Wij vieren feest en jij bespaart: 15 % op posters tot en met 30 juni 2024 – code: HAPPYPOSTER-15

Goed

Trustpilot
Wij vieren feest en jij bespaart: 15 % op posters tot en met 30 juni 2024 – code: HAPPYPOSTER-15

Rolmaten

RECLAME OP MAAT: ROLMAAT LATEN BEDRUKKEN

Wanneer u een rolmaat laat bedrukken en als reclameartikel weggeeft, wordt uw reclame veel verder verspreid dan de lengte van de rolmaat, want de groep mogelijke ontvangers is groot. Tenslotte mag een rolmaat in geen enkel huishouden en in geen enkele gereedschapskist ontbreken. Zelfs wie een timmermansoog heeft, moet af en toe nameten. Uiterlijk dŗn komt het bedrukte gereedschap met uw logo en de millimeterschaalverdeling precies op het juiste moment.

Bij een verkochte naaimachine past een meetlint met uw eigen bedrijfsnaam. Een gepassioneerde doe-het-zelver kunt u bij elk project helpen met een bedrukte rolmaat. Mensen die op zoek zijn naar nieuwe meubels meten in een meubelzaak graag na of het meubelstuk in huis of in het kantoor past. Dus dient de meubelverkoper een rolmaat bij de hand te hebben om advies te kunnen geven. PotentiŽle belangstellenden voor een rolmaat als relatiegeschenk zijn in bijna elke sector te vinden. Dat kan zowel de zakenpartner in de bouwbranche zijn als de hobbyknutselaar.

ROLMAAT: PRAKTISCH RELATIEGESCHENK VOOR ELKE DAG

Experts zeggen dat relatiegeschenken elke dag gebruikt moeten kunnen worden en praktisch moeten zijn. Precies deze eigenschappen zijn van toepassing op de rolmaat als relatiegeschenk. Het eigenlijke meetlint bevindt zich opgerold in een behuizing, die ruimte biedt om reclame op aan te brengen. Wanneer er iets moet worden opgemeten, kan het meetlint er gemakkelijk worden uitgetrokken. Vervolgens rolt het bijna vanzelf weer naar binnen. Al naargelang model kunt u meestal de behuizing van de rolmaat laten bedrukken. Indien nodig kan het lint worden vastgezet, soms is er zelfs een waterpas in de bedrukte rolmaat geÔntegreerd. Omdat textiel voor woonruimten en kleding vaak een overzichtelijke grootte heeft, is voor een naaidoos vaak een korte meetlintlengte voldoende. Dus kunt u voor hobbynaaisters en kopers van stoffen een kleermakersmeetlint laten bedrukken. De afmetingen op de bouw zijn groter en daarom bieden wij ook rolmaten aan die tot wel 5 meter lang zijn. Wie snel tussendoor korte lengtes wil opmeten, kan een kleine rolmaat aan de sleutelbos hangen.

ROLMATEN EN ANDERE PASSENDE RELATIEGESCHENKEN LATEN BEDRUKKEN

Zo uiteenlopend als de toepassingen, zo verschillend zijn de eisen die worden gesteld aan meetlinten als relatiegeschenk. Dienovereenkomstig hebben wij meerdere uitvoeringen van deze producten in ons assortiment. Onder de materialen vindt u bij voorkeur kunststof, de kleuren zijn bont geschakeerd. Voordat u een rolmaat laat bedrukken, kunt u in alle rust een geschikt product kiezen dat bij uw doelgroep en uw corporate design past. In onze categorie "Techniek en gereedschap" vindt u meer promotiemateriaal, die goed met een bedrukte rolmaat kunnen worden gecombineerd. Concrete informatie over het drukprocedť en de minimale bestelhoeveelheid kunt u vinden op de desbetreffende productpagina's.
Meld u aan
Wachtwoord vergeten
Nieuwe klantenaccount aanmaken
Geen toegangsrecht tot deze klantgegevens.
Voer uw e-mailadres in
Voer uw wachtwoord in
Nieuw bij ONLINEPRINTERS? Nu registreren
Controleer uw e-mailadres
Na een geslaagde authentificatie ontvangt u per e-mail een gedurende 1 uur geldige link evenals verdere aanwijzingen voor het terugzetten van uw wachtwoord.
Voer uw e-mailadres in
Voer uw wachtwoord in
Herhaal het wachtwoord
Wij gebruiken de door u meegedeelde gegevens om een klantenaccount aan te maken en voor de uitvoering van uw bestelling. Wanneer u een product heeft gekocht kunnen wij u daarna via een e-mail aanbevelingen voor soortgelijke producten sturen. Wanneer u dat niet wilt kunt u ons een berichtje sturen of klikken op de afmelding in de e-mail. Meer informatie vindt u op Privacybescherming.
Heeft u al een klantenaccount? Naar de aanmelding
Meld u met de juiste toegangsgegevens aan om toegang te krijgen tot de gepersonaliseerde productvoorstellen. Met ťťn klik op de knop wordt u doorgestuurd naar de standaardproductpagina zonder personalisatie.
Naar de productpagina