Wij vieren feest en jij bespaart: 15 % op posters tot en met 30 juni 2024 – code: HAPPYPOSTER-15

Goed

Trustpilot
Wij vieren feest en jij bespaart: 15 % op posters tot en met 30 juni 2024 – code: HAPPYPOSTER-15

Wenskaarten

Wenskaarten: "Hallo" dat uit het hart komt

Wenskaarten, uitnodigingen of bedankjes: Steeds zeldener komt er een persoonlijke postkaart in onze brievenbus terecht. Terwijl er toch zoveel gelegenheden zijn om wenskaarten te laten drukken en te versturen. Wie is er niet blij met een wenskaart voor Kerstmis, voor een verjaardag of gewoon zomaar? Het versturen van kaarten beperkt zich niet alleen tot privťaangelegenheden, dus aan familie, vrienden of bekenden, maar valt ook in het dagelijks zakelijk leven in goede aarde. Daarvoor hoeft het er niet altijd stijf en formeel aan toe te gaan. Ook ter gelegenheid van zakelijke of officiŽle gebeurtenissen kunt u grappige, uitdagende of emotionele wenskaarten laten drukken en in een bijpassende envelop naar uw zakenpartners, klanten en medewerkers sturen. Een apart ontwerp of een vlotte spreuk zorgen voor meer aandacht dan de klassieker, waarop alleen maar "Bedankt" staat. En precies dŗt moet met de wenskaarten ook worden bereikt: aandacht. Want die is in onze tegenwoordige, jachtige tijd een kostbaar goed.

Persoonlijke, mooie wenskaarten laten drukken

Wanneer u voor vrienden, kennissen, zakenpartners of klanten wenskaarten wilt laten drukken, heeft u in onze onlineshop talrijke mogelijkheden om uw kaarten te veranderen in individuele meesterstukken. Daarbij spelen natuurlijk het motief op de voorkant, het ontwerp van de rest van de kaart evenals de persoonlijke wensen die erin staan, een belangrijke rol. Maar ook beslissingen over de soort kaart, het formaat, het papier en extra toegepaste veredelingen maken van uw gedrukte wenskaarten iets heel bijzonders. Ter gelegenheid van officiŽle gebeurtenissen zoals verjaardagen, doopfeesten, jubilea of bijeenkomsten worden graag vouwkaarten als wenskaarten gebruikt. Ze bieden veel ruimte voor wensen, uitnodigende woorden en voor alle andere belangrijke informatie. Natuurlijk kunt u ook postkaarten als wenskaarten laten drukken. Juist voor minder officiŽle gelegenheden, zoals bijvoorbeeld voor reclamedoeleinden of bij een kleiner budget, vormen deze een goede keus en u heeft geen enveloppen nodig. Met een geslaagd motief of een foto in bonte kleuren trekt u aan de voorkant van de kaart de aandacht van de ontvanger en brengt u aan de achterkant gericht uw boodschap over. U vindt de vouwkaarten en postkaarten bij ons online in talrijk papierformaten en afmetingen. Zo kunt u geheel naar eigen wens rechthoekige en vierkante kaarten in liggend of staand formaat, maar ook ovale en zelfs ronde wenskaarten laten drukken. Met onze verschillende papiersoorten van hoge kwaliteit krijgen uw wenskaarten nog meer individualiteit. Maak een keuze uit kunstdrukpapier, chromokarton, kringloopkarton, Magic Chrome of een andere (exclusieve) soort papier. Elke soort papier overtuigt door zijn bijzondere uiterlijk en het individuele gevoel. Een extra veredeling zoals een matte of glanzende cellofaanlaag, soft-touch-cellofaanlaag of UV-lak geeft uw wenskaarten tot slot dat beetje extra. Wanneer u over alle aanpassingen en individuele keuzes van uw kaarten tevreden bent, kunt u de bestelling voltooien door de afgewerkte wenskaarten in de winkelwagen te leggen en op "Kopen" te klikken. Dan kunnen wij uw wenskaarten drukken.

Snel en eenvoudig: wenskaarten online vormgeven

Hebt u weinig ervaring bij het aanmaken van drukgegevens met behulp van professionele lay-outprogramma's? Of heeft u op dat moment niet veel tijd? Maak dan gebruik van onze praktische online-vormgeven-tool. In slechts enkele stappen kunt u uw individuele wenskaarten laten drukken. Voor heel mooie wenskaarten, bedankkaarten of uitnodigingen heeft u twee opties: Ontwerp hoogwaardige vouwkaarten of maak klassieke postkaarten in de online-vormgeven-tool. De druktemplates van beide kaarttypes kunt u aanpassen in de formaten A6 of DL in liggend of staand formaat. Als uitgangsbasis kunt u kiezen uit verschillende templates. Deze hoeft u alleen nog naar uw eigen individuele wensen en ideeŽn aan te passen bijvoorbeeld door de keuze van de kleuren en het invoegen van afbeeldingen, uw logo en natuurlijk een geschikte tekst. Natuurlijk heeft u ook de mogelijkheid meer zakelijke en privť-informatie zoals uw slogan of een adres op de wenskaarten te laten drukken. Wanneer u de designtemplate voor de kaarten naar eigen wens heeft aangepast, ontvangt u uw kant-en-klare drukgegevens en kunt u de bestelling voltooien het best direct mŤt bijpassende enveloppen.
Meld u aan
Wachtwoord vergeten
Nieuwe klantenaccount aanmaken
Geen toegangsrecht tot deze klantgegevens.
Voer uw e-mailadres in
Voer uw wachtwoord in
Nieuw bij ONLINEPRINTERS? Nu registreren
Controleer uw e-mailadres
Na een geslaagde authentificatie ontvangt u per e-mail een gedurende 1 uur geldige link evenals verdere aanwijzingen voor het terugzetten van uw wachtwoord.
Voer uw e-mailadres in
Voer uw wachtwoord in
Herhaal het wachtwoord
Wij gebruiken de door u meegedeelde gegevens om een klantenaccount aan te maken en voor de uitvoering van uw bestelling. Wanneer u een product heeft gekocht kunnen wij u daarna via een e-mail aanbevelingen voor soortgelijke producten sturen. Wanneer u dat niet wilt kunt u ons een berichtje sturen of klikken op de afmelding in de e-mail. Meer informatie vindt u op Privacybescherming.
Heeft u al een klantenaccount? Naar de aanmelding
Meld u met de juiste toegangsgegevens aan om toegang te krijgen tot de gepersonaliseerde productvoorstellen. Met ťťn klik op de knop wordt u doorgestuurd naar de standaardproductpagina zonder personalisatie.
Naar de productpagina