Jubileumvoordeel: Bespaar 15 % op visitekaartjes – slechts tot en met 31 juli 2024. Code: HAPPY-BC-15

Goed

Trustpilot
Jubileumvoordeel: Bespaar 15 % op visitekaartjes – slechts tot en met 31 juli 2024. Code: HAPPY-BC-15

Folders

Goed

168 beoordelingen op

TrustpilotTrustpilot

FOLDERS DRUKKEN: HET VERSCHIL MET EEN NORMALE FLYER

Het fundamentele verschil tussen flyers en folders zit 'm in de verwerking. Terwijl flyers ofwel eenzijdig of dubbelzijdig worden bedrukt en vervolgens in een bepaalde vorm worden gesneden, ligt daar bij folders nog een stap tussen: het machinaal vouwen. Het verschil is, dat de knikken hier met de hand worden gemaakt en bij het vouwen met de machine ontstaan zogenoemde vouwbreuken. Een ander onderscheidend kenmerk is het aantal pagina's. Flyers hebben een maximale omvang van twee pagina's, alles met meer pagina's valt in de regel onder het begrip folder.

POPULAIRE FORMATEN EN VOUWWIJZEN VOOR FOLDERS

In onze onlineshop kunt u folders in DIN-formaten en speciale formaten laten drukken. De populairste folders van onze klanten zijn zeszijdige folders in het formaat DIN-lang en vierzijdige folders in A4- en A5-formaat. De vouwwijze die geselecteerd kan worden, hangt af van het aantal pagina's van de flyers. De zogenoemde enkele vouw, waarbij een vouw wordt gemaakt in het midden van het vel papier zodat de pagina's parallel op elkaar kunnen liggen, is alleen beschikbaar voor flyers met vier pagina's. Vanaf een omvang van zes pagina's is ťťn vouw niet meer voldoende, en dus verandert ook de vouwwijze. Vaak wordt hiervoor de zogenoemde wikkelvouw gebruikt, waarbij niet in het midden van het vel papier wordt gevouwen, maar dit - afhankelijk van het gewenste aantal pagina's - in drieŽn (2-breuk vouw) of in vieren (3-breuk vouw) wordt verdeeld en gevouwen.

PAPIER EN VEREDELING VOOR UW FOLDERS

Het vaakst laten onze klanten klassieke folders online drukken zonder extra veredeling. Hiervoor kunt u altijd kiezen uit kunstdruk-, offset- en wit kringlooppapier. De genoemde papiersoorten bieden wij aan in verschillende gramsgewichten. Het meest gekozen papier in de categorie standaard folders is 135 g/m≤ kunstdrukpapier. Wie folders wil laten drukken en deze een heel hoogwaardig uiterlijk wil geven, doet er goed aan ze te laten voorzien van uv-lak. De keuze is beperkt tot kunstdrukpapier met sprekende kleuren, dat door onze klanten het vaakst wordt besteld met een gramsgewicht van 250 g/m≤.

Meld u aan
Wachtwoord vergeten
Nieuwe klantenaccount aanmaken
Geen toegangsrecht tot deze klantgegevens.
Voer uw e-mailadres in
Voer uw wachtwoord in
Nieuw bij ONLINEPRINTERS? Nu registreren
Controleer uw e-mailadres
Na een geslaagde authentificatie ontvangt u per e-mail een gedurende 1 uur geldige link evenals verdere aanwijzingen voor het terugzetten van uw wachtwoord.
Voer uw e-mailadres in
Voer uw wachtwoord in
Herhaal het wachtwoord
Wij gebruiken de door u meegedeelde gegevens om een klantenaccount aan te maken en voor de uitvoering van uw bestelling. Wanneer u een product heeft gekocht kunnen wij u daarna via een e-mail aanbevelingen voor soortgelijke producten sturen. Wanneer u dat niet wilt kunt u ons een berichtje sturen of klikken op de afmelding in de e-mail. Meer informatie vindt u op Privacybescherming.
Heeft u al een klantenaccount? Naar de aanmelding
Meld u met de juiste toegangsgegevens aan om toegang te krijgen tot de gepersonaliseerde productvoorstellen. Met ťťn klik op de knop wordt u doorgestuurd naar de standaardproductpagina zonder personalisatie.
Naar de productpagina