Jubileumvoordeel: Bespaar 15 % op visitekaartjes – slechts tot en met 31 juli 2024. Code: HAPPY-BC-15

Goed

Trustpilot
Jubileumvoordeel: Bespaar 15 % op visitekaartjes – slechts tot en met 31 juli 2024. Code: HAPPY-BC-15

Reclameartikelen bedrukken

Goed

168 beoordelingen op

TrustpilotTrustpilot

VOOR ELKE GELEGENHEID HET PASSENDE PROMOTIEARTIKEL BEDRUKKEN

Promotieartikelen met een logo zijn populaire giveaways die de klant in contact brengen met uw merk en de binding daarmee versterken of het nu is als weggevertjes bij een beursstand, als giveaways na een klantgesprek of als hoogwaardige relatiegeschenken bij bijzondere gelegenheden. Daarbij is er een groot aantal verschillende gelegenheden waarvoor u promotieartikelen kunt laten bedrukken. Op beurzen of tijdens interne evenementen zijn praktische balpennen of zoetwaren populaire weggevertjes voor het werven van potentiŽle nieuwe klanten. Of u bedankt uw vaste klanten ter gelegenheid van speciale jaarlijkse feestdagen met stijlvolle cadeaus als powerbanks of thermobekers. Eťn ding is zeker: Wanneer u passende promotieartikel laat bedrukken, versterkt u de bekendheid van uw merk bij elke gelegenheid.

KLEINE PRESENTJES MET EEN GROOT(S) EFFECT

Als kleine attentie na een succesvol adviserend gesprek of als bijzondere waardering voor lange klantentrouw zijn promotieartikelen met een logo de juiste keuze. Want elke dag waarop de klant met uw promotieartikelen in contact komt, wordt hij bewust of onbewust aan het succesvolle gesprek of de zakenrelatie herinnerd. Het bedrukken en cadeau geven van promotieartikel betekent dus, dat er bewustheid voor het merk wordt gecreŽerd en de klantenbinding elke dag opnieuw wordt verstevigd.

VEELZIJDIGE PROMOTIEARTIKELEN LATEN BEDRUKKEN

Het hoeft niet altijd alleen maar voor de externe communicatie te zijn! Promotieartikelen met logo zijn veelzijdig en kunnen bij meerdere gelegenheden worden uitgedeeld. Laat bijvoorbeeld mokken als promotieartikel bedrukken en zorg ook bij meetings met zakenpartners voor een uniforme en professionele bedrijfspresentatie. Deze uniformiteit en professionaliteit kunt u voortzetten door USB-sticks met uw logo uit te delen aan medewerkers en klantadviseurs. Of u laat voor de eerstvolgende beurs promotieartikelen bedrukken en gebruikt deze daarna vervolgens intern. Niet alleen klanten die uw outdoor-beursstand bezoeken zijn blij met ligstoelen in een aantrekkelijk design, ook medewerkers tijdens hun middagpauze.

Meld u aan
Wachtwoord vergeten
Nieuwe klantenaccount aanmaken
Geen toegangsrecht tot deze klantgegevens.
Voer uw e-mailadres in
Voer uw wachtwoord in
Nieuw bij ONLINEPRINTERS? Nu registreren
Controleer uw e-mailadres
Na een geslaagde authentificatie ontvangt u per e-mail een gedurende 1 uur geldige link evenals verdere aanwijzingen voor het terugzetten van uw wachtwoord.
Voer uw e-mailadres in
Voer uw wachtwoord in
Herhaal het wachtwoord
Wij gebruiken de door u meegedeelde gegevens om een klantenaccount aan te maken en voor de uitvoering van uw bestelling. Wanneer u een product heeft gekocht kunnen wij u daarna via een e-mail aanbevelingen voor soortgelijke producten sturen. Wanneer u dat niet wilt kunt u ons een berichtje sturen of klikken op de afmelding in de e-mail. Meer informatie vindt u op Privacybescherming.
Heeft u al een klantenaccount? Naar de aanmelding
Meld u met de juiste toegangsgegevens aan om toegang te krijgen tot de gepersonaliseerde productvoorstellen. Met ťťn klik op de knop wordt u doorgestuurd naar de standaardproductpagina zonder personalisatie.
Naar de productpagina