Wij vieren feest en jij bespaart: 15 % op posters tot en met 30 juni 2024 – code: HAPPYPOSTER-15

Goed

Trustpilot
Wij vieren feest en jij bespaart: 15 % op posters tot en met 30 juni 2024 – code: HAPPYPOSTER-15

Opvouwbare textielbalie

BEURSBALIES VOOR GESLAAGDE BEURSPRESENTATIES

Informatie-oppervlak, presentatiemiddel en presentatiedesk in ťťn: onze opvouwbare textielbalie overtuigt door functionaliteit en uiterlijk. Daardoor is deze geknipt voor gebruik op beurzen, dus een ideale beursbalie. Dankzij een trolleykoffer met wieltjes kan de balie heel gemakkelijk naar uw beursstand worden getransporteerd. Uw motief wordt gedrukt op polyesterdoek. De stoffen afbeelding kan vervolgens dankzij opgenaaid klittenband en dienovereenkomstige bevestigingspunten gemakkelijk op het baliesysteem worden aangebracht. Het bedrukte deel van de beursbalie kan ook apart worden nabesteld, waardoor u het bedrukte deel gemakkelijk kunt wisselen. Tot de beursbalie behoort ook een afdekplaat in zilverlook evenals een aan de voorzijde niet zichtbaar inlegbord, waarop u diverse materialen kunt opbergen. Opgebouwd bereikt de beursbalie een afmeting van 160 x 92,5 cm. Daarmee komt de opdruk op de stof goed tot zijn recht en het systeem is niet te hoog om er informatiebrochures of producten op te presenteren. Wanneer u de beursbalies laat bedrukken, kunt u uw motief met de kleuren van het CMYK-model vormgeven. Deze kleuren worden op de stof helder en contrastrijk weergegeven.

Meld u aan
Wachtwoord vergeten
Nieuwe klantenaccount aanmaken
Geen toegangsrecht tot deze klantgegevens.
Voer uw e-mailadres in
Voer uw wachtwoord in
Nieuw bij ONLINEPRINTERS? Nu registreren
Controleer uw e-mailadres
Na een geslaagde authentificatie ontvangt u per e-mail een gedurende 1 uur geldige link evenals verdere aanwijzingen voor het terugzetten van uw wachtwoord.
Voer uw e-mailadres in
Voer uw wachtwoord in
Herhaal het wachtwoord
Wij gebruiken de door u meegedeelde gegevens om een klantenaccount aan te maken en voor de uitvoering van uw bestelling. Wanneer u een product heeft gekocht kunnen wij u daarna via een e-mail aanbevelingen voor soortgelijke producten sturen. Wanneer u dat niet wilt kunt u ons een berichtje sturen of klikken op de afmelding in de e-mail. Meer informatie vindt u op Privacybescherming.
Heeft u al een klantenaccount? Naar de aanmelding
Meld u met de juiste toegangsgegevens aan om toegang te krijgen tot de gepersonaliseerde productvoorstellen. Met ťťn klik op de knop wordt u doorgestuurd naar de standaardproductpagina zonder personalisatie.
Naar de productpagina