Goed

Trustpilot

Kaarten

Kaarten drukken voor uw virale marketing

Voor virale marketing is niet veel nodig: Een cool idee en een geschikt medium, zoals bijvoorbeeld vouwkaarten of postkaarten. Deze laatste zijn niet meer alleen maar geschikt voor het versturen van persoonlijke vakantiegroeten of als verjaardagsuitnodigingen, maar hebben zich als vergelijkenderwijs voordelig marketinginstrument met een groots effect een plaats veroverd. Laat individuele kaarten drukken, voorzie deze van moderne spreuken, kunstzinnige illustraties of foto's, en krijg zo de aandacht van de ontvangers. De hoogwaardige kaarten met uw individuele ontwerp kunnen prima op beurzen, in de horeca of in culturele en recreatiefaciliteiten worden verspreid juist op die plaatsen waar uw doelgroep zich bevindt.
Wanneer u kaarten wilt laten drukken voor officiŽle gelegenheden of bijeenkomsten, zijn vouwkaarten de juiste keus. Ze bieden veel ruimte voor persoonlijke woorden, zijn van een fantastische kwaliteit en kunnen, net als de postkaarten, helemaal individueel worden vormgegeven. In een handomdraai zijn ze in de bijpassende envelop gestoken en kunnen als uitnodiging voor een doopfeest, als condoleancekaart bij een overlijden of als bedankje na een verjaardag aan vrienden en kennissen worden verstuurd. Maar ook op zakelijk gebied zijn er de meest uiteenlopende gelegenheden om hoogwaardige vouwkaarten te maken en naar zakenpartners, klanten en medewerkers te sturen: als kerstkaarten, uitnodigingen voor het eerstvolgende teamevent of als persoonlijke korte presentatie van de nieuwste producten in het assortiment. Overigens: Wilt u kaarten drukken waarop verschillende motieven staan? Met onze multipack postkaarten kunt u tot wel 20 verschillende ontwerpen in ťťn keer bestellen.

Hoogwaardige kaarten drukken de indruk maken

Om ervoor te zorgen dat uw ontwerp-idee ook goed tot zijn recht komt, kunt u bij ons kaarten laten drukken en deze individueel naar eigen wens aanpassen; en wel met betrekking tot de oplage, het formaat, het papier en mogelijke veredelingen. Met de oplage bepaalt u het aantal kaarten dat wij voor uw bestelling drukken. Wilt u uw verjaardag met vrienden vieren en heeft u daarvoor een paar uitnodigingen nodig? Geen probleem. Onze postkaarten zijn online al verkrijgbaar vanaf een oplage van 25 stuks. Maar ook voor zakelijke doeleinden zijn wij de juiste drukkerij en drukken uw kaarten in hogere oplagen in uitstekende kwaliteit. Natuurlijk vindt u ook een ruime keuze aan enveloppen in verschillende aantallen in ons online-assortiment. Onze tip: Gebruik de kleuren van uw corporate design en laat het ontwerp op uw enveloppen met speciale kleuren drukken. Voor welke gelegenheid u ook kaarten wilt laten drukken, wanneer u met een bijzonder formaat wilt opvallen, kies dan in plaats van kaarten in een gangbaar papierformaat eens vouwkaarten in maxi-formaat, ronde of ovale postkaarten. Ook de keuze van het papier heeft invloed op het effect van uw kaarten. Alle soorten papier overtuigen door hun hoge kwaliteit en de verschillende effecten. De meeste vraag is er naar kaarten van kunstdrukpapier met een gramsgewicht van 300 g/m≤. Hierop komen de kleuren van uw ontwerp intensief tot hun recht en foto's worden realistisch afgedrukt. Voor een schitterende communicatie kunnen wij bovendien glanzend Chromoluxģ-Pearl-papier met parelmoer-effect of Magic-Chrome-papier met spiegel-effect aanbevelen. Wanneer u exclusieve kaarten wilt laten drukken, speelt u met stevig chromokarton met een gramsgewicht van 280 g/m≤ op safe. Om uw ontwerp nog beter tot zijn recht te laten komen, heeft u de mogelijkheid uw kaarten af te maken met een veredeling. Op verzoek kunt u voor uw bestelling bijvoorbeeld een glanzende of matte cellofaanlaag of een soft-touch-cellofaanlaag kiezen. Dan bedekken wij uw kaarten na het drukken met de desbetreffende folie. Desgewenst voorzien wij uw vouw- en postkaarten ook van UV-lak. De laklaag beschermt het motief en zorgt voor een hoogglanzend oppervlak. Bij onze exclusieve postkaarten met gedeeltelijke veredeling worden alleen delen van de kaarten van folie of een laklaag voorzien. Deze zorgen voor een heel mooi effect, omdat de gecoate elementen naar voren komen en direct opvallen.

