Jubileumvoordeel: Bespaar 15 % op visitekaartjes – slechts tot en met 31 juli 2024. Code: HAPPY-BC-15

Goed

Trustpilot
Jubileumvoordeel: Bespaar 15 % op visitekaartjes – slechts tot en met 31 juli 2024. Code: HAPPY-BC-15

Reclamestickers

RECLAMESTICKERS DRUKKEN VOOR VEELZIJDIGE TOEPASSINGEN

Of het nu is op ramen, deuren of in de hoofden van de toeschouwers, met reclamestickers blijft uw boodschap hangen. Wanneer u de hechtende folies met uw logo en contactgegevens bedrukt, kunt u deze ook prima gebruiken om goederen te kenmerken. Dat kan ook op verpakkingen die vervolgens worden verzonden naar klanten, winkels of evenementen. Daarmee kunt u producten bovendien opvallend met uw logo branden, bijvoorbeeld voor uw aanwezigheid op een beurs of een uniforme presentatie op kantoor. Wanneer u reclamestickers laat drukken, kunt u behalve uw logo ook een slogan of een aantrekkelijk motief kiezen. Vooral met vlotte spreuken en grappige afbeeldingen vormgegeven, zijn bedrukte reclamestickers als weggevertjes op een beurs, bij evenementen of uitgestald in een winkel zeer geschikt.

RECLAMESTICKERS DRUKKEN DANKZIJ ENORME VERSCHEIDENHEID EEN FLUITJE VAN EEN CENT

Wanneer u reclamestickers wilt laten drukken, moet u eerst besluiten welke vorm u wilt. In ons assortiment vindt u rechthoekige en vierkante reclamestickers, maar ook ronde, ovale en diverse formaten met speciale afmetingen. Daartoe behoren bijvoorbeeld stickers voor een ordnerrug, die ideaal zijn voor een uniforme presentatie op kantoor of om de dossiers van conferentiedeelnemers te kenmerken. Ook voor wat betreft de afmetingen van reclamestickers kunt u kiezen uit diverse mogelijkheden: Bij de rechthoekige stickers variŽren de formaten bijvoorbeeld van het kleine A8-formaat via DL tot en met het grote A3-formaat. Wanneer u voor uw hechtfolie een vrije vorm wilt, adviseren wij u de volgende producten: Voor de in digitale druk bedrukte vloerstickers en de grootformaat plakfolies kunt u in de drukgegevens een contoursnede aanmaken en zo de vorm vrij bepalen.

RECLAMESTICKERS VOOR BINNEN EN BUITEN

Wanneer u reclamestickers wilt laten drukken, is het belangrijk het juiste materiaal voor uw doeleinden te kiezen. Zelfklevend papier is ideaal voor indoorstickers, terwijl stickers van PVC-folie ook (tijdelijk) buitenshuis kunnen worden gebruikt. Dit materiaal wordt glanzend bedrukt met UV-gedroogde inkt en is waterbestendig. Reclamestickers kunnen overigens al vanaf een oplage van 100 stuks worden gedrukt. Wanneer u kleinere oplagen wenst, kunt u bijvoorbeeld afzonderlijke grootformaat plakfolies bestellen.

Aanwijzing: Bij het vormgeven van uw motief en het aanmaken van uw drukgegevens voor het drukken van stickers, dient u erop te letten dat bij doorzichtig zelfklevend papier respectievelijk PVC-folie de kleur wit niet kan worden gedrukt. Alles wat in uw drukgegevens wit is, blijft doorzichtig of gedeeltelijk doorzichtig.

Meld u aan
Wachtwoord vergeten
Nieuwe klantenaccount aanmaken
Geen toegangsrecht tot deze klantgegevens.
Voer uw e-mailadres in
Voer uw wachtwoord in
Nieuw bij ONLINEPRINTERS? Nu registreren
Controleer uw e-mailadres
Na een geslaagde authentificatie ontvangt u per e-mail een gedurende 1 uur geldige link evenals verdere aanwijzingen voor het terugzetten van uw wachtwoord.
Voer uw e-mailadres in
Voer uw wachtwoord in
Herhaal het wachtwoord
Wij gebruiken de door u meegedeelde gegevens om een klantenaccount aan te maken en voor de uitvoering van uw bestelling. Wanneer u een product heeft gekocht kunnen wij u daarna via een e-mail aanbevelingen voor soortgelijke producten sturen. Wanneer u dat niet wilt kunt u ons een berichtje sturen of klikken op de afmelding in de e-mail. Meer informatie vindt u op Privacybescherming.
Heeft u al een klantenaccount? Naar de aanmelding
Meld u met de juiste toegangsgegevens aan om toegang te krijgen tot de gepersonaliseerde productvoorstellen. Met ťťn klik op de knop wordt u doorgestuurd naar de standaardproductpagina zonder personalisatie.
Naar de productpagina