Jubileumvoordeel: Bespaar 15 % op visitekaartjes – slechts tot en met 31 juli 2024. Code: HAPPY-BC-15

Goed

Trustpilot
Jubileumvoordeel: Bespaar 15 % op visitekaartjes – slechts tot en met 31 juli 2024. Code: HAPPY-BC-15

Powerbanks

POWERBANK BEDRUKKEN: PRAKTISCH HULPMIDDEL VOOR ONDERWEG

Navigeren, video's streamen, foto's laden, mails opvragen, juist wanneer men zijn smartphone dringend nodig heeft is de accu niet zelden (bijna) leeg. Dan is het fijn wanneer men een powerbank inclusief de juiste USB-kabel bij de hand heeft. Het is een energieopslagsysteem, dus eigenlijk een externe accu. Om een powerbank op te laden maakt men gebruik van een stopcontact of bij sommige apparaten ook van de zon. Indien nodig wordt de opgeslagen energie dan via USB-aansluiting en -kabel aan apparaten als smartphones of tablets afgegeven. Vooral onderweg zijn powerbanks nuttige tools, want in tegenstelling tot gebruikelijke oplaadapparaten heeft men geen stroombron nodig (wanneer het apparaat opgeladen is).

POWERBANK ALS ENERGIEGELADEN RECLAMEARTIKEL GEBRUIKEN

Verliest de reclamecampagne aan kracht of dreigen klantrelaties in te dutten? Dan zorgen bedrukte powerbanks voor nieuwe energie. Smartphone-gebruikers binnen en buiten de onderneming zijn dankbare afnemers van de externe energieopslagsystemen. Dus: Laat powerbanks bedrukken en start uw volgende reclameactie met power. Dankzij het aanbrengen van reclame met uw logo wordt de powerbank namelijk een effectief reclamemiddel. Wanneer u een powerbank bestelt, kunt u het apparaat gebruiken als give-away of als hoogwaardig relatiegeschenk. Wij hebben een ruime keuze aan powerbanks in het assortiment voor verschillende prijzen. Altijd wanneer een accu leeg is, levert de opgeladen powerbank met logo nieuwe energie.

POWERBANK BEDRUKKEN EN PROFITEREN VAN EEN GEVARIEERD AANBOD

Bij ons kunt u kiezen uit verschillende vormen en varianten powerbanks met verschillende capaciteiten, die in mAh worden vermeld. Meestal zijn de behuizingen van de accu's gemaakt van metaal of kunststof. Bij sommige modellen kan worden gekozen uit meerdere kleuren. Wanneer u een heel opvallende powerbank wilt laten bedrukken, adviseren wij u onze solar-powerbank, die zowel met zonlicht als met elektrische stroom uit het stopcontact kan worden opgeladen. Uw bedrijfslogo of een reclametekst wordt op een goed zichtbare plaats aangebracht, waar precies, dat vindt u onder "Details" bij de productbeschrijving. In de beschrijving staat ook hoe uw opdruk wordt aangebracht, bijvoorbeeld door middel van graveren, transfer- of UV-druk. Afhankelijk van de uitvoering wordt de powerbank bijvoorbeeld in een doosje, in een etui of in een stoffen zakje geleverd.

Meld u aan
Wachtwoord vergeten
Nieuwe klantenaccount aanmaken
Geen toegangsrecht tot deze klantgegevens.
Voer uw e-mailadres in
Voer uw wachtwoord in
Nieuw bij ONLINEPRINTERS? Nu registreren
Controleer uw e-mailadres
Na een geslaagde authentificatie ontvangt u per e-mail een gedurende 1 uur geldige link evenals verdere aanwijzingen voor het terugzetten van uw wachtwoord.
Voer uw e-mailadres in
Voer uw wachtwoord in
Herhaal het wachtwoord
Wij gebruiken de door u meegedeelde gegevens om een klantenaccount aan te maken en voor de uitvoering van uw bestelling. Wanneer u een product heeft gekocht kunnen wij u daarna via een e-mail aanbevelingen voor soortgelijke producten sturen. Wanneer u dat niet wilt kunt u ons een berichtje sturen of klikken op de afmelding in de e-mail. Meer informatie vindt u op Privacybescherming.
Heeft u al een klantenaccount? Naar de aanmelding
Meld u met de juiste toegangsgegevens aan om toegang te krijgen tot de gepersonaliseerde productvoorstellen. Met ťťn klik op de knop wordt u doorgestuurd naar de standaardproductpagina zonder personalisatie.
Naar de productpagina