Jubileumvoordeel: Bespaar 15 % op visitekaartjes – slechts tot en met 31 juli 2024. Code: HAPPY-BC-15

Goed

Trustpilot
Jubileumvoordeel: Bespaar 15 % op visitekaartjes – slechts tot en met 31 juli 2024. Code: HAPPY-BC-15

Ligstoelen

STANDSTOELEN BEDRUKKEN VOOR EEN GESLAAGD OUTDOOR-SEIZOEN

's Zomers zijn een echte highlight: strandstoelen. Ze staan voor rust, ontspanning en brengen de gebruiker in een vakantiestemming. Niet alleen op outdoor-events zoals festivals, sporttoernooien of culturele evenementen worden strandstoelen publiekstrekkers, ook in de tuinen van hotels en in biertuinen, op een beursstand of aan een stadsstrand. Maak hiervan eens gericht gebruik als reclamemiddel voor uw onderneming: met uw logo, claim of bijvoorbeeld een motief van uw hoofdvestiging. Zowel buiten als binnen worden de met uw design bedrukte strandstoelen prachtige eyecatchers.

PRAKTISCH EN PASSEND

Wanneer het weer zich van zijn slechte kant laat zien of u de strandstoelen tijdelijk niet nodig heeft, kunt u deze gemakkelijk in elkaar klappen en ruimtebesparend opbergen. Bij de vormgeving is de keus aan u: U kunt de kleur van het frame passend bij het design van uw opdruk uitzoeken: natuurlijk of donkerbruin gelazuurd beukenhout of exemplaren van aluminium in zilver of zwart. Bij alle varianten kan de ligpositie bovendien verschillend worden ingesteld. Voor nog meer ligcomfort adviseren wij de bedrukte strandstoelen van hout met armleuningen (en een drankenhouder).

HOE U STRANDSTOELEN BEDRUKT EN HET OPPERVLAK DAARBIJ ZINVOL BENUT

U kunt een groot deel van het ligvlak dat bestaat uit duurzaam wit polyesterdoek laten bedrukken en zo ook de kleur van de achtergrond aanpassen. Een tip: Maak gebruik van het hele oppervlak voor uw design. Wanneer uw logo niet het complete ligoppervlak van de bedrukte strandstoel moet vullen, kunt u uw bedrijfsnaam er heel goed op het bovenste deel laten uitspringen. Op het onderste deel zou dan nog een opvallend motief kunnen worden geplaatst bijvoorbeeld uw logo in het groot, een corporate-design-element of dankzij de schitterende kleurweergave van het polyesterdoek ook een kleurrijke afbeelding.

Meld u aan
Wachtwoord vergeten
Nieuwe klantenaccount aanmaken
Geen toegangsrecht tot deze klantgegevens.
Voer uw e-mailadres in
Voer uw wachtwoord in
Nieuw bij ONLINEPRINTERS? Nu registreren
Controleer uw e-mailadres
Na een geslaagde authentificatie ontvangt u per e-mail een gedurende 1 uur geldige link evenals verdere aanwijzingen voor het terugzetten van uw wachtwoord.
Voer uw e-mailadres in
Voer uw wachtwoord in
Herhaal het wachtwoord
Wij gebruiken de door u meegedeelde gegevens om een klantenaccount aan te maken en voor de uitvoering van uw bestelling. Wanneer u een product heeft gekocht kunnen wij u daarna via een e-mail aanbevelingen voor soortgelijke producten sturen. Wanneer u dat niet wilt kunt u ons een berichtje sturen of klikken op de afmelding in de e-mail. Meer informatie vindt u op Privacybescherming.
Heeft u al een klantenaccount? Naar de aanmelding
Meld u met de juiste toegangsgegevens aan om toegang te krijgen tot de gepersonaliseerde productvoorstellen. Met ťťn klik op de knop wordt u doorgestuurd naar de standaardproductpagina zonder personalisatie.
Naar de productpagina