Wij vieren feest en jij bespaart: 15 % op posters tot en met 30 juni 2024 – code: HAPPYPOSTER-15

Goed

Trustpilot
Wij vieren feest en jij bespaart: 15 % op posters tot en met 30 juni 2024 – code: HAPPYPOSTER-15

Stoepborden

VOORBIJGANGERS NAAR UW WINKEL LOODSEN MET BEDRUKTE STOEPBORDEN

Trek de aandacht van voorbijgangers al op straat, met dubbelzijdig bedrukte stoepborden. Het A1-reclameoppervlak is bij uitstek geschikt voor speciale aanbiedingen en verwijzingen naar het assortiment, naar evenementen of acties. Daarmee wekt u de nieuwsgierigheid van potentiŽle klanten al wanneer ze passeren en loodst u ze naar uw winkel. Wanneer u winkel aan een binnenplaats ligt, fungeert een stoepbord prima als wegwijzer. Maar ook binnenshuis kunnen routes naar bepaalde plaatsen met een stoepbord prima worden aangegeven.

MAAK RECLAME IN IEDER JAARGETIJDE

Dankzij de ontspiegelde en antireflecterende beschermfolie zijn de gedrukte motieven op het stoepbord beschermd tegen verbleken door sterk zonlicht. Omdat het drukwerk op PVC-zeildoek binnen het kader van het inklapbare aluminium frame ook beschermd is tegen neerslag, kunnen de stoepborden het hele jaar door bij uitstek worden gebruikt als leuke buitenreclame.

MOTIEVEN VAN HET STOEPBORD EENVOUDIG VERWISSELEN

Voor de voor- en achterkant van het stoepbord worden altijd twee gedrukte exemplaren tegelijk geleverd, die heel gemakkelijk kunnen worden verwisseld. Bestel PVC-zeildoeken met nieuwe motieven voor uw systeem gewoon na, en laat seizoensaanbiedingen en -acties op deze manier gericht opvallen. Door de transparante beschermfolie kunt u binnen het kader van de stoepborden natuurlijk ook A1-posters plaatsen, die bij ons al verkrijgbaar zijn vanaf een oplage van ťťn exemplaar. Deze zijn perfect geschikt voor een presentatie binnenshuis, terwijl u buitenshuis profiteert van de duurzaamheid van PVC-zeildoek.

Meld u aan
Wachtwoord vergeten
Nieuwe klantenaccount aanmaken
Geen toegangsrecht tot deze klantgegevens.
Voer uw e-mailadres in
Voer uw wachtwoord in
Nieuw bij ONLINEPRINTERS? Nu registreren
Controleer uw e-mailadres
Na een geslaagde authentificatie ontvangt u per e-mail een gedurende 1 uur geldige link evenals verdere aanwijzingen voor het terugzetten van uw wachtwoord.
Voer uw e-mailadres in
Voer uw wachtwoord in
Herhaal het wachtwoord
Wij gebruiken de door u meegedeelde gegevens om een klantenaccount aan te maken en voor de uitvoering van uw bestelling. Wanneer u een product heeft gekocht kunnen wij u daarna via een e-mail aanbevelingen voor soortgelijke producten sturen. Wanneer u dat niet wilt kunt u ons een berichtje sturen of klikken op de afmelding in de e-mail. Meer informatie vindt u op Privacybescherming.
Heeft u al een klantenaccount? Naar de aanmelding
Meld u met de juiste toegangsgegevens aan om toegang te krijgen tot de gepersonaliseerde productvoorstellen. Met ťťn klik op de knop wordt u doorgestuurd naar de standaardproductpagina zonder personalisatie.
Naar de productpagina