Kaarten snel en en eenvoudig online vormgeven

Bij ons kunt u hoogwaardige kaarten drukken, die zowel voor dagelijkse dingen als voor bijzondere gelegenheden geschikt zijn helemaal naar uw eigen behoeften en wensen. Als er eens haast bij is of wanneer u de vormgeving van de drukgegevens met professionele lay-outprogramma's nog niet helemaal onder de knie hebt, bieden wij u eveneens een oplossing: onze intuÔtieve online-vormgeven-tool. Met behulp van verschillende templates kunt u uw kaarten direct in onze onlineshop ontwerpen. U kunt een keuze maken uit templates voor vouwkaarten en voor postkaarten telkens in liggend formaat. In slechts een paar stappen kunt u de designtemplates naar uw eigen wensen aanpassen om individuele uitnodigingen, wenskaarten, bedankkaarten of handtekeningenkaarten te maken. Voeg bijvoorbeeld uw logo, passende afbeeldingen en een persoonlijke tekst in. Wanneer u tevreden bent over het ontwerp, ontvangt u de kant-en-klare drukgegevens voor uw kaarten direct als pdf-bestand. Nadat u deze nogmaals hebt gecontroleerd, heeft u de mogelijkheid de productdetails, zoals u dat bij uw andere bestellingen gewend bent, aan te passen. Bepaal welk aantal kaarten er moet worden gedrukt, welk papier en welk gramsgewicht moeten worden gebruikt, of u een veredeling wilt en of bij de bestelling van vouwkaarten meteen neutrale enveloppen moeten worden meegeleverd. Overigens: Speciaal voor het ontwerpen van kerstkaarten hebben wij voor u enkele gratis kerstkaart-templates in een ontwerp-pakket verpakt.

FAQ'S OVER HET PRODUCT KAARTEN

Welke formaten zijn leverbaar voor het drukken van kaarten?

Wij voeren post- en vouwkaarten in gangbare papierformaten en speciale formaten. Tot deze laatsten behoren bijvoorbeeld vierkante of ronde kaarten. A6 (10,5 x 14,8 cm) is het klassieke postkaartenformaat.

Welke veredelingsmogelijkheden zijn er?

Onze standaard vouw- en postkaarten kunt u laten voorzien van een (matte of glanzende) cellofaanlaag of UV-lak.

Welke papierdikte kan ik het beste voor kaarten kiezen?

Voor vouw- en postkaarten adviseren wij een papierdikte tussen 240 en 400 g/m≤. Dan liggen de kaarten goed in de hand, kunnen per post worden verzonden en zien er waardevoller uit dan met dunner papier.
Meld u aan
Wachtwoord vergeten
Nieuwe klantenaccount aanmaken
Geen toegangsrecht tot deze klantgegevens.
Voer uw e-mailadres in
Voer uw wachtwoord in
Nieuw bij ONLINEPRINTERS? Nu registreren
Controleer uw e-mailadres
Na een geslaagde authentificatie ontvangt u per e-mail een gedurende 1 uur geldige link evenals verdere aanwijzingen voor het terugzetten van uw wachtwoord.
Voer uw e-mailadres in
Voer uw wachtwoord in
Herhaal het wachtwoord
Wij gebruiken de door u meegedeelde gegevens om een klantenaccount aan te maken en voor de uitvoering van uw bestelling. Wanneer u een product heeft gekocht kunnen wij u daarna via een e-mail aanbevelingen voor soortgelijke producten sturen. Wanneer u dat niet wilt kunt u ons een berichtje sturen of klikken op de afmelding in de e-mail. Meer informatie vindt u op Privacybescherming.
Heeft u al een klantenaccount? Naar de aanmelding
Meld u met de juiste toegangsgegevens aan om toegang te krijgen tot de gepersonaliseerde productvoorstellen. Met ťťn klik op de knop wordt u doorgestuurd naar de standaardproductpagina zonder personalisatie.
Naar de productpagina