Jubileumvoordeel: Bespaar 15 % op visitekaartjes – slechts tot en met 31 juli 2024. Code: HAPPY-BC-15

Goed

Trustpilot
Jubileumvoordeel: Bespaar 15 % op visitekaartjes – slechts tot en met 31 juli 2024. Code: HAPPY-BC-15

Kanaalplaat

KANAALPLATEN BEDRUKKEN EN OPVALLEND RECLAME MAKEN

Bedrukte kanaalplaten bieden een groot reclameoppervlak en zijn dus zeer geschikt als blikvanger op wanden, bouwschuttingen en entreedeuren. Maar ook binnenshuis kunnen de lichte platen opvallend en snel als informatiebord worden aangebracht. Kanaalplaten zijn platen van polypropyleen, een recyclebare kunststof, die ondanks hun lichte gewicht heel stevig zijn. Wanneer u de platen in een kleine oplage bestelt, worden de reclameborden digitaal bedrukt. Zo zijn al hoeveelheden vanaf ťťn exemplaar mogelijk. Voordat wij de kanaalplaten bedrukken, zijn deze wit. Polypropyleen is een duurzame thermoplast. Om ervoor te zorgen dat het drukbeeld er goed op hecht, wordt de drukinkt UV-gedroogd.

VOORDELEN: WEERBESTENDIG MATERIAAL MET EEN STEVIGE HONINGRAATSTRUCTUUR

Wanneer u kanaalplaten laat bedrukken, is het vooral raadzaam deze buitenshuis te gebruiken voor het maken van reclame. Daar zijn ze bijvoorbeeld lang bestand tegen de weersinvloeden en kunnen ook tegen een stevige plensbui. Vanwege het geringe eigen gewicht kunt u de reclameborden gemakkelijk vervoeren, wanneer u deze op hekwerken of iets dergelijks wilt aanbrengen. Maar ook binnenshuis zijn de platen populair, omdat ze gemakkelijk kunnen worden meegenomen naar een beurs of conferentie. Het geringe gewicht is het resultaat van de honingraatstructuur binnenin die veel lege ruimtes heeft, maar de platen wel stabiliteit geeft. Wanneer u een grote oplage kanaalplaten wilt laten bedrukken, bestaat de binnenkant van deze platen uit een staafjesstructuur. Deze platen worden vaak ook meerwandige platen genoemd.

Het gebruik van bedrukte platen is in de reclametechniek wijdverbreid. Bij ons kunt u behalve kanaalplaten ook hardschuimplaten, zachte schuimplaten en acrylglas laten bedrukken.

KANAALPLATEN IN STANDAARDFORMAAT OF OP MAAT

Wij bedrukken kanaalplaten enkelzijdig en dubbelzijdig. Daarbij kunt u kiezen uit een enorme variatie aan formaten. Voor het maken van reclame op posters zijn bijvoorbeeld gangbare afmetingen conform de DIN-norm geschikt, maar u kunt ook kiezen uit grotere formaten dan de DIN-norm, zoals 100 x 2000 cm. Qua dikte en oppervlaktegewicht bieden wij ons materiaal aan in twee varianten. Concreet kunt u kiezen uit 3 mm dikke platen van 450 g/m≤ en 5 mm dikke platen van 750 g/m≤. U kunt deze standaardformaten bovendien met uw individuele contoursnede laten aanpassen en de platen op die manier uw gewenste vorm geven. Deze snijcontour kunt u eenvoudig in uw drukgegevens aanmaken en naar ons verzenden.

Meld u aan
Wachtwoord vergeten
Nieuwe klantenaccount aanmaken
Geen toegangsrecht tot deze klantgegevens.
Voer uw e-mailadres in
Voer uw wachtwoord in
Nieuw bij ONLINEPRINTERS? Nu registreren
Controleer uw e-mailadres
Na een geslaagde authentificatie ontvangt u per e-mail een gedurende 1 uur geldige link evenals verdere aanwijzingen voor het terugzetten van uw wachtwoord.
Voer uw e-mailadres in
Voer uw wachtwoord in
Herhaal het wachtwoord
Wij gebruiken de door u meegedeelde gegevens om een klantenaccount aan te maken en voor de uitvoering van uw bestelling. Wanneer u een product heeft gekocht kunnen wij u daarna via een e-mail aanbevelingen voor soortgelijke producten sturen. Wanneer u dat niet wilt kunt u ons een berichtje sturen of klikken op de afmelding in de e-mail. Meer informatie vindt u op Privacybescherming.
Heeft u al een klantenaccount? Naar de aanmelding
Meld u met de juiste toegangsgegevens aan om toegang te krijgen tot de gepersonaliseerde productvoorstellen. Met ťťn klik op de knop wordt u doorgestuurd naar de standaardproductpagina zonder personalisatie.
Naar de productpagina