Verkiezingsposters

ONZE VERKIEZINGSBELOFTE LAAT HOOGWAARDIGE VERKIEZINGSPOSTERS DRUKKEN

Wij bieden u passende verkiezingsposters voor een perfecte campagne in de vorm van kanaalplaatposters, grootformaat posters en weerbestendige posters. Onze verkiezingsposters overtuigen dankzij een enorme variatie aan papierformaten, van A4 via A0 tot en met B0. Wanneer u kiest voor posters van kanaalplaten bieden wij u bovendien formaten met een maximaal oppervlak van 100 x 200 cm. Bovendien gebruiken wij voor verkiezingsposters alleen kwalitatief hoogwaardig papier, zoals bijvoorbeeld affichepapier, offsetpapier, kringlooppapier en kunstdrukpapier. De kanaalplaatposters en weerbestendige posters zijn heel sterk en daarom bij uitstek geschikt voor het maken van reclame buitenshuis. Vooral de weerbestendige posters zijn zeer geschikt als verkiezingsposters, omdat ze bestand zijn tegen de meest uiteenlopende weersomstandigheden.

Onze tip: Laat u verkiezingsposters drukken en voorzien van voorgestanste gaten. Deze optie bieden wij aan voor onze producten, kanaalplaten (grote oplagen) en weerbestendige posters. Bovendien kunt u ook de optie kabelbinders selecteren, om de posters heel gemakkelijk aan lantaarnpalen te kunnen bevestigen.

AAN U DE KEUZE OM MET ONS SAMEN TE WERKEN

Onze beproefde verkiezingsreclame is niet alleen weerbestendig, maar ook milieuvriendelijk. Laat verkiezingsposters drukken en geef uw campagne een professioneel reclameoppervlak. De posters worden met uw motief een- of tweezijdig en vierkleurig bedrukt. Verder kunt u zelf de hoogte van de oplage, volgens het formaat van de verkiezingsposters, bepalen.

Wij maken het mogelijk! Bepaalde verkiezingsposters worden voor u binnen ÚÚn werkdag geproduceerd met het zogenoemde spoeddrukprocedÚ, daarna kunt u uw posters heel gemakkelijk op lantaarnpalen en reclamezuilen aanbrengen. Als uw vertrouwelijke drukkerijpartner staan wij in zijn totaliteit voor zeer hoge kwaliteit en doen altijd ons best u de voordeligste prijzen aan te bieden.

VERKIEZINGSPOSTERS DRUKKEN - ZO SPEELT U OP SAFE

Het drukken en ophangen van verkiezingsposters is volgens de grondwet het recht van alle partijen en hun kandidaten. Er is dus niets tegen op het maken van verkiezingsreclame, zolang het maar niet gaat om verkiezingspropaganda of be´nvloeding van kiezers om op een bepaalde partij te stemmen. Wij adviseren u tijdig informatie bij uw gemeente in te winnen over wat is toegestaan en eventueel vergunningen aan te vragen. U heeft weliswaar het recht op het maken van reclame via posters, maar het aanbrengen en plaatsen van de verkiezingsposters valt onder de desbetreffende gemeenten. U dient met name ook toestemming te hebben van elke afzonderlijk persoon die mogelijk op uw motief te zien is. Benut uw voordeel en bestel online, op korte termijn en comfortabel, onderweg uw poster in zeer hoge drukkwaliteit. Wij brengen kleur in uw verkiezingsstrijd!