Productvoorbeeld

Zijn er nog meer voorbeelden?

Behalve het papierstalenboek en de Sample Box kunt u bovendien voor een groot deel van onze producten nog voorbeelden bestellen. Daartoe behoren onder andere producten uit onze categorieŽn Kleding en textiel, Verpakkingen en Reclameartikelen.

Hoe bestel ik deze productvoorbeelden?

Klik voor een voorbeeldbestemming op een willekeurig product (bijv. balpen Moscow). Vervolgens bevindt u zich op de pagina met productdetails met de mogelijkheid producten individueel te configureren. Wanneer een voorbeeldbestelling mogelijk is, bevindt zich onder de productnaam een knop met een grijze achtergrond "Voorbeeld bestellen". Door op deze knop te klikken komt u aan het eind van de productpagina. Daar kunt u vervolgens een voorbeeld bestellen van het door u gewenste product.
Meld u aan
Wachtwoord vergeten
Nieuwe klantenaccount aanmaken
Voer uw e-mailadres in
Voer uw wachtwoord in
Nieuw bij ONLINEPRINTERS? Nu registreren
Controleer uw e-mailadres
Na een geslaagde authentificatie ontvangt u per e-mail een gedurende 1 uur geldige link evenals verdere aanwijzingen voor het terugzetten van uw wachtwoord.
Voer uw e-mailadres in
Voer uw wachtwoord in
Herhaal het wachtwoord
Wij gebruiken de door u meegedeelde gegevens om een klantenaccount aan te maken en om uw bestelling uit te voeren en af te handelen. Meer informatie vindt u in onze Privacyverklaring.

Wij gebruiken uw e-mailadres om u na uw aankoop te informeren over soortgelijke producten als degenen die u reeds heeft gekocht. U kunt bezwaar maken tegen deze gebruikmaking van uw e-mailadres door een bericht naar ons te sturen of te klikken op de afmeldlink in de e-mails zelf, zonder dat hiervoor andere dan de verzendkosten volgens de basistarieven ontstaan.
Heeft u al een klantenaccount? Naar de aanmelding