Goed

Trustpilot

Grootformaat plakfolie

ENORME VERSCHEIDENHEID AAN VORMEN EN FORMATEN

Wij bedrukken stickers voor u in talrijke verschillende vormen en formaten. Zo kunt u de bedrukte plakfolie veelzijdig toepassen. Behalve gangbare DIN-genormeerde standaardmaten, bieden wij ook zelfklevende plakfolies aan met zeer grote afmetingen voor grootformaat reclame. Op verzoek kunt u ons via de vrije formaatkeuze gewoon de gewenste maat van uw plakfolie meedelen. De folies zijn zo perfect afgestemd op uw toepassing. Via de opties contoursnede kunt u ook de vorm van uw plakfolies bepalen. Hiervoor hebben wij alleen uw individuele drukgegevens nodig inclusief snijcontour. Bovendien kunt u kiezen of er moet worden gedrukt op wit dekkende PVC-folie of op transparante folie, zodat sommige plaatsen van het motief doorzichtig blijven. De achterkant is, zoals de naam al impliceert, voorzien van een plaklaag en kan daarom niet worden bedrukt.

PLAKFOLIE BEDRUKKEN EN OP VEEL MANIEREN TOEPASSEN

Bedrukte folies kunnen uitstekend worden gebruikt als etalagesticker. Wek de belangstelling van klanten die langs uw etalage lopen, door dit effectieve reclamemiddel te gebruiken. Zo maakt u optimaal gebruik van het oppervlak en plaatst u op voordelige wijze hoogwaardige reclame, die uw klanten zal bijblijven. De folie plakt niet alleen op ramen, maar hecht het best op gladde, gereinigde oppervlakken of ondergronden. De vergroot het aantal mogelijke toepassingsgebieden. Ook voor vloerstickers evenals buitenshuis kunt u plakfolies laten bedrukken. Wanneer de zelfklevende folies buiten worden gebruikt, is het raadzaam een laminering aan te brengen ter bescherming tegen krassen en de weersomstandigheden. Deze service bieden wij u optioneel als extra dienst aan.

HOOGWAARDIG BEDRUKTE PLAKFOLIES MET GESTOKEN SCHERPE KLEUREN

Onze plakfolies bestaan uit PVC-folie en zijn scheurvast en hittebestendig. Het motief wordt in digitale druk opgedrukt. Zo komen de kleuren uitstekend tot hun recht,en er ontstaat een uitstekend drukresultaat dat gezien mag worden. Dankzij het heel gladde, glanzende oppervlak en het hoge gramsgewicht van 255 g/m▓ hebben de PVC-folies een uiterst goede grip en kunnen gemakkelijk van het beschermende dragerpapier worden afgetrokken.

Meld u aan
Wachtwoord vergeten
Nieuwe klantenaccount aanmaken
Geen toegangsrecht tot deze klantgegevens.
Voer uw e-mailadres in
Voer uw wachtwoord in
Nieuw bij ONLINEPRINTERS? Nu registreren
Controleer uw e-mailadres
Na een geslaagde authentificatie ontvangt u per e-mail een gedurende 1 uur geldige link evenals verdere aanwijzingen voor het terugzetten van uw wachtwoord.
Voer uw e-mailadres in
Voer uw wachtwoord in
Herhaal het wachtwoord
Wij gebruiken de door u meegedeelde gegevens om een klantenaccount aan te maken en voor de uitvoering van uw bestelling. Wanneer u een product heeft gekocht kunnen wij u daarna via een e-mail aanbevelingen voor soortgelijke producten sturen. Wanneer u dat niet wilt kunt u ons een berichtje sturen of klikken op de afmelding in de e-mail. Meer informatie vindt u op Privacybescherming.
Heeft u al een klantenaccount? Naar de aanmelding
Meld u met de juiste toegangsgegevens aan om toegang te krijgen tot de gepersonaliseerde productvoorstellen. Met ÚÚn klik op de knop wordt u doorgestuurd naar de standaardproductpagina zonder personalisatie.
Naar de productpagina