Jubileumvoordeel: Bespaar 15 % op visitekaartjes – slechts tot en met 31 juli 2024. Code: HAPPY-BC-15

Goed

Trustpilot
Jubileumvoordeel: Bespaar 15 % op visitekaartjes – slechts tot en met 31 juli 2024. Code: HAPPY-BC-15

Ordners

ORDNERS BEDRUKKEN IN UW GEWENSTE DESIGN

Orde is op kantoor, maar ook thuis het halve leven, zo zegt men in de volksmond. Maar zo leuk is dat nou niet echt, en ook de optische indruk van de ordners met hefboomsluiting in een winkel voor kantoorbenodigdheden of papierwaren zou wat motiverender kunnen zijn vormgegeven. Ook als presentatiemappen bijv. tijdens een gesprek met belangrijke klanten, maken professioneel vormgegeven ordners in bedrijfskleuren een duidelijk betere indruk dan standaardmodellen. Zoiets zal men onthouden! Wat te denken dus van bedrukte ordners, die uw individuele, gewenste design aan de buitenkant en op de ordnerrug dragen? De keuze is aan u of u alleen de voorkant wilt laten bedrukken of ook de achterkant wilt vormgeven. In elk geval worden uw bedrukte ordners een prachtige blikvanger, die men graag pakt om papieren en documenten in op te bergen. In aansluiting op het drukken voeren wij een veredeling van het oppervlak uit en geven de ordners bijvoorbeeld met een glanzende folie of een matte linnen structuur de finishing touch.

BEDRUKTE ORDNERS DIE RUIMTE BIEDEN AAN MEER ZAKEN

Wanneer u bij ons ordners laat bedrukken, kunt u kiezen uit verschillende varianten. Enerzijds bieden wij u klassieke dossierordners met hefboomsluiting en anderzijds leveren wij ook ringmappen met een combimechanisme. Beide varianten beschikken over een praktisch grijpgat, zodat de ordners gemakkelijk uit een kast kunnen worden gepakt. Het materiaal dat voor de ordners wordt gebruikt is heel sterk, zodat u zich kunt verheugen op een duurzaam product van hoge kwaliteit. Behalve rugbreedte, vulhoogte en veredeling kunt u als optie kiezen of de ordners in uw corporate design moeten beschikken over insteekhoezen voor visitekaartjes of rugetiketten. Voor extern gebruik kan zo worden gewaarborgd dat alle benodigde informatie wordt meegeleverd en veilig is opgeborgen.

Meld u aan
Wachtwoord vergeten
Nieuwe klantenaccount aanmaken
Geen toegangsrecht tot deze klantgegevens.
Voer uw e-mailadres in
Voer uw wachtwoord in
Nieuw bij ONLINEPRINTERS? Nu registreren
Controleer uw e-mailadres
Na een geslaagde authentificatie ontvangt u per e-mail een gedurende 1 uur geldige link evenals verdere aanwijzingen voor het terugzetten van uw wachtwoord.
Voer uw e-mailadres in
Voer uw wachtwoord in
Herhaal het wachtwoord
Wij gebruiken de door u meegedeelde gegevens om een klantenaccount aan te maken en voor de uitvoering van uw bestelling. Wanneer u een product heeft gekocht kunnen wij u daarna via een e-mail aanbevelingen voor soortgelijke producten sturen. Wanneer u dat niet wilt kunt u ons een berichtje sturen of klikken op de afmelding in de e-mail. Meer informatie vindt u op Privacybescherming.
Heeft u al een klantenaccount? Naar de aanmelding
Meld u met de juiste toegangsgegevens aan om toegang te krijgen tot de gepersonaliseerde productvoorstellen. Met ťťn klik op de knop wordt u doorgestuurd naar de standaardproductpagina zonder personalisatie.
Naar de productpagina