Klantenservice:  02 588 70 38   Maandag t/m vrijdag 08.00 - 17.00 uur  |  Contactformulieren

OVERZICHT

Wij, Onlineprinters GmbH, produceren in ons eigen bedrijf individueel vormgegeven drukwerk als flyers, postkaarten, mappen, posters, briefpapier, visitekaartjes, brochures, catalogi, reclamesystemen en nog veel meer in een hoogwaardige offset- en briljante digitale drukkwaliteit.

De oorsprong van ons bedrijf ligt in het klassieke drukhandwerk van een regionale middenstandsdrukkerij voor smoutwerk. Met de start van onze webshop "diedruckerei.de" in 2004 waren wij een van de eerste onlinedrukkerijen van Europa. Sinds 2009 zijn we internationaal actief, waarbij we ons presenteren onder de merknaam "Onlineprinters".

Meer dan 600 medewerkers houden zich dagelijks bezig met de orders van onze 500.000 klanten in meer dan 30 landen. Ons assortiment omvat momenteel 1.400 producten in meer dan 10 miljoen varianten en onze totale jaarlijkse oplage ligt boven de twee miljard stuks drukwerk. Met 110 offset-drukunits zijn wij de grootste drukkerij van Europa die papier vanaf de velgrootte 3b (72 x 102 cm) bedrukt en verwerkt.

Daarmee zijn wij een van de internationaal toonaangevende onlinedienstverleners voor drukwerk.

Met machines volgens de nieuwste technologie, een productie "Made in Germany" en onze geschoolde vakmensen waarborgen wij producten van uitstekende kwaliteit – en dat voor faire prijzen.

Volgens het motto: Drukwerk gewoon online bestellen! 

© 2009 diedruckerei.de, Shoplösung powered by WEBSALE AG