Wij vieren feest en jij bespaart: 15 % op posters tot en met 30 juni 2024 – code: HAPPYPOSTER-15

Goed

Trustpilot
Wij vieren feest en jij bespaart: 15 % op posters tot en met 30 juni 2024 – code: HAPPYPOSTER-15

Presentatiedesk

STABIEL EN HOOGWAARDIG: PRESENTATIEDESK ALS RECLAMEBALIE

Er zijn veel manieren om een beursstand vorm te geven: Een passende uitrusting kan helpen om van de beurspresentatie een succes te maken. Plaats uw reclameboodschap of uw motief bijvoorbeeld op een bedrukte beursbalie zoals onze presentatiedesk. Dat levert meerdere voordelen op: De desk is niet alleen bedoeld als reclamebalie voor een geslaagde presentatie van uw onderneming, maar is ook heel geschikt als verkoopbalie voor promotie, waarop uw informatiematerialen, producten of weggevertjes goed zichtbaar zijn. Bovendien kan de presentatiedesk bij uitstek worden gebruikt als informatie-oppervlak en voor gesprekken met bezoekers. Niet alleen dankzij het hoogwaardige uiterlijk met zwarte afdekplaat, ronde hoeken en licht gebogen vorm overtuigt onze presentatiedesk, hij is vooral een succes door een snelle opbouw zonder gereedschap. Dankzij transporttassen voor motiefdruk en afdekplaat is een presentatie op de volgende beurs een fluitje van een cent. En het beste: Wanneer u een ander motief wilt presenteren hoeft u geen tweede presentatiedesk te laten bedrukken. U kunt eenvoudig een nieuw gedrukt motief nabestellen en zodoende ook heel gemakkelijk wisselen met uw bedrukte reclameboodschappen.

Meld u aan
Wachtwoord vergeten
Nieuwe klantenaccount aanmaken
Geen toegangsrecht tot deze klantgegevens.
Voer uw e-mailadres in
Voer uw wachtwoord in
Nieuw bij ONLINEPRINTERS? Nu registreren
Controleer uw e-mailadres
Na een geslaagde authentificatie ontvangt u per e-mail een gedurende 1 uur geldige link evenals verdere aanwijzingen voor het terugzetten van uw wachtwoord.
Voer uw e-mailadres in
Voer uw wachtwoord in
Herhaal het wachtwoord
Wij gebruiken de door u meegedeelde gegevens om een klantenaccount aan te maken en voor de uitvoering van uw bestelling. Wanneer u een product heeft gekocht kunnen wij u daarna via een e-mail aanbevelingen voor soortgelijke producten sturen. Wanneer u dat niet wilt kunt u ons een berichtje sturen of klikken op de afmelding in de e-mail. Meer informatie vindt u op Privacybescherming.
Heeft u al een klantenaccount? Naar de aanmelding
Meld u met de juiste toegangsgegevens aan om toegang te krijgen tot de gepersonaliseerde productvoorstellen. Met ťťn klik op de knop wordt u doorgestuurd naar de standaardproductpagina zonder personalisatie.
Naar de productpagina