Wij vieren feest en jij bespaart: 15 % op posters tot en met 30 juni 2024 – code: HAPPYPOSTER-15

Goed

Trustpilot
Wij vieren feest en jij bespaart: 15 % op posters tot en met 30 juni 2024 – code: HAPPYPOSTER-15

Hoody

Originele hoody bedrukken en gebruiken als reclamedrager

Wilt u uw team bij het volgende verenigings- of bedrijfsevenement in uniforme kleding steken? Geen probleem! Ontwerp uw eigen motief en laat voor elk lid of elke medewerker een originele hoody bedrukken. Of het nu gaat om tekst, een logo, een spreuk die bij het merk past of een ander ontwerp, wij drukken uw design op kwalitatief hoogwaardige hoody's.

Een hoody is een sweatshirt met capuchon die modieus is en praktisch tegelijk. De capuchon beschermt tegen weer en wind en de prettig aanvoelende sweatstof van de hoody houdt lichaam en hoofd lekker warm wanneer het koud is. In de individueel vormgegeven en bedrukte sweater met capuchon voelen zowel mannen als vrouwen zich lekker, want de hoody heeft een prettige, losse pasvorm. Hoody's stralen nonchalance en coolness uit, en daarom vormen ze de ideale reclamedrager voor minder formele, veeleer relaxte gelegenheden. Laat hoody's bedrukken en draag het sweatshirt met capuchon bijvoorbeeld samen met uw medewerkers tijdens het eerstvolgende herfstfeest of ter gelegenheid van een open dag van uw bedrijf.

Individuele kleuren en maten voor uw sweater

Wanneer u een hoody wilt laten bedrukken, kunt u bij ons kiezen uit veel verschillende kleuren. Zwart, rood of groen u vindt vast en zeker een basiskleur die bij uitstek past bij het motief dat u wilt laten opdrukken en dit uitstekend tot zijn recht laat komen. Wij drukken uw individuele ontwerp in uitstekende kwaliteit, naar keuze aan de voorkant van de dames- of herenhoody's en/of aan de achterkant van de sweater met capuchon.

Wanneer u een individuele hoody wilt laten bedrukken moet deze natuurlijk ook perfect zitten. Daarom bieden wij de casual sweaters met capuchon aan in verschillende maten van S tot en met XXL. Alle hoody's kunnen probleemloos worden gewassen op een temperatuur van 40 įC, zonder dat het opgedrukte motief daaronder lijdt.

Hoody's bedrukken: onze inzet voor een optimaal drukresultaat

Wij weten wanneer wij een hoody bedrukken, dat vooral een perfect drukresultaat heel belangrijk is. Daarom bedrukken wij alle sweaters met capuchon middels hoogwaardige zeefdruk. Deze techniek om textiel te bedrukken, garandeert een duurzame kleurkwaliteit en een optimaal drukresultaat. Dankzij het zeefdrukprocedť kunnen hoody's worden bedrukt die helemaal aan uw voorstellingen voldoen en echte unieke exemplaren worden. Of het nu gaat om een persoonlijk motief, een origineel motief of gewoon uw logo ontwerp het drukdesign passend bij de gelegenheid of uw merk en wij brengen het motief voor u op de hoody. Bij de vormgeving van de opdruk kunt u kiezen uit ťťn of twee kleuren. Alle speciale Pantone-kleuren behalve metallic- en neonkleuren zijn mogelijk. Zo kunt u het drukbeeld voor de hoody's in precies die kleur(en) vormgeven, die overeenkomen met de kleuren van uw bedrijf.

Niet alleen zelf vormgegeven en bedrukte hoody's komen casual over. Meer individuele kledingstukken als geborduurde baseballcaps maken de look compleet en belichamen net zoveel coolness als de sweatshirts met capuchon. Wat zou u er dus van vinden om nog een baseballcap bij uw hoody te laten bedrukken resp. borduren?

Meld u aan
Wachtwoord vergeten
Nieuwe klantenaccount aanmaken
Geen toegangsrecht tot deze klantgegevens.
Voer uw e-mailadres in
Voer uw wachtwoord in
Nieuw bij ONLINEPRINTERS? Nu registreren
Controleer uw e-mailadres
Na een geslaagde authentificatie ontvangt u per e-mail een gedurende 1 uur geldige link evenals verdere aanwijzingen voor het terugzetten van uw wachtwoord.
Voer uw e-mailadres in
Voer uw wachtwoord in
Herhaal het wachtwoord
Wij gebruiken de door u meegedeelde gegevens om een klantenaccount aan te maken en voor de uitvoering van uw bestelling. Wanneer u een product heeft gekocht kunnen wij u daarna via een e-mail aanbevelingen voor soortgelijke producten sturen. Wanneer u dat niet wilt kunt u ons een berichtje sturen of klikken op de afmelding in de e-mail. Meer informatie vindt u op Privacybescherming.
Heeft u al een klantenaccount? Naar de aanmelding
Meld u met de juiste toegangsgegevens aan om toegang te krijgen tot de gepersonaliseerde productvoorstellen. Met ťťn klik op de knop wordt u doorgestuurd naar de standaardproductpagina zonder personalisatie.
Naar de productpagina