Wij vieren feest en jij bespaart: 15 % op posters tot en met 30 juni 2024 – code: HAPPYPOSTER-15

Goed

Trustpilot
Wij vieren feest en jij bespaart: 15 % op posters tot en met 30 juni 2024 – code: HAPPYPOSTER-15

Doorschrijfsets

DOORSCHRIJFSETS VOOR EEN SNELLE ARCHIVERING

Ook in tijden van digitalisering gaat het met een blok en pen soms gewoon sneller. Klanten uit de horeca, de bouwsector, de detailhandel en soortgelijke branches kunnen nog steeds doorschrijfsets laten bedrukken, die als kwitanties of orderbewijzen voor archivering zijn bedoeld. Wanneer uw leverancier bijvoorbeeld op de binnenplaats van een hotel op de overdrachtsbevestiging van de goederen wacht, drukt hij uw opdrachtgever geen iPad in de hand, maar een pen zorgt ervoor de het bovenste vel van de doorschrijfset wordt ondertekend. Zo kan hij snel ter plaatse een handtekening halen en de opdrachtgever een kopie overhandigen. Kleinere boetieks of winkels laten doorschrijfsets drukken, ook wel bekend als doordrukpapier, en gebruiken deze als facturen. Dankzij het doordrukpapier kan de klant ondanks analoge afrekening snel een kwitantie overhandigd krijgen. Tenslotte behoort ook een horecabedrijf altijd nog tot een sector waarin doorschrijfsets vaak worden gebruikt. Digitaliseren kan men alle betaalbewijzen indien nodig later altijd nog, om deze zo lang mogelijk te bewaren.

DOORSCHRIJFBLOKKEN MET PERFORATIE EN NUMMERING

Wanneer u doorschrijfsets laat drukken, kunt u deze bestellen met twee of drie vellen. Al naargelang gebruik kunt u de sets ook laten verlijmen tot blokken met verschillende diktes, van 15 tot 50 sets per blok. Zelfs een enkele doorschrijfset kunt u naar keuze bestellen met twee of drie vellen. Het bovenvel is daarbij altijd wit en kan in vierkleurendruk worden bedrukt. De ondervellen worden eenkleurig bedrukt en zijn verkrijgbaar in de kleuren geel en roze. Om ervoor te zorgen dat de doorschrijfsets ook geschikt zijn om te archiveren, brengen wij voor u een perforatie aan en drukken er op verzoek ook nummeringen op. Wanneer u doorschrijfsets laat drukken, kunt u de blokken bestellen vanaf een oplage van 50 stuks, waarvan de vellen een dikte kunnen hebben van 60 g/m≤ tot 90 g/m≤.

HET FORMAAT BEPAALT HET DOEL

Wij voeren talrijke formaten die u als doorschrijfsets kunt laten drukken. Van genormeerde formaten als A6 en A5 evenals A4 en A3 bieden wij ook speciale formaten aan zoals DIN-lang (21 x 10,5 cm) of 1/6-DIN (21 x 20 cm). Voor een horecabedrijf adviseren wij blokken met de afmetingen 6,5 x 14,8 cm. Deze zijn net zo groot als horecablokken, kunnen snel in horecaholsters van de servicemedewerkers worden opgeborgen en dienen als bon en orderbewijs voor service en keuken. Het A4-formaat is heel geschikt om formulieren op doorschrijfsets te laten drukken. Zo worden formulierkopieŽn snel en zonder extra moeite gemaakt, terwijl het origineel wordt ingevuld.

Meld u aan
Wachtwoord vergeten
Nieuwe klantenaccount aanmaken
Geen toegangsrecht tot deze klantgegevens.
Voer uw e-mailadres in
Voer uw wachtwoord in
Nieuw bij ONLINEPRINTERS? Nu registreren
Controleer uw e-mailadres
Na een geslaagde authentificatie ontvangt u per e-mail een gedurende 1 uur geldige link evenals verdere aanwijzingen voor het terugzetten van uw wachtwoord.
Voer uw e-mailadres in
Voer uw wachtwoord in
Herhaal het wachtwoord
Wij gebruiken de door u meegedeelde gegevens om een klantenaccount aan te maken en voor de uitvoering van uw bestelling. Wanneer u een product heeft gekocht kunnen wij u daarna via een e-mail aanbevelingen voor soortgelijke producten sturen. Wanneer u dat niet wilt kunt u ons een berichtje sturen of klikken op de afmelding in de e-mail. Meer informatie vindt u op Privacybescherming.
Heeft u al een klantenaccount? Naar de aanmelding
Meld u met de juiste toegangsgegevens aan om toegang te krijgen tot de gepersonaliseerde productvoorstellen. Met ťťn klik op de knop wordt u doorgestuurd naar de standaardproductpagina zonder personalisatie.
Naar de productpagina