Jubileumvoordeel: Bespaar 15 % op visitekaartjes – slechts tot en met 31 juli 2024. Code: HAPPY-BC-15

Goed

Trustpilot
Jubileumvoordeel: Bespaar 15 % op visitekaartjes – slechts tot en met 31 juli 2024. Code: HAPPY-BC-15

Kleding en textiel

VOOR KOUDE EN WARME DAGEN: KLEDING BEDRUKKEN

Zoekt u een geschikt cadeau voor uw medewerkers? Of heeft u kwalitatief hoogwaardige kledingnodig die u individueel kunt laten bedrukken? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. In onze onlineshop vindt u een ruime keuze aan textiel, die met uw logo, een tekst of een motief kan worden bedrukt. Laat kleding bedrukken en gebruik deze voor diverse gelegenheden als promotiemateriaal voor klanten, als werkkleding voor het personeel of als uniform herkenningsteken voor representatieve gebeurtenissen van uw onderneming. Of het nu zomer of winter is, wij hebben voor elke temperatuur het passende textiel voor uw onderneming: van sweatshirts, overhemden en blouses tot truien en jassen. Bovendien kunt u bij ons ook tanktops en hoody's met uw bedrijfslogo laten veredelen. Maar wij bedrukken niet alleen kleding voor uw: Wanneer u liever wat kleiner en minimalistischer textiel wenst, adviseren wij u onze bedrukte mutsen en caps.

VOOR UW MARKETING: TEXTIEL VORMGEVEN EN LATEN BEDRUKKEN

Wij bedrukken ons textiel graag met uw individuele corporate design. De vormgeving van het motief ligt daarbij helemaal in uw eigen handen: Laat uw gedachten de vrije loop en breng zo uw logo, een tekst of de naam van uw merk op de stof. Wij besteden veel aandacht aan de kwaliteit van de opdrukken. Afhankelijk van het product kunt u kiezen voor ťťn kleur of twee kleuren voor de opdruk aan de voorkant en voor een deel ook voor de achterkant. Wanneer u bij ons kleding laat bedrukken, wordt deze verwerkt in hoogwaardige textieldruk, het zogenoemde zeefdrukprocedť, zodat ze extra duurzaam is. Voor dit drukprocedť gebruiken wij uitsluitend hoogwaardige stoffen om een uitstekende veredeling van de kledingstukken mogelijk te maken.

KLEDING BEDRUKKEN EN UW MERK IN HET LEVEN VAN ALLEDAG PLAATSEN

Na het werk en ook in uw vrije tijd: Gebruik ons textiel ook in uw vrije tijd en profiteer van bedrukte kleding als poloshirts, T-shirts of hoody's. Deze kunnen tevens worden gebruikt voor hobbydoeleinden van medewerkers en klanten. Hiervoor kunt u kiezen uit een groot assortiment van verschillende soorten textiel en merken als Gildan en Fruit of the Loom. Laat kleding bedrukken en geef dit aan uw personeel voor elke eventualiteit. Met een corporate look voor uw medewerkers hebt u de mogelijkheid uw onderneming naar buiten toe en binnen het bedrijf uniform te presenteren.
Meld u aan
Wachtwoord vergeten
Nieuwe klantenaccount aanmaken
Geen toegangsrecht tot deze klantgegevens.
Voer uw e-mailadres in
Voer uw wachtwoord in
Nieuw bij ONLINEPRINTERS? Nu registreren
Controleer uw e-mailadres
Na een geslaagde authentificatie ontvangt u per e-mail een gedurende 1 uur geldige link evenals verdere aanwijzingen voor het terugzetten van uw wachtwoord.
Voer uw e-mailadres in
Voer uw wachtwoord in
Herhaal het wachtwoord
Wij gebruiken de door u meegedeelde gegevens om een klantenaccount aan te maken en voor de uitvoering van uw bestelling. Wanneer u een product heeft gekocht kunnen wij u daarna via een e-mail aanbevelingen voor soortgelijke producten sturen. Wanneer u dat niet wilt kunt u ons een berichtje sturen of klikken op de afmelding in de e-mail. Meer informatie vindt u op Privacybescherming.
Heeft u al een klantenaccount? Naar de aanmelding
Meld u met de juiste toegangsgegevens aan om toegang te krijgen tot de gepersonaliseerde productvoorstellen. Met ťťn klik op de knop wordt u doorgestuurd naar de standaardproductpagina zonder personalisatie.
Naar de productpagina