Goed

Trustpilot

Reistassen

REISTASSEN BEDRUKKEN - OM UW RECLAME VERDER TE KUNNEN VERSPREIDEN

Stuur uw reclameboodschap op reis en laat reistassen voor uw klanten bedrukken. Bijvoorbeeld met uw bedrijfsnaam, uw logo of een pakkende spreuk. Reizigers en hun bedrukte bagage kunnen met treinen, touringcars, vliegtuigen en schepen over de hele wereld op pad zijn. Dat kan helpen uw reclame grenzeloos ver te verspreiden. In onze categorie reistassen vindt u een ruim gesorteerde keuze aan bagagetassen, sporttassen, weekendtassen en toebehoren van een goede kwaliteit. Zo kunt u voor ieder reclamedoel het passende accessoire uitzoeken of een set verschillende reclameartikelen samenstellen. Want wie op reis gaat, of dat nu met een koffer of een tas is, neemt vaak ook een toilettas of een heuptasje mee.

BEDRUKTE TASSEN VOOR SPORT, REIZEN EN BEROEP

Promoot u actieve reizen of heeft u een fitness-studio? Dan zijn de gecombineerde sport- en reistassen interessant voor u, want deze zijn ook geschikt als weekendtas voor een stedentrip. Eigenaren van fietsenwinkels of organisatoren van fietsreizen moeten onze weerbestendige fietstassen maar eens wat nauwkeuriger bekijken. Maar bedrukte reistassen zijn ook interessant voor een nog veel grotere doelgroep. Sportliefhebbers, saunagangers, strandbezoekers of zelfs winkelfans kunnen de praktische, ruime tassen met uw bedrijfslogo goed gebruiken.

Vaak wordt er wat lacherig gedaan over mensen die een heuptasje dragen, maar toch zijn onze coole heuptasjes geschikt als veilige metgezel en als promotiemateriaal. Omdat bedrukte heuptasjes afgesloten en dicht op het lichaam worden gedragen, kunnen identiteitspapieren, geldpasjes en autosleutels er veilig en binnen handbereik in worden opgeborgen. Wanneer u bij ons reistassen laat bedrukken, heeft u de keuze uit verschillende kleuren. Tenslotte moet u een kleur vinden die goed past bij uw merk en het motief dat moet worden gedrukt.

REISTASSEN LATEN BEDRUKKEN ALS RECLAMEMIDDEL VOOR VEEL GELEGENHEDEN

Zoals u ziet zijn reistassen met een reclame-opdruk geschikt voor veel groepen personen en diverse toepassingen. Denk daarbij ook aan uzelf en medewerkers. Want een bedrukte reistas is niet alleen een reclameboodschapper, maar kan ook plaats bieden aan veel andere relatiegeschenken. Volgepakt met kleurige weggevertjes, bijvoorbeeld kleine gereedschappen, kunt u de tas gemakkelijk van kantoor naar een beurs dragen. Voordat u reistassen laat bedrukken, dient u een geschikt model uit ons assortiment te kiezen. Op de desbetreffende productpagina vindt u ook informatie over het drukprocedÚ, de minimale hoeveelheid die moet worden bedrukt en de prijs per oplage. Bij vragen over het versturen van de drukgegevens helpt ons goed opgeleide team u graag verder. Voor ons als drukkerij zijn ook ecologische aspecten belangrijk, daarvan getuigen de certificaten van de FSC«- en PEFCTM«-keurmerken.
Meld u aan
Wachtwoord vergeten
Nieuwe klantenaccount aanmaken
Geen toegangsrecht tot deze klantgegevens.
Voer uw e-mailadres in
Voer uw wachtwoord in
Nieuw bij ONLINEPRINTERS? Nu registreren
Controleer uw e-mailadres
Na een geslaagde authentificatie ontvangt u per e-mail een gedurende 1 uur geldige link evenals verdere aanwijzingen voor het terugzetten van uw wachtwoord.
Voer uw e-mailadres in
Voer uw wachtwoord in
Herhaal het wachtwoord
Wij gebruiken de door u meegedeelde gegevens om een klantenaccount aan te maken en voor de uitvoering van uw bestelling. Wanneer u een product heeft gekocht kunnen wij u daarna via een e-mail aanbevelingen voor soortgelijke producten sturen. Wanneer u dat niet wilt kunt u ons een berichtje sturen of klikken op de afmelding in de e-mail. Meer informatie vindt u op Privacybescherming.
Heeft u al een klantenaccount? Naar de aanmelding
Meld u met de juiste toegangsgegevens aan om toegang te krijgen tot de gepersonaliseerde productvoorstellen. Met ÚÚn klik op de knop wordt u doorgestuurd naar de standaardproductpagina zonder personalisatie.
Naar de productpagina