Goed

Trustpilot

Entreekaartjes

ENTREEKAARTEN VOOR UW EVENEMENTEN

Gedrukte entreekaartjes zijn ook in het tijdperk van smartphone, smartwatch en dergelijke een trouwe metgezel tijdens muzikale, artistieke of sportieve evenementen. Laat entreekaarten drukken voor concerten, festivals, theater-, opera- of filmvoorstellingen of andere evenementen. De favorieten van onze klanten zijn entreekaartjes in A7-formaat. Voor dit en voor andere formaten van entreekaarten vindt u in onze onlineshop gratis templates voor entreekaarten, waarmee u uw drukgegevens heel eenvoudig met de juiste afmetingen kunt aanmaken.

Onze tip: Voeg bij uw entreekaartjes toch ook meteen het verloop van uw evenement als flyer of postkaart.

SPECIALE UITNODIGINGEN DRUKKEN IN DE STIJL VAN ENTREEKAARTEN

Laat entreekaarten drukken als uitnodigingen en verras uw gasten met een bijzonder idee. Voor het eerstvolgende bedrijfsfeest, de komende open dag of een ander bijzonder evenement bij ons kunt u uitnodigingen laten drukken die als entreekaarten voor een verrassend effect zorgen. Vierkante uitnodigingen of kaarten in andere speciale formaten zoals 1/3 A4 hebben een bijzondere uitstraling. Ook hogere gramsgewichten van het papier en veredelde oppervlakken voelen zeer hoogwaardig aan. Wanneer u een bepaalde schikking van de plaatsen heeft gemaakt, kunt u de entreekaarten ook nummeren. Uw uitnodigingen krijgen een speciale beveiliging, wanneer u entreekaarten laat drukken die ook van uw persoonlijke motief in blacklight inkt zijn voorzien. Onder een UV-lamp kunt u controleren of de uitnodigingen origineel zijn of niet. Trouwens: Uitnodigingen die u niet persoonlijk kunt overhandigen, komen bij uw gasten op stijlvolle wijze aan in bedrukte enveloppen.

TICKETS DRUKKEN OP BEVEILIGD PAPIER

Zeer veilige entreekaartjes drukken wij voor u op beveiligd papier, waardoor bij het inscheuren een bepaalde veiligheidskenmerk zichtbaar wordt: een in het materiaal ingewerkte, rood gekleurde tussenlaag. Hiermee kunnen uw tickets heel moeilijk worden vervalst. Daarmee zijn ze ideaal voor exclusieve evenementen.

Meld u aan
Wachtwoord vergeten
Nieuwe klantenaccount aanmaken
Geen toegangsrecht tot deze klantgegevens.
Voer uw e-mailadres in
Voer uw wachtwoord in
Nieuw bij ONLINEPRINTERS? Nu registreren
Controleer uw e-mailadres
Na een geslaagde authentificatie ontvangt u per e-mail een gedurende 1 uur geldige link evenals verdere aanwijzingen voor het terugzetten van uw wachtwoord.
Voer uw e-mailadres in
Voer uw wachtwoord in
Herhaal het wachtwoord
Wij gebruiken de door u meegedeelde gegevens om een klantenaccount aan te maken en voor de uitvoering van uw bestelling. Wanneer u een product heeft gekocht kunnen wij u daarna via een e-mail aanbevelingen voor soortgelijke producten sturen. Wanneer u dat niet wilt kunt u ons een berichtje sturen of klikken op de afmelding in de e-mail. Meer informatie vindt u op Privacybescherming.
Heeft u al een klantenaccount? Naar de aanmelding
Meld u met de juiste toegangsgegevens aan om toegang te krijgen tot de gepersonaliseerde productvoorstellen. Met ťťn klik op de knop wordt u doorgestuurd naar de standaardproductpagina zonder personalisatie.
Naar de productpagina