Jubileumvoordeel: Bespaar 15 % op visitekaartjes – slechts tot en met 31 juli 2024. Code: HAPPY-BC-15

Goed

Trustpilot
Jubileumvoordeel: Bespaar 15 % op visitekaartjes – slechts tot en met 31 juli 2024. Code: HAPPY-BC-15

Deurhangers

DEURHANGERS DRUKKEN: DE PERFECTE RECLAMEBOODSCHAP

Maak gebruik van reclamemiddelen die bij uw klant blijven hangen! Met ons zeer gevarieerde assortiment en uw creativiteit kunnen onze deurhangers op veelzijdige manieren worden gebruikt. In hotels, restaurants of bij evenementen hangt uw reclame precies goed. Onze deurhangers kunt u ofwel enkelzijdig of aan beide zijden kleurrijk vormgeven. Dubbelzijdig bedrukte deurhangers zijn vooral geschikt voor hotels. Daarmee kan de gast zonder veel woorden laten weten of zijn kamer moet worden opgeruimd of dat hij niet gestoord wil worden. Ook enkelzijdige deurhangers kunnen veelzijdig worden gebruikt, bijvoorbeeld als bordje met de tekst "Niet storen a.u.b." of "Verboden toegang". Natuurlijk kunt u ook uw reclameboodschap op deurhangers drukken.
Onze tip: Gebruik deurhangers als decoratieve halslabels, ofwel als kleine welkomstgroet of om uw klanten een passend receptidee bij een goede fles wijn te geven.

DEURHANGERS INDIVIDUALISEREN DOOR PAPIER EN STANSCONTOUR

Met de keuze van het juiste papier voor uw deurhangers kunt u uw boodschap of reclame-uiting prachtig onderstrepen en een goede indruk bij uw doelgroep achterlaten. Door extra veredelingen kunt u uw deurhangers een zeer fijne finishing touch geven. In principe heeft u verschillende mogelijkheden met het oog op soort en gramsgewicht van het papier evenals de sterkte. Als materiaal voor deurhangers zijn vooral karton en chromokarton zeer geliefd. Dit is verkrijgbaar in een matte en glanzende uitvoering. Bovendien zijn er enkele varianten die met UV-lak veredeld zijn of beschikken over een glanzende voorkant. Zo worden deurhangers bijvoorbeeld spiegelhangers met een bijzonder glanzend effect, gewoon echte blikvangers! Behalve het soort drukmateriaal kunt u ook de stanscontour bepalen: U kunt kiezen uit twee varianten, met een rechte of schuine inkeping voor de deurgreep. De aangeboden deurhangers worden altijd kant-en-klaar gestanst geleverd, zodat ze direct kunnen worden gebruikt. Meer informatie over onze verschillende papiersoorten vindt u overigens op de productpagina's en in onze materiaaladviseur.

TIPS OM UW DEURHANGERS VORM TE GEVEN

In het gedetailleerde overzicht van onze producten vindt u de vereiste afmetingen die het design van uw nieuw deurhangers moet hebben. Hier zijn ook templates beschikbaar als PDF-bestand of Adobe Illustrator-bestand. Bovendien drukken wij u ook op het hart uw drukgegevens te laten controleren. Deze service kan bij de bestelling als optie worden bijgeboekt en voorkomt dat er fouten insluipen. Zo zijn uw gedrukte producten, in dit geval uw persoonlijke deurhangers, altijd hoogwaardig en het bekijken waard.

Meld u aan
Wachtwoord vergeten
Nieuwe klantenaccount aanmaken
Geen toegangsrecht tot deze klantgegevens.
Voer uw e-mailadres in
Voer uw wachtwoord in
Nieuw bij ONLINEPRINTERS? Nu registreren
Controleer uw e-mailadres
Na een geslaagde authentificatie ontvangt u per e-mail een gedurende 1 uur geldige link evenals verdere aanwijzingen voor het terugzetten van uw wachtwoord.
Voer uw e-mailadres in
Voer uw wachtwoord in
Herhaal het wachtwoord
Wij gebruiken de door u meegedeelde gegevens om een klantenaccount aan te maken en voor de uitvoering van uw bestelling. Wanneer u een product heeft gekocht kunnen wij u daarna via een e-mail aanbevelingen voor soortgelijke producten sturen. Wanneer u dat niet wilt kunt u ons een berichtje sturen of klikken op de afmelding in de e-mail. Meer informatie vindt u op Privacybescherming.
Heeft u al een klantenaccount? Naar de aanmelding
Meld u met de juiste toegangsgegevens aan om toegang te krijgen tot de gepersonaliseerde productvoorstellen. Met ťťn klik op de knop wordt u doorgestuurd naar de standaardproductpagina zonder personalisatie.
Naar de productpagina