Goed

Trustpilot

Brochures

Goed

166 beoordelingen op

TrustpilotTrustpilot

KLASSIEKE BROCHURES DRUKKEN VOOR UW RECLAMEDOEL

Brochures vormen een populair instrument in de marketingmix en dragen bij om de meest uiteenlopende doelen te verwezenlijken - van een bedrijfsbeschrijving tot en met het vermarkten van producten. Of het nu gaat om een mondiaal concern, een nationaal gevestigde kleine onderneming of middenstandsbedrijf of een lokale vereniging: voor de meest uiteenlopende doelen kunt u een brochure maken of magazine drukken. Klassiekers die ook bij onze klanten favoriet zijn, zijn brochures in A4-formaat. Wij drukken alle brochures op hoogwaardig kunstdrukpapier met naar keuze een wire-o binding, verlijming of een binding met nieten. Bovendien kunt u brochures al in een kleine oplage laten drukken vanaf ťťn exemplaar!

BROCHURES VS. CATALOGI: HECHTEN, BINDEN EN VERLIJMEN

In onze onlineshop maken wij onderscheid tussen brochures en catalogi, door de wijze waarop ze zijn gebonden. Terwijl wij brochures met nieten, oognieten, een spiraalbinding of verlijming binden, worden catalogi bij ons altijd gelijmd of genaaid gebrocheerd. Geniet, gebonden of verlijmd: Elke verbinding is stevig en biedt bepaalde voordelen.

Het vaakst laten onze klanten geniete brochures drukken, waarbij maximaal 80 pagina's plus een omslag stevig bij elkaar worden gehouden. De nieten hebben als voordeel dat de pagina's nagenoeg plat kunnen worden opengeslagen en afbeeldingen en andere motieven zo heel goed tot hun recht komen. Bovendien zijn nieten heel onopvallend.

Maar ook andere bindingen hebben hun voordelen: Oognieten zijn zeer geschikt om brochures in ordners of snelhechters op te bergen, de spiraalbinding, die ook wel bekend is onder de naam wire-o binding daarentegen, kan prima worden gebruikt om bepaalde pagina's om te bladeren of open te slaan. Een paar pagina's kunt u bovendien in de binding laten verlijmen. Het voordeel: het ziet eruit alsof de pagina's vanzelf bij elkaar worden gehouden. Wanneer uw inhoud uit veel pagina's bestaat, adviseren wij trouwens gelijmde catalogi.

PROEFDRUK VOOR BROCHURES BESTELLEN

Wilt u een grote oplage brochures laten drukken, maar van tevoren eerst het drukresultaat zien? Bij elke bestelling kunt u als optie een exemplaar ter correctie (proefplot) bestellen. Dat is een afdruk op kunstdrukpapier, om de volgorde van de pagina's, positionering, aanzicht en andere kenmerken te controleren. Bovendien kunt u ook een persproef (kleurproef van de titelpagina) aanvragen, dat is een kleurbindende proefdruk van de titelpagina op speciaal proefdrukpapier.

FAQ'S OVER HET PRODUCT BROCHURES

Kunnen brochures ook in een kleine oplage worden gedrukt?

Geniete brochures zijn al verkrijgbaar vanaf ťťn exemplaar, wire-o brochures vanaf een oplage van 10 stuks.

Hechting, binding of ringnieten? Welke variant is geschikt voor mijn brochure?

De klassieke geniete binding wordt het meest toegepast. Daarmee worden de pagina's van imagobrochures, katernen en tijdschriften met de meest uiteenlopende afmetingen betrouwbaar bij elkaar gehouden. Met de extra optie ringnieten kunnen de brochures bovendien eenvoudig opgeborgen en gearchiveerd worden. Wanneer uw product (bijv. menukaarten, cursusdocumenten) vaak en helemaal wordt opengeslagen en lang mee moet gaan, is de wire-o binding heel geschikt. De lijmvouw is een heel voordelige binding voor dunne brochures en reclamefolders in hoge oplagen (vanaf 10.000 stuks).

Geniete binding of verlijming, welke is duurzamer voor mijn product?

Dat hangt af van de omvang en het gramsgewicht. Wanneer u een klein aantal pagina's heeft, zijn geniete brochures vaak geschikt. Voor grotere aantallen pagina's adviseren wij catalogi met verlijming.

Kan men ook brochures met perforatie bestellen?

Wanneer u de brochures wilt opbergen, adviseren wij de extra optie 'ringnieten'. Bij catalogi is al naargelang formaat een twee- of viervoudige perforatie mogelijk.

Wordt de rug van de brochure automatisch gerild?

Dat hangt af van het gramsgewicht van het papier; een rillijn of gleuf in de rug van de brochure is bij ons gebruikelijk vanaf 200 g/m≤.
Meld u aan
Wachtwoord vergeten
Nieuwe klantenaccount aanmaken
Geen toegangsrecht tot deze klantgegevens.
Voer uw e-mailadres in
Voer uw wachtwoord in
Nieuw bij ONLINEPRINTERS? Nu registreren
Controleer uw e-mailadres
Na een geslaagde authentificatie ontvangt u per e-mail een gedurende 1 uur geldige link evenals verdere aanwijzingen voor het terugzetten van uw wachtwoord.
Voer uw e-mailadres in
Voer uw wachtwoord in
Herhaal het wachtwoord
Wij gebruiken de door u meegedeelde gegevens om een klantenaccount aan te maken en voor de uitvoering van uw bestelling. Wanneer u een product heeft gekocht kunnen wij u daarna via een e-mail aanbevelingen voor soortgelijke producten sturen. Wanneer u dat niet wilt kunt u ons een berichtje sturen of klikken op de afmelding in de e-mail. Meer informatie vindt u op Privacybescherming.
Heeft u al een klantenaccount? Naar de aanmelding
Meld u met de juiste toegangsgegevens aan om toegang te krijgen tot de gepersonaliseerde productvoorstellen. Met ťťn klik op de knop wordt u doorgestuurd naar de standaardproductpagina zonder personalisatie.
Naar de productpagina