Wij vieren feest en jij bespaart: 15 % op posters tot en met 30 juni 2024 – code: HAPPYPOSTER-15

Goed

Trustpilot
Wij vieren feest en jij bespaart: 15 % op posters tot en met 30 juni 2024 – code: HAPPYPOSTER-15

Ballonnen

BALLONNEN BEDRUKKEN IS LEUK

Wanneer u uw onderneming tijdens evenementen of op beurzen opvallend in de schijnwerpers wilt zetten, kunt u bijvoorbeeld ballonnen laten bedrukken. Met uw individuele reclameboodschap en uw bedrijfslogo bedrukt, zorgen de luchtige reclameartikelen ervoor dat u aandacht van uw doelgroepen krijgt. Kleurrijk en gevuld met helium, zweven de bedrukte reclameballonnen gewoon boven de hoofden van de bezoekers en doen zo tijdens overvolle beurzen of sportevenementen en op festivals dienst als effectieve, maar voordelige wegwijzers naar uw onderneming. Praktisch: De reclameballonnen met opdruk kunnen worden gebruikt als decoratie van uw stand of worden uitgedeeld als kleurige weggevertjes tijdens evenementen. Wanneer u ballonnen laat bedrukken denkt men bijna automatisch aan kinderen of zelfs terug aan de eigen jeugd, en hoe leuk dat toch was wanneer men een ballon had. Profiteer van dit positieve gevoel en maak belangstellenden, klanten en zakenpartners blij met grappige motieven of vlotte spreuken op de reclameballonnen. Voor een langdurig reclame-effect dient u natuurlijk het logo van uw onderneming in het motief op te nemen.

KLEURRIJKE BALLONNEN BEDRUKKEN VOOR UW MARKETING

Wanneer u ballonnen wilt laten bedrukken, zijn er in onze onlineshop reclameballonnen in verschillende kleuren en vormen verkrijgbaar. Behalve de klassieke reclameballonnen kunt u bij ons ook hartvormige ballonnen bestellen. Gebruik hartvormige ballonnen niet alleen voor huwelijken en verjaardagen, maar laat deze bedrukken met uw logo en gebruik ze als reclameballonnen voor verkoopacties ter gelegenheid van Valentijnsdag. Onder de klassiekers heeft u een enorme keus uit meer dan 15 verschillende kleuren, en kunt u bovendien kiezen of de diameter van uw ballonnen 27 cm of 30 cm moet zijn. Op verzoek drukken wij uw reclame niet alleen enkelzijdig op de reclameballonnen, maar ook dubbelzijdig. Zo is uw reclameboodschap altijd zichtbaar, hoe de wind en de ballonnen ook draaien.

Wij vinden de kwaliteit van onze producten heel belangrijk. Daarom zijn de ballonnen gemaakt van natuurlatex en zijn ze 100 % biologisch afbreekbaar. Wij bedrukken uw ballonnen met ťťn of twee steunkleuren en uw individuele motief. Net als bij veel andere reclameartikelen, hebben wij ook de drukgegevens voor de opdruk van de ballonnen nodig als vectorgrafieken. Want alleen zo kan uw logo duidelijk en zonder pixels worden gedrukt. Door verschillende invloeden zoals bijvoorbeeld de inwerking van daglicht kunnen de druk- en kleurweergave op de ballonnen veranderen.

VOORDELIG EN GESCHIKT VOOR ELKE GELEGENHEID: BALLONNEN BEDRUKKEN

Geen evenement, geen party zonder ballonnen! Voor reclamedoeleinden of persoonlijke doelen, wij bedrukken graag ballonnen voor elke gelegenheid. Want reclameballonnen kunnen bij uitstek worden gebruikt wanneer er iets te vieren valt: bij de opening van een filiaal of winkel, voor trouwe jubileumklanten, een bedrijfsfeest, voor sponsoring of voor beurzen en evenementen. Reclameballonnen zorgen voor een goede sfeer en vrolijken een evenement wat op. Of het nu gaat om een verjaardag, huwelijk of bedrijfsfeest, bedrukte ballonnen kunnen voor allerlei gelegenheden worden gebruikt en verspreiden reclameboodschappen en vlotte spreuken op luchtige wijze. U kunt ballonnen op grote schaal als losse give-aways uitdelen of in een goodiebag samen met andere relatiegeschenken. Wanneer u ballonnen laat bedrukken, kunt u deze opgeblazen ook perfect aan een cadeau vastmaken. Daarmee vallen u en uw onderneming direct op. Wanneer u bedrukte ballonnen als relatiegeschenken voor een evenement wilt gebruiken, dient u van tevoren te bedenken of u deze niet al opgeblazen wilt uitdelen. Voor een dergelijk geval kunt u er bij ons direct bijpassende ballondraagstokjes bij bestellen. Hartvormige ballonnen en klassieke ballonnen bedrukken wij met uw individuele motief al vanaf een oplage van 100 stuks per kleur. U kunt de voordelige reclameartikelen het best direct op voorraad en in verschillende kleuren bestellen, dan heeft u er altijd een paar bij de hand.

FAQ'S OVER HET PRODUCT BALLONNEN

Kan elke ballon ook met helium worden gevuld?

De ballonnen in onze onlineshop zijn gemaakt van natuurlatex en kunnen in de regel worden gevuld met helium. Ballonnen van andere materialen of in kleine formaten kunnen voor een vulling met ballongas ongeschikt zijn. Bij kleine formaten (bijv. van minder van 15 cm) kan het bijvoorbeeld gebeuren dat helium ontoereikend is om het eigen gewicht van de ballon te dragen en deze omhoog te laten gaan.

Waar en wanneer kunnen bedrukte ballons worden gebruikt?

Ballonnen kunnen worden gebruikt als reclameoppervlak tijdens evenementen en acties, maar ze kunnen ook cadeau worden gegeven als weggevertje.

Van welk materiaal zijn de ballonnen gemaakt?

Onze ballonnen bestaan uit natuurlatex en zijn 100 % biologisch afbreekbaar.
Meld u aan
Wachtwoord vergeten
Nieuwe klantenaccount aanmaken
Geen toegangsrecht tot deze klantgegevens.
Voer uw e-mailadres in
Voer uw wachtwoord in
Nieuw bij ONLINEPRINTERS? Nu registreren
Controleer uw e-mailadres
Na een geslaagde authentificatie ontvangt u per e-mail een gedurende 1 uur geldige link evenals verdere aanwijzingen voor het terugzetten van uw wachtwoord.
Voer uw e-mailadres in
Voer uw wachtwoord in
Herhaal het wachtwoord
Wij gebruiken de door u meegedeelde gegevens om een klantenaccount aan te maken en voor de uitvoering van uw bestelling. Wanneer u een product heeft gekocht kunnen wij u daarna via een e-mail aanbevelingen voor soortgelijke producten sturen. Wanneer u dat niet wilt kunt u ons een berichtje sturen of klikken op de afmelding in de e-mail. Meer informatie vindt u op Privacybescherming.
Heeft u al een klantenaccount? Naar de aanmelding
Meld u met de juiste toegangsgegevens aan om toegang te krijgen tot de gepersonaliseerde productvoorstellen. Met ťťn klik op de knop wordt u doorgestuurd naar de standaardproductpagina zonder personalisatie.
Naar de productpagina