Wij vieren feest en jij bespaart: 15 % op posters tot en met 30 juni 2024 – code: HAPPYPOSTER-15

Goed

Trustpilot
Wij vieren feest en jij bespaart: 15 % op posters tot en met 30 juni 2024 – code: HAPPYPOSTER-15

Blokjes met zelfklevende memoblaadjes

RECLAME IN DE VORM VAN BEDRUKTE BLOKJES MET ZELFKLEVENDE MEMOBLAADJES

Zelfs de knapste koppen moesten hun ideeŽn eerst op een velletje papier zetten. Maar hoe geniaal het idee ook kan zijn, een notitie kan snel ten onder gaan in stapels papier of verkeerd terechtkomen in een prullenbak. Voorkom dat dit gebeurt en maak gebruik van zelfklevende memoblaadjes, zodat u nooit meer een notitie verliest. Onze blokjes met gestanste, zelfklevende memoblaadjes in opvallende vormen zijn daarvoor heel geschikt. Ze kunnen als promotiemateriaal zowel door de eigen medewerkers als door klanten worden gebruikt. Breid uw assortiment reclameartikelen uit en voorzie uw memoblokken van een onmiskenbaar eigen design. Zo creŽert u een onopvallend, voordelig en toch lucratief reclameoppervlak. Onze tip: Bestel uw zelfklevende memoblaadjes met een korte, pittige en sprekende reclameboodschap evenals uw bedrijfslogo.

WAT HEEFT ZO'N MEMOBLOK EIGENLIJK TE BIEDEN?

Dankzij de zelfklevende functie kunnen notities en gedachten bijna overal op worden geplakt. De zelfklevende blaadjes met belangrijke informatie, aanwijzingen en ideeŽn kunnen op verschillende ondergronden worden aangebracht en blijven zodoende altijd binnen bereik. Plak de notitieblaadjes met uw eigen branding binnen uw gezichtsveld en blijf op ooghoogte met uw ideeŽn. Wanneer uw idee een succes was, kunt u de blaadjes ook altijd weer gemakkelijk verwijderen zonder dat er lijmresten achterblijven. Als uw onlinedrukkerijpartner staan wij altijd tot uw beschikking en drukken uw individuele memoblokken in digitale druk van hoge kwaliteit tegen faire prijzen.

BASISUITRUSTING VOOR ELK KANTOOR

Elk bedrijf heeft ze: kantoorartikelen. Tot de standaarduitrusting van een kantoor behoren onder andere producten als briefpapier, notitieblokken en balpennen. Koop geen lege en fantasieloze kantoorartikelen, maar ontwerp individuele reclamemiddelen die een eenheid vormen met uw corporate design, en vergroot zo uw herkenningswaarde. Wij adviseren u uw kantoorartikelen zoals de memoblokken, inclusief logo-opdruk te bestellen en te laten drukken. Producten zoals de notitieblokken kunnen daarnaast ook als weggevertjes en relatiegeschenken fungeren. Zo heeft u de mogelijkheid uw onderneming naar buiten en intern op een eenvoudige en bescheiden manier te presenteren.

Meld u aan
Wachtwoord vergeten
Nieuwe klantenaccount aanmaken
Geen toegangsrecht tot deze klantgegevens.
Voer uw e-mailadres in
Voer uw wachtwoord in
Nieuw bij ONLINEPRINTERS? Nu registreren
Controleer uw e-mailadres
Na een geslaagde authentificatie ontvangt u per e-mail een gedurende 1 uur geldige link evenals verdere aanwijzingen voor het terugzetten van uw wachtwoord.
Voer uw e-mailadres in
Voer uw wachtwoord in
Herhaal het wachtwoord
Wij gebruiken de door u meegedeelde gegevens om een klantenaccount aan te maken en voor de uitvoering van uw bestelling. Wanneer u een product heeft gekocht kunnen wij u daarna via een e-mail aanbevelingen voor soortgelijke producten sturen. Wanneer u dat niet wilt kunt u ons een berichtje sturen of klikken op de afmelding in de e-mail. Meer informatie vindt u op Privacybescherming.
Heeft u al een klantenaccount? Naar de aanmelding
Meld u met de juiste toegangsgegevens aan om toegang te krijgen tot de gepersonaliseerde productvoorstellen. Met ťťn klik op de knop wordt u doorgestuurd naar de standaardproductpagina zonder personalisatie.
Naar de productpagina