Goed

Trustpilot

Stempels

In samenwerking met Shutterstock-logo
kalender

Online vormgeven

Selecteer een product dat u gratis online wilt vormgeven. Maak een keuze uit 20 miljoen motieven met een hoge resolutie in de beelddatabank Shutterstock om uw ontwerpen te maken - helemaal zonder extra kosten.

Stempels drukken uw boodschap voordelig op papier

Ook in het digitale tijdperk is de stempel een waardevol hulpmiddel, waar men in nagenoeg elk bedrijf bijna niet zonder kan. Zo willen veel dienstverleners een bevestiging in de vorm van een bedrijfsstempel, wanneer het erom gaat ergens opdracht voor te geven of leveringen te bevestigen. Natuurlijk bespaart een individueel gemaakte stempel ook tijd: Als datumstempel helpt deze bijvoorbeeld inkomende post snel te kenmerken. Een stempel met logo is geschikt voor geprinte klantmailings, kerstwensen of ter markering van de brievenpost, en dat is helemaal geslaagd wanneer daar ook nog het adres van de afzender op staat. Zo is het toereikend de stempel door te drukken in plaats van de afzender elke keer opnieuw te moeten toevoegen (als alternatief voor iedereen die geen bedrukte enveloppen gebruikt).

Van een houten stempel tot de Trodat Professional

Wij beiden stempels in verschillende vormen en uitvoeringen aan. De elegante en fraai gevormde houten stempels zijn verkrijgbaar in verschillende groottes; al naargelang toepassing variŰren deze van lang en smal tot volledig rond. De eenregelige varianten zijn geschikt voor notities als "Afgehandeld", met ronde modellen kan een origineel motief op papier worden gedrukt dat doet herinneren aan historische zegels. Die zijn echter ook zeer geschikt voor logo's. De benodigde stempelkussens kunnen bij deze modellen los worden nabesteld en zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren.
Wanneer de kleur altijd hetzelfde moet zijn, is het wellicht zinvoller over te gaan op een stempel met ge´ntegreerd stempelkussen. Bij deze stempelvariant maken wij hoofdzakelijk gebruik van de beproefde modellen van Trodat. Natuurlijk zijn ook de Trodat-stempels verkrijgbaar in verschillende groottes en vormen, er is zelfs een volledig rond model in twee diametervarianten.

Bijzonderheden bij Trodat-stempels

Bij de Trodat-stempels heeft u de mogelijkheid om stempelplaatjes los te bestellen; daardoor kan de stempel ook worden gebruikt wanneer bijvoorbeeld afzonderlijke gegevens van uw ge´ntegreerde adres mochten wijzigen. De vervangende plaatjes zijn geurloos en worden met een laser gegraveerd. Alle Trodat-modellen kunnen met een paar muisklikken snel en comfortabel online worden vormgegeven. Maak daarvoor gewoon gebruik van de vormgevingstool, die u oproept via de knop aan het eind van de productpagina. Nu staat uw professionele stempelafdruk niets meer in de weg!

Meld u aan
Wachtwoord vergeten
Nieuwe klantenaccount aanmaken
Voer uw e-mailadres in
Voer uw wachtwoord in
Nieuw bij ONLINEPRINTERS? Nu registreren
Controleer uw e-mailadres
Na een geslaagde authentificatie ontvangt u per e-mail een gedurende 1 uur geldige link evenals verdere aanwijzingen voor het terugzetten van uw wachtwoord.
Voer uw e-mailadres in
Voer uw wachtwoord in
Herhaal het wachtwoord
Wij gebruiken de door u meegedeelde gegevens om een klantenaccount aan te maken en voor de uitvoering van uw bestelling. Wanneer u een product heeft gekocht kunnen wij u daarna via een e-mail aanbevelingen voor soortgelijke producten sturen. Wanneer u dat niet wilt kunt u ons een berichtje sturen of klikken op de afmelding in de e-mail. Meer informatie vindt u op Privacybescherming.
Heeft u al een klantenaccount? Naar de aanmelding