Oorkonden

MOOIE CERTIFICATEN ALS STIJLVOLLE HERINNERING

Bijzondere prestaties verdienen het om te worden geŰerd. Of het nu gaat om een sportwedstrijd of certificaat ter gelegenheid van een jubileum, met een onderscheiding is iedereen blij. Bij ons kunt u hoogwaardige certificaten al in een kleine oplage laten printen. Daarom zijn oorkonden en certificaten ook voor privÚgelegenheden zeer geschikt. Misschien kunt u zich nog herinneren hoe u destijds bij een wedstrijd op school of bij een vereniging een oorkonde ontving.

TOEPASSINGSMOGELIJKHEDEN VOOR GEDRUKTE CERTIFICATEN

Het bijzondere gevoel iets te hebben bereikt, motiveert en spoort aan tot nog betere prestaties. Sportverenigingen kunnen certificaten laten printen om jonge atleten te onderscheiden of langjarige en verdienstelijke leden een passende erkenning te geven. Als exploitant van een opleidingsinstelling kunt u een certificaat ontwerpen dat u succesvolle afgestudeerden meegeeft. Ook voor een komende kinderverjaardag kunt u oorkonden laten printen. Organiseer bijvoorbeeld mini-Olympische Spelen voor de kinderen en onderscheid aan het eind alle olympisch kampioenen met een oorkonde.

ZO ONTWERPT U PRACHTIGE CERTIFICATEN VOOR VEEL GELEGENHEDEN

Weet u nog niet hoe u de certificaten wilt ontwerpen? Neem dan eens een kijkje in onze galerij en laat u inspireren door de templates die u daar in groten getale zult vinden. U kunt de lay-outtemplates gebruiken om een drukbestand in een passend bestandsformaat aan te maken. Vervolgens kunt u nog kiezen op welk materiaal u de oorkonden wilt laten printen. Van standaard kunstdrukpapier, fijn linnen karton tot marmer karton heeft u vele mogelijkheden. Bovendien zijn er verschillende gramsgewichten en formaten mogelijk van klein en compact tot groot en indrukwekkend.