Opvouwbare textielbalie

Systeem incl. bedrukking

alleen druk

BEURSBALIES VOOR GESLAAGDE BEURSPRESENTATIES

Informatie-oppervlak, presentatiemiddel en presentatiedesk in ÚÚn: onze opvouwbare textielbalie overtuigt door functionaliteit en uiterlijk. Daardoor is deze geknipt voor gebruik op beurzen, dus een ideale beursbalie. Dankzij een trolleykoffer met wieltjes kan de balie heel gemakkelijk naar uw beursstand worden getransporteerd. Uw motief wordt gedrukt op polyesterdoek. De stoffen afbeelding kan vervolgens dankzij opgenaaid klittenband en dienovereenkomstige bevestigingspunten gemakkelijk op het baliesysteem worden aangebracht. Het bedrukte deel van de beursbalie kan ook apart worden nabesteld, waardoor u het bedrukte deel gemakkelijk kunt wisselen. Tot de beursbalie behoort ook een afdekplaat in zilverlook evenals een aan de voorzijde niet zichtbaar inlegbord, waarop u diverse materialen kunt opbergen. Opgebouwd bereikt de beursbalie een afmeting van 160 x 92,5 cm. Daarmee komt de opdruk op de stof goed tot zijn recht en het systeem is niet te hoog om er informatiebrochures of producten op te presenteren. Wanneer u de beursbalies laat bedrukken, kunt u uw motief met de kleuren van het CMYK-model vormgeven. Deze kleuren worden op de stof helder en contrastrijk weergegeven.

Meld u aan
Wachtwoord vergeten
Nieuwe klantenaccount aanmaken
Voer uw e-mailadres in
Voer uw wachtwoord in
Nieuw bij ONLINEPRINTERS? Nu registreren
Controleer uw e-mailadres
Na een geslaagde authentificatie ontvangt u per e-mail een gedurende 1 uur geldige link evenals verdere aanwijzingen voor het terugzetten van uw wachtwoord.
Voer uw e-mailadres in
Voer uw wachtwoord in
Herhaal het wachtwoord
Wij gebruiken de door u meegedeelde gegevens om een klantenaccount aan te maken en om uw bestelling uit te voeren en af te handelen. Meer informatie vindt u in onze Privacyverklaring.

Wij gebruiken uw e-mailadres om u na uw aankoop te informeren over soortgelijke producten als degenen die u reeds heeft gekocht. U kunt bezwaar maken tegen deze gebruikmaking van uw e-mailadres door een bericht naar ons te sturen of te klikken op de afmeldlink in de e-mails zelf, zonder dat hiervoor andere dan de verzendkosten volgens de basistarieven ontstaan.
Heeft u al een klantenaccount? Naar de aanmelding