Jubileumvoordeel: Bespaar 15 % op visitekaartjes – slechts tot en met 31 juli 2024. Code: HAPPY-BC-15

Goed

Trustpilot
Jubileumvoordeel: Bespaar 15 % op visitekaartjes – slechts tot en met 31 juli 2024. Code: HAPPY-BC-15

Steigerdoeken

STEIGERDOEKEN DRUKKEN EN GEBRUIKMAKEN VAN VRIJE OPPERVLAKKEN VOOR HET MAKEN VAN RECLAME

Ook in het digitale tijdperk is het maken van reclame buitenshuis effectief. Hoeveel voorbijgangers daarbij door uw reclameboodschap worden bereikt, hangt natuurlijk ook van de locatie af. Men kan extra oppervlakken op drukke plaatsen reserveren, om de waarneming van het merk van de eigen onderneming te verbeteren, maar dat kan een kostbare zaak worden. Voor de bouwbranche bestaat een goed en voordelig alternatief: Maak gebruik van de steigers en bouwschuttingen op uw bouwplaats voor uw reclame. Het ligt voor de hand de bedrukte steigerdoeken voor genormeerde bouwsteigers op ooghoogte van de voorbijgangers, dus niet te hoog, te bevestigen, zodat uw reclameboodschap ook wordt gezien. Wanneer u steigerdoeken laat drukken, kunnen deze ook als bescherming tegen inkijk en ter verfraaiing van de bouwplaats worden gebruikt. Daarvoor zijn onze bedrukte PVC-zeildoeken voor bouwschuttingen eveneens geschikt. Om deze PVC-zeildoeken te bedrukken, heeft u niet eens kant-en-klare drukgegevens nodig, maar kunt u PVC-zeildoeken voor bouwschuttingen online vormgeven.

STEIGERDOEKEN DRUKKEN - PASSEND FORMAAT KIEZEN

Wanneer u steigerdoeken wilt laten drukken, kunt u afzonderlijke PVC-zeildoeken, maar ook meerdere doeken met hetzelfde motief bestellen. Daarbij heeft u de keuze uit verschillende afmetingen voor genormeerde bouwsteigers. Laat bijvoorbeeld een volledig zeildoek voor een heel voorvlak van de bouwsteiger bedrukken of kies een half voorvlak-zeildoek, dat tussen de onderkant van de boordplank en de leuningbuis kan worden bevestigd. Een blikvanger is ook het steigerdoek voor de zijkant, dat groot genoeg is voor twee steigerlagen. Wanneer u steigerdoeken laat drukken, kunt u de afmetingen van uw steigerreclame echter ook zelf bepalen: Met onze optie vrije formaatkeuze kunt u desgewenst individuele zeildoeken met afmetingen van 100 x 100 cm tot 400 x 200 cm laten bedrukken.

BEVESTIGINGSMOGELIJKHEDEN VOOR STEIGERDOEKEN

Wanneer u steigerdoeken laat drukken, hebben deze boven en beneden een verstevigde rand door een holle zoom, naar keuze met een diameter van zes of twaalf centimeter. Daarmee kunnen de zeildoeken over de stangen van de steiger worden geschoven. Bovendien brengen wij aan de boven- en onderkant van de hoeken zeilogen aan, zodat de steigerdoeken eenvoudig kunnen worden bevestigd. Deze weerbestendig zeilogen bevinden zich op de lasnaad van de holle zoom. Ook heeft u de optie om bij uw bedrukte zeildoek spandoekmontagemateriaal te bestellen. Daarmee kan het bedrukte steigerdoek niet alleen gemakkelijk op een bepaalde plaats worden bevestigd, maar ook eenvoudig worden verwijderd en ergens anders worden aangebracht. U kunt echter ook gebruikmaken van kabelbinders.

MATERIALEN VOOR STEIGERDOEKEN

Wanneer u steigerdoeken laat drukken, kunt u kiezen tussen PVC en mesh als materiaal. Beide zijn bij uitstek geschikt voor gebruik buitenshuis, want ze zijn absoluut weerbestendig. Ook uw reclameboodschap wordt beschermd, want uw motief wordt opgedrukt in hoogwaardige digitale druk met waterbestendige UV-inkt. En wanneer door een regenbui of door de werkzaamheden op de bouwplaats vuil op de steigerdoeken komt, kan dit er heel eenvoudig weer worden afgespoeld. Dankzij de netachtige structuur van het materiaal zijn doeken van mesh winddoorlatend en bestand tegen harde wind. Wanneer uw steiger op een heel winderige plek staat, dient u steigerdoeken van dit materiaal te laten drukken.

Wanneer u steigerdoeken met een opdruk wilt laten drukken die als bescherming tegen inkijk voor uw bouwplaats zijn bedoeld, adviseren wij u Blockout-zeildoek als materiaal. Vanwege de ingebedde tussenlaag kan men enerzijds niet door het reclamedoek heen kijken en anderzijds schijnen de motieven aan de andere kant niet door. U kunt zelfs dubbelzijdig bedrukte PVC-zeildoeken in afmetingen naar wens bestellen.
Meld u aan
Wachtwoord vergeten
Nieuwe klantenaccount aanmaken
Geen toegangsrecht tot deze klantgegevens.
Voer uw e-mailadres in
Voer uw wachtwoord in
Nieuw bij ONLINEPRINTERS? Nu registreren
Controleer uw e-mailadres
Na een geslaagde authentificatie ontvangt u per e-mail een gedurende 1 uur geldige link evenals verdere aanwijzingen voor het terugzetten van uw wachtwoord.
Voer uw e-mailadres in
Voer uw wachtwoord in
Herhaal het wachtwoord
Wij gebruiken de door u meegedeelde gegevens om een klantenaccount aan te maken en voor de uitvoering van uw bestelling. Wanneer u een product heeft gekocht kunnen wij u daarna via een e-mail aanbevelingen voor soortgelijke producten sturen. Wanneer u dat niet wilt kunt u ons een berichtje sturen of klikken op de afmelding in de e-mail. Meer informatie vindt u op Privacybescherming.
Heeft u al een klantenaccount? Naar de aanmelding
Meld u met de juiste toegangsgegevens aan om toegang te krijgen tot de gepersonaliseerde productvoorstellen. Met ťťn klik op de knop wordt u doorgestuurd naar de standaardproductpagina zonder personalisatie.
Naar de productpagina