Help-functie

Hier vindt u antwoorden op al uw vragen! Wij leggen u uit wat belangrijk is bij het aanmaken van drukgegevens, beantwoorden veelgestelde vragen en presenteren onze papiersoorten en materialen.
Drukgegevens
Aanmaken en verzenden
 
Wij laten u zien hoe u uw drukgegevens op de juiste wijze aanmaakt. Kom te weten waar u bij het aanmaken, opslaan en verzenden op moet letten. 
Naar de drukgegevens
FAQ's
Veelgestelde vragen
Vind antwoorden op uw vragen over belangrijke onderwerpen als bestelling, het aanmaken van drukgegevens, betaling, verzending en uw klantenaccount.
Naar de FAQ’s
Materiaaladviseur
Uitgebreid adviseren
 
Leer onze papiersoorten en materialen beter kennen. Wij geven u tips van de deskundige en adviseren u de juiste materialen voor de door u gewenste producten. 
Naar de materiaaladviseur
Bindwijzen
Details en tips
 
Kom te weten hoe wij onze gedrukte producten binden en wat de bijzonderheden zijn van een blokverlijming, wire-o binding en andere. Wij adviseren de juiste binding voor uw gedrukte product.
Naar de bindwijzen
Contact
Onze klantenservice helpt u graag verder
 
Heeft u vragen waarop u op de servicepagina geen antwoord hebt gekregen? Stuur ons dan een berichtje via het contactformulier.
Naar het contactformulier
Sample box
Houd onze diverse soorten papier en materialen in uw handen en leer de eigenschappen ervan beter kennen.
Naar de SAMPLE BOX
Papierstalen
Zie wat voor effect de verschillende papiersoorten hebben en maak de juiste keuze voor uw drukwerk.
papierstalenboek
Meld u aan
Wachtwoord vergeten
Nieuwe klantenaccount aanmaken
Voer uw e-mailadres in
Voer uw wachtwoord in
Nieuw bij ONLINEPRINTERS? Nu registreren
Controleer uw e-mailadres
Na een geslaagde authentificatie ontvangt u per e-mail een gedurende 1 uur geldige link evenals verdere aanwijzingen voor het terugzetten van uw wachtwoord.
Voer uw e-mailadres in
Voer uw wachtwoord in
Herhaal het wachtwoord
Wij gebruiken de door u meegedeelde gegevens om een klantenaccount aan te maken en voor de uitvoering van uw bestelling. Wanneer u een product heeft gekocht kunnen wij u daarna via een e-mail aanbevelingen voor soortgelijke producten sturen. Wanneer u dat niet wilt kunt u ons een berichtje sturen of klikken op de afmelding in de e-mail. Meer informatie vindt u op Privacybescherming.
Heeft u al een klantenaccount? Naar de aanmelding