Jubileumvoordeel: Bespaar 15 % op visitekaartjes – slechts tot en met 31 juli 2024. Code: HAPPY-BC-15

Goed

Trustpilot
Jubileumvoordeel: Bespaar 15 % op visitekaartjes – slechts tot en met 31 juli 2024. Code: HAPPY-BC-15

Verpakkingen op maat, bedrukt

Verpakkingen als allround talenten

Zoekt u verpakkingen voor uw producten, giveaways of (relatie-)geschenken? Dan zijn onze dozen met klepsluiting, gondeldoosjes en vouwdozen precies wat u nodig heeft. U kunt de afmetingen van de verpakkingen zelf bepalen en zo de exact passende grootte voor uw inhoud bepalen. Voer gewoon de lengte, hoogte en breedte van de binnenmaat in.

Met verpakkingen verpakt u niet gewoon zo maar iets. Een verpakking kan zoveel meer zijn. Hierdoor wordt de inhoud prima beschermd tegen externe invloeden als stof, vocht en licht. Veel van onze verpakkingen kunnen heel goed worden gestapeld en zijn daarom bij uitstek geschikt voor transport of een ruimtebesparende opslag. Maar ook de artikelpresentatie in de detailhandel wordt door verpakkingen een succes: Dozen met klepsluiting kunnen bijvoorbeeld fantastisch worden gestapeld, terwijl ophangdozen gemakkelijk kunnen worden opgehangen. Voor een product is de verpakking als het ware het uithangbord deze is tenslotte het eerste wat de klant ziet. De verpakkingen kunnen rondom worden bedrukt: U kunt de gehele buitenkant gebruiken als informatie- of reclamevlak. Of u er een aantrekkelijk design, reclame voor andere producten of servicetips op laat drukken, is geheel aan u. Ook voor aanduiding van de inhoud is voldoende ruimte.

Met een verpakking kunt u echter niet alleen artikelen als cosmetica, medicijnen of elektronica verpakken, maar ook cadeauartikelen als flacons of voorverpakte bonbons en koffie. Uw relatiegeschenken voor klanten en langjarige partners zien er met een persoonlijk vormgegeven verpakking nog waardevoller uit. Als goodiebag voor giveaways tijdens evenementen overtuigen verpakkingen als echte blikvanger en met een handgreep zijn ze ook nog praktisch.

FAQ'S OVER HET PRODUCT VERPAKKINGEN

Kan ik ťťn afzonderlijke verpakking op maat bestellen?

Een vrij configureerbare verpakking kunt u ook als monster bestellen.

Vanaf hoeveel stuks is het de moeite waard gepersonaliseerde verpakkingen te laten maken?

Wij bieden vrij configureerbare verpakkingen al aan vanaf 100 stuks. Deze kleine oplagen zijn vooral aantrekkelijk voor het verpakken van handgemaakte producten of relatiegeschenken voor speciale gelegenheden en evenementen. Dankzij passende dozen met uw eigen persoonlijke design zien uw handgemaakte artikelen er bijzonder hoogwaardig uit. Bovendien kunnen ze op deze manier opvallend en professioneel worden gepresenteerd. Doordat de dozen snel en eenvoudig in elkaar kunnen worden gevouwen, bespaart u bij het verpakken, zeker in vergelijking tot inpakken in cadeaupapier, behoorlijk wat tijd.

Hoe voer ik de afmetingen voor mijn verpakking correct op?

U kunt lengte, breedte en hoogte zelf bepalen. Let er wel op dat het daarbij gaat om de binnenmaat van de verpakkingen. Door technische omstandigheden kunnen niet alle minimale en maximale waarden met elkaar worden gecombineerd.

In welke maten kan de machine dozen maken?

Onze verpakkingen zijn vrij configureerbaar, dat wil zeggen dat u de grootte (lengte/hoogte/breedte) zelf kunt bepalen. De minimale en maximale grootte hangt af van het desbetreffende product.
Meld u aan
Wachtwoord vergeten
Nieuwe klantenaccount aanmaken
Geen toegangsrecht tot deze klantgegevens.
Voer uw e-mailadres in
Voer uw wachtwoord in
Nieuw bij ONLINEPRINTERS? Nu registreren
Controleer uw e-mailadres
Na een geslaagde authentificatie ontvangt u per e-mail een gedurende 1 uur geldige link evenals verdere aanwijzingen voor het terugzetten van uw wachtwoord.
Voer uw e-mailadres in
Voer uw wachtwoord in
Herhaal het wachtwoord
Wij gebruiken de door u meegedeelde gegevens om een klantenaccount aan te maken en voor de uitvoering van uw bestelling. Wanneer u een product heeft gekocht kunnen wij u daarna via een e-mail aanbevelingen voor soortgelijke producten sturen. Wanneer u dat niet wilt kunt u ons een berichtje sturen of klikken op de afmelding in de e-mail. Meer informatie vindt u op Privacybescherming.
Heeft u al een klantenaccount? Naar de aanmelding
Meld u met de juiste toegangsgegevens aan om toegang te krijgen tot de gepersonaliseerde productvoorstellen. Met ťťn klik op de knop wordt u doorgestuurd naar de standaardproductpagina zonder personalisatie.
Naar de productpagina