Niet alleen als uitnodigingen voor evenementen of feestelijkheden zijn bedrukte vouwkaarten heel geschikt, maar nog voor veel meer. Heet nieuwe medewerkers bijvoorbeeld welkom met een welkomstkaart, verstuur uw kerstwensen ermee of een tegoedbon voor trouwe klanten in de vorm van een vouwkaart aan uw vaste klanten of deel vouwvisitekaartjes aan uw zakenpartners uit. In de brievenbus, als bijlage in een pakket, maar ook als uitgestald artikel in een winkel vallen de hoogwaardige vouwkaarten zeker op.

RUIMTE VOOR KORTE EN LANGE BOODSCHAPPEN

Voor de vormgeving kunt u uw creativiteit de vrije loop laten, behalve vouwkaarten van verschillende afmetingen in staand en liggend formaat, bieden wij ook vierkante varianten aan. Al naargelang de keuze van het formaat is een vormgeving van de vouwkaarten als cadeaulabel in het kleine A7-formaat of als A4-variant met veel ruimte voor uitgebreide informatie zeer geschikt. Daarbij heeft u bij sommige papiervarianten ook de mogelijkheid om niet alleen vier-, maar zeszijdige vouwkaarten te laten drukken, en voor weinig tekst zijn ook postkaarten heel geschikt. Een heel bijzondere methode om uw boodschappen verder te verwerken: Met perforaties in de vouwkaarten heeft u de mogelijkheid de ontvanger informatie beschikbaar te stellen die er kan worden afgescheurd, zoals een handleiding met routebeschrijving naar een evenement of een kortingsbon.

VOUWKAARTEN DRUKKEN MET VEREDELDE FOLIE

Laat uw bedrukte vouwkaarten voor een heel luxe uitstraling mat of glanzend veredelen met bijvoorbeeld een cellofaanlaag. Wanneer een kant van het gedrukte product echter beschrijfbaar moet zijn, dient u erop te letten slechts een eenzijdige veredeling te kiezen. U kunt echter ook al bij de keuze van het papier besluiten voor soort met glansfactor. Het glanzende chromokarton, het metaalachtig spiegelende Magic Chrome, CHROMOLUX Pearl met een parelmoer-wit effect en het extreem hoogglanzende Splendorlux zijn alleen aan de voorkant voorzien van een optisch effect, de achterkant is beschrijfbaar. U kunt nog een persoonlijke noot met handgeschreven woorden of ondertekening op uw gedrukte vouwkaarten toevoegen. Overigens: Voor onze vouwkaarten in kleine oplagen bieden wij eveneens bijzondere papiersoorten aan, zoals bijvoorbeeld het zeer fijne karton Vergť beige van Gmund, met een hoogwaardig oppervlak dat prettig aanvoelt.

Meld u aan
Wachtwoord vergeten
Nieuwe klantenaccount aanmaken
Geen toegangsrecht tot deze klantgegevens.
Voer uw e-mailadres in
Voer uw wachtwoord in
Nieuw bij ONLINEPRINTERS? Nu registreren
Controleer uw e-mailadres
Na een geslaagde authentificatie ontvangt u per e-mail een gedurende 1 uur geldige link evenals verdere aanwijzingen voor het terugzetten van uw wachtwoord.
Voer uw e-mailadres in
Voer uw wachtwoord in
Herhaal het wachtwoord
Wij gebruiken de door u meegedeelde gegevens om een klantenaccount aan te maken en voor de uitvoering van uw bestelling. Wanneer u een product heeft gekocht kunnen wij u daarna via een e-mail aanbevelingen voor soortgelijke producten sturen. Wanneer u dat niet wilt kunt u ons een berichtje sturen of klikken op de afmelding in de e-mail. Meer informatie vindt u op Privacybescherming.
Heeft u al een klantenaccount? Naar de aanmelding
Meld u met de juiste toegangsgegevens aan om toegang te krijgen tot de gepersonaliseerde productvoorstellen. Met ťťn klik op de knop wordt u doorgestuurd naar de standaardproductpagina zonder personalisatie.
Naar de productpagina