Wij vieren feest en jij bespaart: 15 % op posters tot en met 30 juni 2024 – code: HAPPYPOSTER-15

Goed

Trustpilot
Wij vieren feest en jij bespaart: 15 % op posters tot en met 30 juni 2024 – code: HAPPYPOSTER-15

Thermobekers en isolatieflessen

OMWILLE VAN HET MILIEU AFZIEN VAN KARTONNEN BEKERTJES EN THERMOSBEKERS BEDRUKKEN

Thermosbekers en isolatieflessen zijn een prachtige uitvinding. Eenmaal gevuld met een koude of hete drank, houden deze de desbetreffende temperatuur constant dankzij de thermofunctie. Zo blijft de 's morgens heet ingeschonken koffie of thee ook na uren nog warm en lekker. Maar ook koele verfrissingen voor strand of openluchtzwembad kunnen uitstekend in een thermosbeker worden meegenomen. De thermosbekers zijn in opmars en heel geliefd als praktische metgezel in het dagelijks leven. Waarom zou u dus niet bekers op lucratieve wijze als reclameartikel gebruiken voor uw marketing en thermosbekers laten bedrukken? Nog een voordeel: Thermosbekers leveren een waardevolle bijdrage aan de bescherming van het milieu, omdat ze nagenoeg onbeperkt herbruikbaar zijn en dus het anders ontstane verpakkingsafval, met name in de vorm van kartonnen coffee-to-go-bekers, verminderen.

MET BEDRUKTE THERMOSBEKERS SCOREN BIJ UW KLANTEN

De toepassingsmogelijkheden van individueel vormgegeven thermosbekers zijn zeer divers: Doe speciale klanten een plezier en gebruik bedrukte thermosbekers met uw eigen persoonlijke motief of uw logo gericht als leuk relatiegeschenk. Zo verzekert u zowel voor uzelf als voor uw merk een plaats in het dagelijks leven van uw doelgroepen. Ook als reclamemiddel om de identificatie en het saamhorigheidsgevoel in het team of binnen het bedrijf of een vereniging te versterken, kunt u zinvol gebruikmaken van thermosbekers. Thermosbekers en -flessen in uw design zijn bovendien bij uitstek geschikt om sponsoren te bedanken of uw waardering aan langjarige leden te laten blijken.

THERMOSBEKERS IN VERSCHILLENDE MODELLEN EN MATERIALEN

Plaats uw logo of uw reclameboodschap op de thermosbekers! Selecteer gewoon het voor u passende product uit ons assortiment: u kunt kiezen uit verschillende modellen en materialen. Wij bieden u isolatieflessen, thermosbekers en -flessen aan, die beschikken over isolerende eigenschappen en zo de temperatuur van de dranken constant houden. Sommige van onze modellen zijn gewoon in klassiek zilver uitgevoerd, terwijl andere in verschillende kleuren of speciale designs verkrijgbaar zijn. Er is vast en zeker ook een passende versie voor uw smaak bij. Zoals gebruikelijk wordt roestvrij staal als materiaal gebruikt. Sommige artikelen zijn bovendien versierd met kunststof of hebben vanwege optische redenen een speciaal veredeld oppervlak. Een motief of tekst wordt afhankelijk van het model in de regel met een laser ingegraveerd of via tampondruk aangebracht. Waar u ook de voorkeur aan geeft: wij bedrukken de thermosbekers in overtuigende kwaliteit, zodat objecten gestoken scherp worden afgebeeld. Zo kunt u ervan op aan, dat uw bedrukte thermosbekers als geschenk bij zakenpartners in de smaak vallen en u zich onderscheidt van de massa van gebruikelijke mokken of koffiebekers.

Meld u aan
Wachtwoord vergeten
Nieuwe klantenaccount aanmaken
Geen toegangsrecht tot deze klantgegevens.
Voer uw e-mailadres in
Voer uw wachtwoord in
Nieuw bij ONLINEPRINTERS? Nu registreren
Controleer uw e-mailadres
Na een geslaagde authentificatie ontvangt u per e-mail een gedurende 1 uur geldige link evenals verdere aanwijzingen voor het terugzetten van uw wachtwoord.
Voer uw e-mailadres in
Voer uw wachtwoord in
Herhaal het wachtwoord
Wij gebruiken de door u meegedeelde gegevens om een klantenaccount aan te maken en voor de uitvoering van uw bestelling. Wanneer u een product heeft gekocht kunnen wij u daarna via een e-mail aanbevelingen voor soortgelijke producten sturen. Wanneer u dat niet wilt kunt u ons een berichtje sturen of klikken op de afmelding in de e-mail. Meer informatie vindt u op Privacybescherming.
Heeft u al een klantenaccount? Naar de aanmelding
Meld u met de juiste toegangsgegevens aan om toegang te krijgen tot de gepersonaliseerde productvoorstellen. Met ťťn klik op de knop wordt u doorgestuurd naar de standaardproductpagina zonder personalisatie.
Naar de productpagina