Wij vieren feest en jij bespaart: 15 % op posters tot en met 30 juni 2024 – code: HAPPYPOSTER-15

Goed

Trustpilot
Wij vieren feest en jij bespaart: 15 % op posters tot en met 30 juni 2024 – code: HAPPYPOSTER-15

Blouses

Blouses bedrukken als werkkleding en relatiegeschenk

Kleding die met uw logo is bedrukt, is de moeite dubbel en dwars waard: Met het bedrukte textiel hebt u namelijk hoogwaardige werkkleding voor uw medewerkers en individuele relatiegeschenken voor klanten in handen. Een klassieke vertegenwoordiger van deze bedrijfskleding zijn shirts die bij uitstek geschikt zijn voor bedrijfslopen, evenementen en stadsfeesten. Op een beurs, in een winkel of tijdens officiŽle gelegenheden is de eerste indruk erg belangrijk. Wanneer de kleding daarvoor iets formeler moet zijn is dat geen probleem, want wij bedrukken ook overhemden en blouses voor u. In de horeca bijvoorbeeld wordt vaak een combinatie van een zwarte broek met een bescheiden, elegant bovendeel gebruikt.

Met uw bedrijfslogo op de werkkleding van uw medewerkers vergroot u de kans dat uw bedrijf als merk wordt waargenomen. En wanneer u de bedrukte kledingstukken in uw corporate design als reclameartikel gebruikt, worden herenoverhemden en damesblouses effectieve reclamedragers.

Kiezen is moeilijk veelsoortige blouses bedrukken

Wanneer u bij ons blouses laat bedrukken, kunt u kiezen uit een gevarieerd assortiment damesblouses met vrouwelijke pasvormen. Zo kunt u blouses met lange mouwen bestellen en modellen met korte mouwen, zoals bijvoorbeeld de B&C-damesblouse in Oxford-stijl. Bovendien is er een Russell-blouse met 3/4-mouwen, een klassieke kraag en bijpassende kleur knoopsluiting. Ook qua kleur zijn er verschillende mogelijkheden: Veel van de blouses voor dames zijn verkrijgbaar in klassieke kleuren als zwart of wit, maar u kunt ook modellen kiezen in stijlvol grijs of een krachtige bordeauxtint. Overigens bieden de damesblouses van stretchstof of met zijnaden, zoals de Oxford-blouses van het merk Fruit of the Loom, een bijzonder draagcomfort.

Blouses bedrukken en reclame maken met het juiste motief

Wanneer u blouses laat bedrukken, is een tekst als opdruk op de linkerkant ter hoogte van de borst heel geschikt. Al naargelang wens kunt u de voor- en achterkant van de blouses ook laten bedrukken met verschillende motieven. Om een goed reclame-effect te bereiken, mag uw bedrijfslogo in het corporate design niet ontbreken. Ook een bedrijfsslogan is populair als opdruk. Wanneer u blouses bedrukt en daarbij de voorkeur geeft aan bijvoorbeeld een vlotte spreuk of een grappig motief, valt u vooral op in de massa, omdat een dergelijke opdruk eerder te zien is op casual vrijetijdskleding als shirts. Aanwijzing: Wanneer u blouses wilt laten bedrukken en niet zeker weet welke maten u moet kiezen, adviseren wij u een blik op de tabel met de maten van de blouses te werpen (te vinden in de galerij van het desbetreffende product).

Meld u aan
Wachtwoord vergeten
Nieuwe klantenaccount aanmaken
Geen toegangsrecht tot deze klantgegevens.
Voer uw e-mailadres in
Voer uw wachtwoord in
Nieuw bij ONLINEPRINTERS? Nu registreren
Controleer uw e-mailadres
Na een geslaagde authentificatie ontvangt u per e-mail een gedurende 1 uur geldige link evenals verdere aanwijzingen voor het terugzetten van uw wachtwoord.
Voer uw e-mailadres in
Voer uw wachtwoord in
Herhaal het wachtwoord
Wij gebruiken de door u meegedeelde gegevens om een klantenaccount aan te maken en voor de uitvoering van uw bestelling. Wanneer u een product heeft gekocht kunnen wij u daarna via een e-mail aanbevelingen voor soortgelijke producten sturen. Wanneer u dat niet wilt kunt u ons een berichtje sturen of klikken op de afmelding in de e-mail. Meer informatie vindt u op Privacybescherming.
Heeft u al een klantenaccount? Naar de aanmelding
Meld u met de juiste toegangsgegevens aan om toegang te krijgen tot de gepersonaliseerde productvoorstellen. Met ťťn klik op de knop wordt u doorgestuurd naar de standaardproductpagina zonder personalisatie.
Naar de productpagina