Jubileumvoordeel: Bespaar 15 % op visitekaartjes – slechts tot en met 31 juli 2024. Code: HAPPY-BC-15

Goed

Trustpilot
Jubileumvoordeel: Bespaar 15 % op visitekaartjes – slechts tot en met 31 juli 2024. Code: HAPPY-BC-15

Polsbandjes

POLSBANDJES BEDRUKKEN - VOOR CONCERTEN, BEURZEN EN NOG VEEL MEER

Polsbandjes zijn altijd praktisch, wanneer u een evenement op een omheind terrein of in een afgezette ruimte organiseert en de binnenkomende personen snel wilt controleren. Maar ook bij gratis evenementen kunnen polsbandjes heel geschikt zijn, wanneer u controles wilt uitvoeren of wilt weten hoeveel bezoekers er precies zijn geweest. De bandjes kunnen snel rond de pols worden getoond, en dankzij verschillende soorten sluitingen niet aan derden worden doorgegeven. Wanneer u voor een evenement waarvoor moet worden betaald polsbandjes wilt laten bedrukken, dient u bij de ingang aan alle bezoekers een controlebandje te overhandigen en dat direct aan te brengen om ervoor te zorgen dat alleen bezoekers toegang hebben die ook een polsbandje dragen. Voor concerten, festivals, beurzen of andere soortgelijke evenementen worden graag, heel klassiek, polsbandjes bedrukt. Daarmee maakt u het uw bezoekers gemakkelijk. Wanneer ze de bedrukte polsbandjes dragen kunnen ze hun entreekaartje, dat ze bij een herhaaldelijke toegangscontrole zouden moeten laten zien, niet verliezen.

SCHEURVAST EN WATERBESTENDIG MATERIAAL VOOR POLSBANDJES

Polsbandjes van Tyvek« kunnen vierkleurig worden bedrukt en lijken gemaakt van papier. Ze kunnen ook worden doorgeknipt als papier, maar zijn in tegenstelling tot papier scheurvast en waterbestendig. De controlearmbandjes zitten losjes rond de pols en kunnen dankzij het geperforeerde plakvlak niet aan derden worden doorgegeven. Zo kunnen bedrukte polsbandjes van Tyvek« niet zonder zichtbare sporen worden doorgegeven. Om een beter overzicht te hebben, bedrukken wij de polsbandjes met een doorlopende nummering. Wanneer u gekleurde controlebandjes wilt hebben, kunt u de polsbandjes van Tyvek« bij ons ook eenkleurig laten bedrukken. Dat heeft als voor deel dat u de bandjes direct bij bestelling in neonkleuren, goud, zilver, rood, blauw of andere kleuren kunt bestellen. Wij raden u aan Tyvek«-polsbandjes te laten bedrukken, wanneer u eendaagse of gratis evenementen plant.

STOFFEN ENTREEBANDJES VAN HOGE KWALITEIT MET PRIMA DRAAGCOMFORT

Onze entreebandjes van stof bestaan uit polyester-satijn. Dit materiaal is ook bekend van keycords. De sluiting bestaat uit een kunststofring, die door kleine weerhaakjes maar in ÚÚn richting kan worden geschoven. Zo is er bij het sluiten geen tang nodig en de stoffen bandjes kunnen ook niet worden geopend door de ring terug te schuiven. Dankzij het materiaal en de kwaliteit ervan, zien de entreebandjes van stof er iets hoogwaardiger uit dan de op papier lijkende en voordeligere bandjes. De geweven entreebandjes van stof zijn duurzaam en robuust en voelen fluweelachtig zacht op de huid aan. De iets duurdere entreebandjes van stof hebben hun voordelen vooral in de praktijk bewezen bij meerdaagse of wat luxere evenementen.

ENTREEBANDJES BEDRUKKEN ALS RECLAMEMIDDELEN DIE HERINNERINGEN OPROEPEN

U moet de emotionele waarde die hoogwaardige entreebandjes van stof voor bezoekers hebben niet onderschatten. Niet voor niets dragen fervente festivalgangers hun festivalbandjes nog lang nadat het evenement voorbij is rond hun pols en dragen deze ook dagelijks als een armbandje. Ook creatieve beurzen of evenementen maken in plaats van entreekaartjes steeds vaker gebruik van entreebandjes van stof. De voordelen: De geweven stof polyester-satijn voelt prettig aan op de huid, is waterbestendig en daarmee duurzaam, en heeft dankzij de kwaliteit een bepaalde waarde. Bovendien kunt u de bandjes ook als extra reclamedrager zien, die uw bezoekers opvallend rond hun pols dragen.
Meld u aan
Wachtwoord vergeten
Nieuwe klantenaccount aanmaken
Geen toegangsrecht tot deze klantgegevens.
Voer uw e-mailadres in
Voer uw wachtwoord in
Nieuw bij ONLINEPRINTERS? Nu registreren
Controleer uw e-mailadres
Na een geslaagde authentificatie ontvangt u per e-mail een gedurende 1 uur geldige link evenals verdere aanwijzingen voor het terugzetten van uw wachtwoord.
Voer uw e-mailadres in
Voer uw wachtwoord in
Herhaal het wachtwoord
Wij gebruiken de door u meegedeelde gegevens om een klantenaccount aan te maken en voor de uitvoering van uw bestelling. Wanneer u een product heeft gekocht kunnen wij u daarna via een e-mail aanbevelingen voor soortgelijke producten sturen. Wanneer u dat niet wilt kunt u ons een berichtje sturen of klikken op de afmelding in de e-mail. Meer informatie vindt u op Privacybescherming.
Heeft u al een klantenaccount? Naar de aanmelding
Meld u met de juiste toegangsgegevens aan om toegang te krijgen tot de gepersonaliseerde productvoorstellen. Met ÚÚn klik op de knop wordt u doorgestuurd naar de standaardproductpagina zonder personalisatie.
Naar de productpagina